'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Mistrzostwa Świata Siatkowki Mezczyzn - 02/12/2006 09:53
W tym meczu wszystko było kapitalne...
Poooooooolska Biało-czerwoni !
Szacunek dla tych kibiców, którzy tam pojechali i wspaniale dopingowali.
Jutro to chyba zostanie pobity rekord oglądalności
Odp: Mistrzostwa Świata Siatkowki Mezczyzn - 02/12/2006 10:15
No i gdzie sa teraz ci co spiewali "juz za 4 lata Polska bedzie Mistrzem Swiata"? Wlasnie ze jutro bedzie! Ja piernicze ile ta druzyna ma charakteru, charyzmy, stylu!!! Znow moment zwatpienia w polowie 2 seta ktory trwal az do koncowki 3, ktora byla niesamowita!!!!! Az sie wierzyc nie chce, to piekny sen Mamy wspaniala, wielka, silna siatkarska druzyne. Dziekujemy Ci Raul...
Odp: Mistrzostwa Świata Siatkowki Mezczyzn - 02/12/2006 12:52
hmm..w sumie w weeken do sie powinno dłuuuugo spać..ale ten jeden jedyny raz zrobie wyjątek bo już teraz wiem że bedzie warto nawet jeśli nie wygramy (czego nie zakładam) to naszym należą sie wielkie graty pierwszy taki sukces od 30 lat!! POLSKAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
bardzo ładny mecz - w końcówce trzeciego seta, mało nie spadłem z fotela - ta drużyna ma klasę, styl i wspaniały, zwycięski charakter!!!
Jutro Brazylia - zespół, który od wielu lat prezentuje, najwyższy światowy poziom i regularnie zbiera prawie wszystko co się da - czas to zmienić!
Tak, jak przed półfinałem, tak i przed finałem, zapraszam do obejrzenia naszych jutrzejszych rywali --> http://mssiatkarzy.wp.pl/kat,1007023,wid,8568416,wiadomosc.html
EDIT: wie ktoś, czy będzie można obejrzeć gdzieś finał w liczniejszym gronie?
Ostatnio edytowany przez: jns, 2 grudnia 2006, 14:22 [1 raz(y)]
Odp: Mistrzostwa Świata Siatkowki Mezczyzn - 02/12/2006 15:06
Skoro w duzych miastach na wolnej przestrzeni pokazuja to w Szczecinie tez pownni jakis telebim postawic w centrum,pozatym wrzucajcie miejsca gdzie pokazuja u nas bo w niedziele o 11 to nie wszedzie daja relacje?Z gory dzieki
Wiara czyni cuda,ja wierze w to co wydaje sie stracone.
nie dosc, że JESTEŚMY W FINALE MISTRZOSTW ŚWIATA TO JESZCZE MAŁO....
A czy ja mowie ze mi malo? = D Poprostu narzekam sobie troszke
jak narzekasz to narzekaj sobie a nie tu na forum( wiem wiem forum przeciez po to jest... ale przez takie glupie gadanie nie doceniasz tego co ZROBILA TA DRUZYNA bo tylko denerwujesz ludzi... bez odbioru
Ps. Miejmy nadzieje, ze lekarze zrobia "swoje" i Gacek bedzie mogl zagrac w finale... bo inaczej to bylby dramat dla zawodnika no i strata dla naszej druzyny
Ps2. PIĘKNY gest drużyny która dedykuje dzisiejsze zwycięstwo i caly turniej ARKOWI GOŁASIOWI... Brawo za pamieć
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 2 grudnia 2006, 16:49 [2 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426430 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.