4 grudnia mam II egzamin i oczywiście jak to ja po dłuższej przerwie nic nie pamiętam potrzebuje 2-4 godzin (przed egzaminem) żeby ktoś mi szczegółowo wszystko przypomniał, no i oczywiście pojeździł po trasach egzaminacyjnych... (bo na I egzaminie w jakieś dziwne ulice ze mną pojechał ), zaznaczam, że moja nauka jeżdżenia jakoś ciężko mi szła zawsze
P.S: Czy trudno jest coś zaklepać ? bo nie wiem czy za wcześnie żeby wykupywać, mam 3 tyg. jeszcze
a jeśli nie Automaniak to co innego radzicie ?
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 15 listopada 2007, 23:22 [2 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Gdzie na prawko? - 15/11/2007 23:18
Czy ktoś z forumowiczów miał robione prawko w tej firmie na Chopina (przy stadionie Akademii Rolniczej) która prowadzi Naukę Jazdy? Jeśli tak to chciałbym się dowiedzieć czy warto tam iść, czy może szukać czegoś innego! Potrzebne mi są wszelkie informacje! Za pomoc z góry dziękuję .
Odp: Gdzie na prawko? - 15/11/2007 23:19
Mój znajomy tam robił prawo jazdy 2 lata temu, opowiadał, że trafił na w porządku instruktora - zdał za pierwszym razem bez większych problemów (wtedy jeszcze było parkowanie na placu).
Odp: Gdzie na prawko? - 16/11/2007 00:42
Jeśli Ci chodzi o AutoTest to ja tam robiłem prawko w poprzednie wakacje Jak najbardziej pozytywne odczucia. Zajęcia prowadzone profesjonalnie i w miłej atmosferze. Z tego co pamiętam (nie jestem do końca pewien) to swego czasu mieli najwyższą zdawalność w mieście... Spoko instruktorzy (pzdr. Ali ) i pan prowadzący teorie...
Odp: Gdzie na prawko? - 16/11/2007 11:15
Auto-test - szczerze polecam, sam robiłem tam prawko jeszcze kilka ładnych lat temu jak plac manewrowy mieli na stadionie Pogoni. , teraz prawko robi tam moja kobieta i również jest zadowolona z jakości usług.
Gdzieś czytałem, że ta nauka jazdy jest co roku w pierwszej 3 jeśli chodzi o zdawalność na egzaminie państwowym.
Odp: Gdzie na prawko? - 30/11/2007 16:36
Wiecie w jakiej szkole są kursy (lekcje) doszkalające dla osób, które długo nie jeździły i już zapomniały a mają prawko. Chodzi mi o kurs dla osoby nie jeżdzącej już ponad 15 lat także nauka od samego począku(prawie)? z góry dzięki za odp.
Odp: Gdzie na prawko? - 30/11/2007 17:18
Moja przygoda zaczela sie w magicznym PD na Kujawskiej - polecam wszystkim, jazdy bez stresu, bardzo fajni instruktorzy. Wyklady mimo ze 3 godzinne, nie bylo czuc az takiego zmeczenia.
Dalej mialam przyjemnosc jezdzic z Mackiem z AUTO PROGRESS - fajnie, ze pozwolil mi sie rozjezdzic po dluzszej przerwie, nie naciskal i nie wbijal do glowy nowych technik, naprawde polecam.
Odradzam natomiast - GAMBIT, jest to prywatna szkola i jazdy sa z jednym mezczyzna. Glupie teksty na "pocieszenie" w stylu srednia zdawalnosci to 4, na sile uczy swoich metod, na swiatlach TRZYMA SPRZEGLO co irytuje niesamowicie.
Bardzo milym zaskoczeniem byl fakt iz prawko zdalam w poprzednia srode a juz wczoraj dokument byl do odebrania w Urzedzie.
Powodzenia wszystkim.
Odp: Gdzie na prawko? - 02/12/2007 09:33
Nie wiem czy już mówiłem ale napewno nie idzcie do AUTO-MOTO na Golisza obok WORD-u. Tragedia kiedyś czekałem pół godziny bo instruktor poszedł opłacić fakturę na stację benzynową. Teoria odbywała się w sierpniu ale że budynek AUTO-MOTO to barak to piździło jak w Kieleckiem, ale po 28 miesiącach zdałem prawko (za 2 podejściem).
Odp: Gdzie na prawko? - 02/12/2007 10:35
Ja mam pytanie dot. egzaminu ? Czy jest jakiś maksymalny limit kiedy się można zapisać na egzamin po poprzednim ? Przykładowo nie zdaje dzisiaj to kiedy mogę się najpóźniej zapisać następny raz ? Bo wiem, że np teoria zdana jest ważna chyba 6 miechów jak ktoś się nie zapisuje..
i jak jest w końcu z tym wyjazdem z placu ? ten odcinek czerwony z polbruku za szlabanem jest jednokierunkowy czy nie ? bo na pierwszym pojechałem jak po jednokierunkowej i egzaminatorowi coś nie pasowało..
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 2 grudnia 2007, 10:47 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.