Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Polacy za granicą << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Adrian PS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8890 dni

**

Odp: Polacy za granicą - 25/09/2006 19:41
grasz jak rasiak leszczu jebany ;)

Hold skladam temu miastu...
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8130 dni

Odp: Polacy za granicą - 25/09/2006 19:47
Trzeba po prostu sobie jasno powiedzieć, że Rasiak na lepszym poziomie jak Championship nie jest w stanie grać , co pokazał pobyt w Tottenhamie , bo gdybył lepszy zostałby tam .

jns
Kibic
Na forum od 7667 dni

Odp: Polacy za granicą - 25/09/2006 21:18

Rosa napisał:  

Mietow napisał:  

lukassen napisał:  

Mietow napisał:  
Ja i tak zdania o Grzesiu nie zmienie. Jego miejsce jest w Championship i tam niech sobie strzela, natomiast Premier League, to już za wysokie progi, co zresztą dobitnie pokazał w Tottenhamie, gdzie był wyśmiewany przez kibiców "Kogutów"...

Co Ty za głupoty piszesz? Grzesiu debiutował w Kogutach w meczu z Liverpoolem (0:0) na White Heatr Line i strzelił nawet gola głową - sędzia niestety dopatrzył się spalonego. Rozegrał wtedy 80 minut - schodząc z boiska żegnały go gromkie brawa. Jestem zdania, że gdyby wtedy bramka była uznana to do dzisiaj by sypał bramki w Premier League.
Kibicuję Drewniakowi bo jest rodowitym Szczecinianem i jestem przekonany, że wróci do najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii.

Pfffffff, nie mów mi że fakt, iż sędzia nie uznał jego gola w debiucie, był przyczyną jego dalszych niepowodzeń... Skoro był taki dobry, to dlaczego nie wywalczył sobie miejsca w składzie? Dlaczego grzał ławę? Odpowiedź jest prosta. Rozegrał tylko jedno niezłe spotkanie i na tym się skończyło.

No dobra ale on przynajmniej strzela a co z gwiazdą Frankowskim za którym tak wszyscy płakali że nie pojechał na mundial ?

Tak jak napisałem w pierwszym poście: niech sobie strzela, swojej opinii i tak nie zmienie. A co do Franka. Żeby była jasność - broń Boże za nim nie płakałem, wręcz przeciwnie, to samo tyczy się supergwiazdy Dudzia...

Rosa
Kibic
Na forum od 7624 dni

Odp: Polacy za granicą - 25/09/2006 22:11

pckjtn napisał:  
Jak sam Rasiak powiedział Championship to liga, w której gra się siłowo. Czy Frankowski wygląda na takiego, który gra siłowo ?

a w Polskiej lidze jak grał to co ? przecież nie powiesz mi że w Polskiej lidze gra sie technicznie ...

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: Polacy za granicą - 25/09/2006 22:39

Rosa napisał:  

pckjtn napisał:  
Jak sam Rasiak powiedział Championship to liga, w której gra się siłowo. Czy Frankowski wygląda na takiego, który gra siłowo ?

a w Polskiej lidze jak grał to co ? przecież nie powiesz mi że w Polskiej lidze gra sie technicznie ...

Nie mozna zwalac winy na to ze w Championship sie gra silowo. Nie odnalazl sie w Anglii i tyle, a pomogl mu w tym m.in. styl tej ligi.

Obrazek gif wstawiony na forum
1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Polacy za granicą - 29/09/2006 22:00
Smolarek sie przebudzil; piata minuta na 1:0 z Hannoverem :)

MN
Kibic
Na forum od 7716 dni

Odp: Polacy za granicą - 29/09/2006 22:38
Dołożył jeszcze drugą, a mecz skończył sie wynikiem 2:2 :D

jns
Kibic
Na forum od 7667 dni

Odp: Polacy za granicą - 02/12/2006 22:02
Krótki meldunek z zagranicznych boisk:

W meczu 15. kolejki Bundesligi Borussia Dortmund wygrała u siebie z VfL Wolfsburg 1:0. Jedyną bramkę meczu strzelił w doliczonym czasie gry Euzebiusz Smolarek. Było to piąte trafienie naszego piłkarza w tym sezonie.

Maciej Żurawski zdobył jedynego gola w meczu 17. kolejki szkockiej ekstraklasy, w którym Celtic Glasgow pokonał Aberdeen 1:0 (0:0).

Andrzej Niedzialan zdobył jedną z bramek dla NEC Nijmegen w wygranym 2:0 (1:0) meczu 15. kolejki holenderskiej ekstraklasy z ADO Den Haag.

onet.pl

Do tego dwa trafienia zaliczył Rasiak - całkiem niezły weekend Polaków.

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7529 dni

Odp: Polacy za granicą - 09/12/2006 22:41
Czternasty gol Rasiaka który został liderem strzelców w 2 lidze angielskiej, dwie bramki Rafała Grzelaka w Boaviscie Porto, Gilewicz strzela w austriackim Paschingu a Auxerre po dwóch golach Jelenia zremisowało 3:3. Udana sobota oby niedziela była jeszcze lepsza :)

1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Polacy za granicą - 20/12/2006 21:47
Puchar Niemiec

Greuther Furth - Wolfsburg 1:3 w 17 minucie Krzynowek na 1:0
o ile sie nie myle to jest jego pierwsza brama w Wolsburgu...

1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Polacy za granicą - 01/01/2007 17:28
Rasialdo szaleje juz od Nowego Roku... w 6 minucie na 0:1 z Plymouth

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Polacy za granicą - 10/01/2007 21:13
Co myślicie o traktowaniu Dudka w Liverpoolu?
Chociaż nie przepadam za tym graczem to uważam, że postępuje się z nim po kurewsku. Wystawiając go tylko i wyłącznie w meczach pucharowych, w których de facto klub nie gra na 100 procent swoich możliwości ani najmocniejszym składem i to jeszcze z takim rywalem jak Kanonierzy. Dudek po takim okresie siedzenia na ławce po prostu nie mógł zachować czystego konta w obu meczach. W pierwszym meczu puścił 3 bramki (według mnie mógł wyciągnąć może jedną) a we wczorajszym (aż?) 6 z czego przy 3 miał szanse obrony przy 3 innych zawaliła kompletnie obrona (2 bramki prawie do pustej bramki). Na uwagę zasługuje według mnie też bardzo ładna obrona karnego strzelanego przez Baptiste.
Benitez robi sobie po prostu z Dudka jaja, sadzając go na ławce przez 6 miesięcy i później wymagając świetnej dyspozycji w meczach pucharowych z utytułowanym rywalem.

robso
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Polacy za granicą - 11/01/2007 17:08
taka rola bramkarza. tak jak bylo na ostatniej Lidze Mistrzow, Lehman czerwona kartka i gowno kogo obchodzi czy ten z rezerwy siedzial pol roku czy rok ma bronic i juz. zreszta jak sie dudkowi nie podoba to niech ucieka. ja go nigdy nie lubilem za duzo prostych bledow popelnial :>

Scarface
Kibic
Na forum od 7756 dni

*

Odp: Polacy za granicą - 11/01/2007 17:18

robso napisał:  
taka rola bramkarza. tak jak bylo na ostatniej Lidze Mistrzow, Lehman czerwona kartka i gowno kogo obchodzi czy ten z rezerwy siedzial pol roku czy rok ma bronic i juz. zreszta jak sie dudkowi nie podoba to niech ucieka. ja go nigdy nie lubilem za duzo prostych bledow popelnial :>

Zgadzam się jak Dudkowi się nie podoba się grzanie ławy to na co on czeka na cud czy co przecież wie że nie ma żadnych szans na rolę 1 bramkarza więc według mnie idzie na łatwiznę i zgarnia łatwy szmal za nic albo sam wie że nie jest już w formie i nie ma szans na grę w żadnych markowym klubie.
A co do samego Dudka to nawet w okresie świetności był zbyt charyzmatyczny przeplatając wspaniałe parady ze szmatami godne Tomasiewicza.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Polacy za granicą - 11/01/2007 17:24
O ile mi wiadomo to trochę jego odejście z klubu utrudniał (jak dotąd) Benitez, który chciał mieć 1 niezłego bramkarza w zapasie (w razie gdyby Reina nabawił się kontuzji). Ale teraz po słabiutkich występach w ostatnich meczach może trener zmieni zdanie.

Scarface
Kibic
Na forum od 7756 dni

*

Odp: Polacy za granicą - 12/01/2007 10:29
Dudek odchodzi z Liverpoolu
Decyzja dobra tylko chyba troszkę spóźniona, sam jestem bardzo ciekawy gdzie znajdzie teraz miejsce dla siebie i co jeszcze da się z niego wykszesać.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Polacy za granicą - 12/01/2007 22:37
45 min. Każmierczak kolejna bramka w Boaviscie - widać, że jest w dobrej formie

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7488 dni

*

Odp: Polacy za granicą - 12/01/2007 23:13

Scarface napisał:  
Dudek odchodzi z Liverpoolu
Decyzja dobra tylko chyba troszkę spóźniona, sam jestem bardzo ciekawy gdzie znajdzie teraz miejsce dla siebie i co jeszcze da się z niego wykszesać.

Podobno zabiega o niego Stuttgart i raczej tam trafi ewentualnie Hamburger,najbardziej prawdobonobna jest Bundeliga.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
jns
Kibic
Na forum od 7667 dni

Odp: Polacy za granicą - 17/01/2007 21:07
Mięciel znowu trafia... Tym razem w meczu z PAO w Pucharze Grecji, może by tak warto przetestować go w kadrze...

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Polacy za granicą - 17/01/2007 21:09
Po co kadrze w tej chwili 32 letni Mięciel ? szkoda, że się nie obudził trochę wcześniej ..

Teraz przyszłość kadry to Krol i Sahar ;]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763368731 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005