Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 26/10/2008 18:28
Sorka wszystkich. Szali jak niebyło tak niema. Teraz zlecone to innej osobie - M. jak tylko szle będą napisze na forum (niby za jakieś 3 tygodnie) jednakże aby nie było, ze jestem jakimś chujem i wyjebałem Was na kasę na GG 6336015 wysyłajcie swoje nr kont i dane a zrobię Wam przelewy i zwrócę kasę. Jak ktoś będzie chciał i szale wrescie będą to poprostu da znac i zapłaci już przy odbiorze szala,
Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 28/10/2008 15:02
Jak na razie dostałem 3 potwierdzenia na odesłanie kasy i 2 że poczekaja te 3 tygodnie. Czekam na reszte...jeśli nie macie możliwości na gg to piszcie na [email protected]
Szale juz w produkcji w nowej (PEWNEJ)...jak dziś się dowiedziałem maja zajob ale za ok 3 tyg bedą (mam nadzieje za napewno będą)
http://i35.tinypic.com/107nw5h.jpg - oczywiście poprawione na polskie znaki językowe
i teraz wszystkie popierdóły co mówiły że AntyC to przekręt i tak dalej powinni przeprosić ale pewnie jape skulą i dalej będą pajacować na forum
następnym razem niech jeden z drugim sam coś zrobi zostanie postawiony w takiej sytuacji i później się wypowiada
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 01/11/2008 01:12
Nie wiem ile zainwestowaliście w te szaliki, bo nie byłem zainteresowany, ale powiem wam jedno. Kiedyś kupowałem u AntyC koszulkęi też miał problem. O wszystkim informował i nie było problemu. Inna sprawa, że po kilku dniach nikt nie robił dymu, bo mu 2 flaszki przepadły (a to takie koszty). Nie odzywałem się przez jakiś czas, ale w końcu się wkurwilem. Nie dość, że nie cierpimy z nadmiaru fajnych gadżetów, to jeszcze ludziom, którym chce się coś robić podkładacie świnie. I jakoś nie widzę, żeby któryś z was net hoolsi wypowiedział się teraz. Brak odwagi żeby przyznać się do błędu? Pamiętajcie dzieciaki, że dorosłość to odpowiedzialność za swoje słowa i czyny, a honor, to np przyznanie się do błędu...
p.s. I żeby nie było. Nie znam kolesia, nawet nie wiem jak ma na imię. Wiem tylko tyle, że jak się do czegoś zobowiązuje, to wywiązuje się z tego. Tyle.
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 01/11/2008 22:36
Jako, że dzis dość smutnawe święto postanowiłem odpuścić załatwianie spraw w tej kwesti. Szali będą do odbioru prawdopodobie od poniedziałku na terenie Szczecina i Polic (niKT chyba nikt nie chce wysyłki, poza jednym warszawiakiem ...z wyliczeń zostaje jedna sztuka wolnego szala i dlatego dla spuznialskich wystawiam na allegro (tylko bez lamentów ze zarabiam krocie i wałkuje na kasę)... poprostu chcesz kup, niechcesz nie kupuj...a może komuś przypadnie coś innego do gustu z innych aukcji SZALIK NA ALLEGRO
TEMAT JUŻ DO ZAMKNIECIA RACZEJ...MODOWIE DZIAŁAC
PS. Czy naprawdę niedowiarki myśleliście, że mogę sie skurwić za te 200-300 zł (pytanie retoryczne)
pewnie marta baranska napisala do allegro, ze szalik nie ma hologramu
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763374621 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.