Co to za podwyżka paliw ostatnio była, o 30 gr w ciągu miesiąca?
Jak to nie wiesz? Przecież kurs dolara spadł, cena baryłki też spadła ale u Nas paliwo zawsze idzie do góry. Nie wiem dlaczego tak jest ale tak to wygląda.
Odp: Temat dla kierowców - 08/04/2010 09:23
Panowie gdzie znajde w Szczecinie dobry i nie zadrogi serwis felg Mianowicie alusy mam zabrudzone od klocków i tarcz, a benzyna nie pomaga. Ratujcie
Panowie gdzie znajde w Szczecinie dobry i nie zadrogi serwis felg Mianowicie alusy mam zabrudzone od klocków i tarcz, a benzyna nie pomaga. Ratujcie
A próbowałeś kupić płyn do czyszczenia felg? Później myjka wysokociśnieniowa i jest w porządku. No chyba, że chcesz owe felgi całkowicie zregenerować? Ale jeśli tylko są brudne to szkoda kasy na serwisy.
A próbowałeś kupić płyn do czyszczenia felg? Później myjka wysokociśnieniowa i jest w porządku. No chyba, że chcesz owe felgi całkowicie zregenerować? Ale jeśli tylko są brudne to szkoda kasy na serwisy.
Próbowałem nic z tego Wygląda to jak wtopiona w felge rdza
Latem bez świateł mijania? PiS skarży kodeks do TK
Prawo i Sprawiedliwość skarży do Trybunału Konstytucyjnego przepisy nakazujące kierowcom jazdę przez cały rok z włączonymi światłami mijania - dowiedziało się TOK FM.
Partia Jarosława Kaczyńskiego skargę wniesie oficjalnie za dwa tygodnie, a decyzję o jego złożeniu do Trybunału zatwierdził właśnie klub parlamentarny. - Chcemy przywrócić zasadę, że obowiązkowo jeździmy na światłach tylko zimą, a w pozostałych okresach, gdy tylko to jest potrzebne, np. podczas mgły - potwierdza w rozmowie z TOK FM Krzysztof Tchórzewski, sekretarz klubu PiS.
Tchórzewski podpiera się opiniami prawników i konstytucjonalistów przygotowanych dla jego partii, z których wynika, że uchwalone w 2007 roku przepisy zostały przyjęte "z naruszeniem procesu legislacyjnego" i "nie powinny być obowiązujące". - Liczymy na to, że już tego lata nie będzie trzeba jeździć z włączonymi światłami - mówi.
Próbowałem nic z tego Wygląda to jak wtopiona w felge rdza
No to czas zmienić felgi No ale jak już chcesz serwis, to spróbuj podjechać do tego HTLa lub też do serwisu oponiarskiego na Przyjaciół Żołnierza/Warcisława (przy "obwodnicy") - kiedyś też robili felgi.
Pany, zna ktoś namiary na blacharza który za rozsądną kwotę zajmie się autkiem i usunie ogniska korozji?
Ja już dwa samochody robiłem u LESZKA PIETRZYKA na ulicy Ofiar Stutthofu (Osiedle Rzemieślnicze), jestem zdecydowanie zadowolony. Zadzwoń, podjedź i pogadaj ile by od Ciebie wziął. Tu masz telefon: 48- 601-214-507.
Odp: Temat dla kierowców - 08/04/2010 23:13
Czy ten Pan Leszek to też lakiernik??takie 2in1
Bo ja w sumie potrzebuje lakiernika do pomalowania całego auta(bez dachu) jak ktoś zna jakiegoś taniego i w miarę dobrego to byłbym wdzięczny za namiary.
Czy ten Pan Leszek to też lakiernik??takie 2in1
Bo ja w sumie potrzebuje lakiernika do pomalowania całego auta(bez dachu) jak ktoś zna jakiegoś taniego i w miarę dobrego to byłbym wdzięczny za namiary.
Tak, śmiało możesz do niego podbijać. I jakiś remont też wykona, to takie 3 in 1
ps. tylko w razie lipy....nie czepiać się mnie Ja wyraziłem tylko swoją opinię i zdanie - a czy ktoś skorzysta...Jego wybór
Odp: Temat dla kierowców - 21/04/2010 20:26
Dzisiaj robiłem przeglądi mi nie podbili bo okazało się, że przy pierwszym przeglądzie ktoś źle wpisał numer VIN i teraz na dowodzie rejestracyjnym mam inny numer niż na samochodzie. Wie ktoś jak załatwiają taką sprawe.? Czy bedzie trzeba wymienic cały dowód czy wpiszą jakąś adnotacje w tym co już mam.?
Jeśli zabiorą mi dowód i bedzie trzeba wyrabiać nowy to dostane jakiś zastępczy ( jak przy pierwszej rejestracji w kraju ) czy coś takiego.?
Odp: Temat dla kierowców - 21/04/2010 23:34
Przyciemnial ktos moze szybki w Foltechu na Klonowica? Jak mniej wiecej ksztaltuja sie koszta? W zasadzie to interesuja mnie tylko tylne szyby.
Odp: Temat dla kierowców - 24/04/2010 11:43
Panowie, czy w ASO J.Bogacki będzie możliwe odblokowanie funkcji BC w wyświetlaczu BID ( Astra H ). Możliwe, że ktoś to robił i zna cenę takiej usługi. Chyba, że polecacie jakiegoś dobrego elektryka posiadającego techa, który to zrobi.
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Panowie, czy w ASO J.Bogacki będzie możliwe odblokowanie funkcji BC w wyświetlaczu BID ( Astra H ). Możliwe, że ktoś to robił i zna cenę takiej usługi. Chyba, że polecacie jakiegoś dobrego elektryka posiadającego techa, który to zrobi.
Polecam ASO Kozłowski. W poniedziałek napisze Ci jaka cena, jeśli jest to możliwe.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.