1/7/7 po prostu z mocny poranek. na sam poczatek wylana herbata na laptopa (na szczescie dziala), nastepnie zatrzasniete drzwi (musialem budzic domownikow dzwonkiem), bo kluczy zapomnialem. zeby bylo malo na zakupach jak wracalaem torba sie rozwalila - zakupy powypadaly - co ciekawe telefon tez walnal o ziemie. Nie chcial sie wlaczac. Wrocilem do domu - sprawdzam - bateria gotujaca- wrecz wrzaca masakra... wyjalem ja szybko, okazalo sie ze sie 'usmazyla' co za dzien...
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: poranny temat agresywny - 23/07/2006 10:24
OMG... niektore telefony sa poprostu.... poj***ne.. np. moj (Nokia 7650) mam na komie jakies 1 300 smsow zapisanych, z 50 fot i jakies pliki muzyczne) nic nie moge zrobic np. cche wejsc w wiadomosci to "za mal pamieci by operaCja mogla byc ukonczona. Usun zbedne dane" DO KUR*Y NEDZY TO JAK JA MAM POUSUWAC "ZBEDNE" RZECZY ?!?!
OMG... niektore telefony sa poprostu.... poj***ne.. np. moj (Nokia 7650) mam na komie jakies 1 300 smsow zapisanych, z 50 fot i jakies pliki muzyczne) nic nie moge zrobic np. cche wejsc w wiadomosci to "za mal pamieci by operaCja mogla byc ukonczona. Usun zbedne dane" DO KUR*Y NEDZY TO JAK JA MAM POUSUWAC "ZBEDNE" RZECZY ?!?!
GrrrRRrrRR
Spróbuj podłączyć pod kabel i jakimś programem pousuwać pliki
Odp: poranny temat agresywny - 23/07/2006 11:07
Juz mam dosc tego slonca Kur** ile mozna ,zasnac nie idzie bo duszno jak juz mi sie uda to sie krece caly bo goraca, kiedy bedzie zimaaaaaaaaaa
edit. Jay dokladnie tak - przeciez to jest jakas popieprzona parodia, na mistrzostwach świata - wstyd, europejskie eliminacje pucharow (ha nawet nie mozna napisac europejskie puchary) same porazki - wstyd, liga polska (Zarowno 1 i 2) - wstyd
PARODIA
Ostatnio edytowany przez: eF^, 14 września 2006, 22:36 [1 raz(y)]
Odp: poranny temat agresywny - 14/09/2006 22:29
Niech wprowadzaja komisarza, wywalaja PZPN z FIFA, UEFA i jeszcze ilus tam zwiazkow, przynajmniej bedzie mozna oczyscic to gowno i na boisku nasi kopacze nie beda sie kompromitowac.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763421256 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.