"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Ps.Chlopaki powodzenia w gierce abyscie daleko zaszli.Mi niestety granie nie ebdzie juz dane.Wyruszam do Stockholmu.Powodzenia.Klakier opiekuj sie ladnie moja postacia
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 30/06/2006 15:32
tak dokladnie Klakier ma racje...w temacie bylo cos pisane juz czy zdarza sie taka opcja bodajrze Shivan sie pytal czy jest taka opcja, ze mozna nic nie zarobic w miescie no i mi sie niestety to udalo
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
wrzucilem go na "liste przyjaciol" jak wyjde z pracy to zloze mu wizyte
moorek odpadl w 2 rundzie zostaly mu 4 punkty energii
Ostatnio edytowany przez: Shivan, 30 czerwca 2006, 16:42 [1 raz(y)]
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 30/06/2006 23:50
Po raz kolejny pewien wilkołaczek z [TVK] dał mi lanie. W związku z tym Klakier_ może byś z nimi pogadał i dał listę wampirów z naszego klanu, wtedy wiedzieliby kogo nie atakować.
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 01/07/2006 12:31
a mi osobiscie wydaje sie ze nie ma sensu zawierac jakis tam paktow, to tylko gra w koncu, jak oni atakuja nas to my ich i tyle i chuj klasc ze jest wiecej i sa silniejsi, damy se jakos rade ;]
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 01/07/2006 12:44
Ma ktoś możliwość załatwienia premium? Bo jak zadzwoniłem to coś ta druga babka się nie odezwała... Jeśli ktoś już załatwiał i mu wyszło to może zamówiłby mi za dyszkę...
Ostatnio edytowany przez: BTR, 1 lipca 2006, 13:07 [2 raz(y)]
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Po 1. Powinniście przyjmować tylko tych którym chce się w to grać a nie statystów. Proponuje od poziomu 5. Można np. od poziomu 3 ale taki ''kandydat'' miałby powiedzmy 3 dni na dojście do 5.
Po 2. Jeśli ktoś trafi wilkołaka i buchnie mu powiedzmy ponad 40 sztuk złota to jego nick powinien natychmiast iść na forum i reszta powinna też go bić zanim on ten hajs wyda...
Po 3. Każdy powinien wybierać sobie wrogów wg. zasady -> wchodzisz na listę najlepszych -> klikasz na ranking wg. poziomu -> wybierasz poziom o jeden, dwa niższy niż Ty -> oglądasz gości którzy zjedli dużo mięsa -> z tych wybierasz takich co mają gorsze staty niż Ty (jak mają słabe w porównaniu do zdobytego mięsa to znaczy że na coś zbierają) -> atakujesz -> cieszysz się kasą (i nick gościa dajesz na forum) (wg. tej zasady co drugi ma ponad 300-400 sztuk złota, rekord mi się trafił 1100 / tylko że zabierasz z tego 10%).
Teraz coś dla chcących dołączyć do gry:
Po 1. KLIK to będe waszym ojcem (ktoś nim musi być,inaczej nie mozna)
Po 2. Pierwsza rzecz jaką powinniście zrobić to iść na Pogoń za ludzmi bo to daje najwięcej hajsu. Jak się już wykorzysta 60 minut to wydać ten hajs na trening i podnieść swoje umiejętności(ew. niewiele na kryjówkę). Potem w miarę czasu spędzanego przy grze atakować wilkołaki wg. zasady napisanej na górze. Jesli ktoś kończy grę to wysyłać postać do pracy. I tak w kółko, jeśli kogoś to zajara to na 3 poziomie złorzyć ''podanie'' do klanu PO .
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.