Odp: Polacy za granicą - 25/09/2006 19:47
Trzeba po prostu sobie jasno powiedzieć, że Rasiak na lepszym poziomie jak Championship nie jest w stanie grać , co pokazał pobyt w Tottenhamie , bo gdybył lepszy zostałby tam .
Tak jak napisałem w pierwszym poście: niech sobie strzela, swojej opinii i tak nie zmienie. A co do Franka. Żeby była jasność - broń Boże za nim nie płakałem, wręcz przeciwnie, to samo tyczy się supergwiazdy Dudzia...
W meczu 15. kolejki Bundesligi Borussia Dortmund wygrała u siebie z VfL Wolfsburg 1:0. Jedyną bramkę meczu strzelił w doliczonym czasie gry Euzebiusz Smolarek. Było to piąte trafienie naszego piłkarza w tym sezonie.
Maciej Żurawski zdobył jedynego gola w meczu 17. kolejki szkockiej ekstraklasy, w którym Celtic Glasgow pokonał Aberdeen 1:0 (0:0).
Andrzej Niedzialan zdobył jedną z bramek dla NEC Nijmegen w wygranym 2:0 (1:0) meczu 15. kolejki holenderskiej ekstraklasy z ADO Den Haag.
onet.pl
Do tego dwa trafienia zaliczył Rasiak - całkiem niezły weekend Polaków.
Odp: Polacy za granicą - 09/12/2006 22:41
Czternasty gol Rasiaka który został liderem strzelców w 2 lidze angielskiej, dwie bramki Rafała Grzelaka w Boaviscie Porto, Gilewicz strzela w austriackim Paschingu a Auxerre po dwóch golach Jelenia zremisowało 3:3. Udana sobota oby niedziela była jeszcze lepsza
Odp: Polacy za granicą - 10/01/2007 21:13
Co myślicie o traktowaniu Dudka w Liverpoolu?
Chociaż nie przepadam za tym graczem to uważam, że postępuje się z nim po kurewsku. Wystawiając go tylko i wyłącznie w meczach pucharowych, w których de facto klub nie gra na 100 procent swoich możliwości ani najmocniejszym składem i to jeszcze z takim rywalem jak Kanonierzy. Dudek po takim okresie siedzenia na ławce po prostu nie mógł zachować czystego konta w obu meczach. W pierwszym meczu puścił 3 bramki (według mnie mógł wyciągnąć może jedną) a we wczorajszym (aż?) 6 z czego przy 3 miał szanse obrony przy 3 innych zawaliła kompletnie obrona (2 bramki prawie do pustej bramki). Na uwagę zasługuje według mnie też bardzo ładna obrona karnego strzelanego przez Baptiste.
Benitez robi sobie po prostu z Dudka jaja, sadzając go na ławce przez 6 miesięcy i później wymagając świetnej dyspozycji w meczach pucharowych z utytułowanym rywalem.
Odp: Polacy za granicą - 11/01/2007 17:08
taka rola bramkarza. tak jak bylo na ostatniej Lidze Mistrzow, Lehman czerwona kartka i gowno kogo obchodzi czy ten z rezerwy siedzial pol roku czy rok ma bronic i juz. zreszta jak sie dudkowi nie podoba to niech ucieka. ja go nigdy nie lubilem za duzo prostych bledow popelnial :>
taka rola bramkarza. tak jak bylo na ostatniej Lidze Mistrzow, Lehman czerwona kartka i gowno kogo obchodzi czy ten z rezerwy siedzial pol roku czy rok ma bronic i juz. zreszta jak sie dudkowi nie podoba to niech ucieka. ja go nigdy nie lubilem za duzo prostych bledow popelnial :>
Zgadzam się jak Dudkowi się nie podoba się grzanie ławy to na co on czeka na cud czy co przecież wie że nie ma żadnych szans na rolę 1 bramkarza więc według mnie idzie na łatwiznę i zgarnia łatwy szmal za nic albo sam wie że nie jest już w formie i nie ma szans na grę w żadnych markowym klubie.
A co do samego Dudka to nawet w okresie świetności był zbyt charyzmatyczny przeplatając wspaniałe parady ze szmatami godne Tomasiewicza.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Polacy za granicą - 11/01/2007 17:24
O ile mi wiadomo to trochę jego odejście z klubu utrudniał (jak dotąd) Benitez, który chciał mieć 1 niezłego bramkarza w zapasie (w razie gdyby Reina nabawił się kontuzji). Ale teraz po słabiutkich występach w ostatnich meczach może trener zmieni zdanie.
Dudek odchodzi z Liverpoolu
Decyzja dobra tylko chyba troszkę spóźniona, sam jestem bardzo ciekawy gdzie znajdzie teraz miejsce dla siebie i co jeszcze da się z niego wykszesać.
Podobno zabiega o niego Stuttgart i raczej tam trafi ewentualnie Hamburger,najbardziej prawdobonobna jest Bundeliga.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368731 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.