zaraz zasiadam do ogladania PB 207, oraz lost 3x00 (ten pods. odcinki 1 i 2 sezonu) ... a potem 3x01 mam nadzieje ze zaraz sie rozbuja i pojdzie pelna predkoscia 6mbit he he
zaczyna sie od wstrzasu, pozniej jest szok , mam nadzieje ze autorzy beda potrafili to wytlumaczyc
- "jacy sa ci ludzie, ci z samolotu?"
Sowyer - "odlotowi"
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Jericho 01x01 niezle sie zapowiada na necie dostepne jeszcze 2 odcinki
Moze ktos ogladal Vanished? Slyszalem ze po Prison Break jeden z lepszych seriali,tylko cos zassac niemoge kazdy link z bledami a tvshows niema...
pare stron temu/jakis czas temu polecalem Vanished bardzo dobry serial tworcow 24 - do czegos to zobowiazuje jak na razie jest 7 odcinkow - wszystkie trzymaja poziom takze jest ciekawie.
Jericho obejrzalem 1 odcinek, tak jakos specjalnie mnie nie wciagnal, mam jeszcze 2 - moze bardziej mnie zainteresuja.
musze sie zebrac zeby obejrzec 2 pierwsze odcinki Heroes. tez podobno dobry i dzisiaj mi polecili Runaway to tez trzeba bedzie sciagnac cholera czasu na studiowanie zabraknie
a co do dzisiejszego Losta to odczuwam pewien niedosyt
a co do dzisiejszego Losta to odczuwam pewien niedosyt
Ostatnimi czasy zawsze po tHe Lost mialem niedosyt,za dlugo to sie wszystko dzieje,malo zaskakujacych sytuacji zreszta po tym co widzialem w PB, producenci Losta musieliby sie sporo napracowac aby czyms zaskoczyc,zobaczymy jak wypadl 1 odcinek nowej serii,wtedy sie wypowiem choc w cuda niewierze
Odp: The Lost-Zagubieni - 06/10/2006 12:43
poczatek L 3x01 masakryczny !! szuflada w dol automatycznie... potem napiecie spada lekko, bo ciezko przebic takie otwarcie, ale caly odcinek trzyma poziom... cant wait na 3x02
poczatek L 3x01 masakryczny !! szuflada w dol automatycznie... potem napiecie spada lekko, bo ciezko przebic takie otwarcie, ale caly odcinek trzyma poziom... cant wait na 3x02
No poczatek niezly z ta osada,wykombinowali niezle,ale potem tak jak mowisz troche napiecie spadlo,jakos cholera nie podoba mi sie to,wiezienia jakies,klatki(Sawyer rozgryzl pulapke na niezdzwiedzia) nie ten styl nie ten Lost co pamietam pelno znakow zapytania,tajemnic...i te zakonczenie Ona niby udawala Henry jej podziekowal i tyle....czuje ze spala ten sezon,zobaczymy co bedzie dalej...cant wait 2x08 PB
No poczatek niezly z ta osada,wykombinowali niezle,ale potem tak jak mowisz troche napiecie spadlo,jakos cholera nie podoba mi sie to,wiezienia jakies,klatki(Sawyer rozgryzl pulapke na niezdzwiedzia) nie ten styl nie ten Lost co pamietam pelno znakow zapytania,tajemnic...i te zakonczenie Ona niby udawala Henry jej podziekowal i tyle....czuje ze spala ten sezon,zobaczymy co bedzie dalej...cant wait 2x08 PB
Odp: The Lost-Zagubieni - 12/10/2006 16:45
nastepny odcinek tez jest mocny.
Juz myslalem ze z Sayida zrobili jakas mimoze, ze chcial to drugie ognisko zapalac, ale nie, wszystko w porzadku
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Szczecinska Brac
Odp: The Lost-Zagubieni - 17/10/2006 18:32
Oglądając zwiastuny do jutrzejszego ocinka Lost 3x03 myślę iż może być to nawet ciekawy odcinek w stosunku do poprzednich no ale wszystko okaże się jutro wkońcu po zwiastunach nie należy zabardzo oceniać odcinka
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.