Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Captain Tsubasa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
x-pack
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7701 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 20:54
Dragon Ball ... i wszystko jasne to byla bajka ..........pozdro

Szczecińska albo Zadna
Żeniu
Kibic
Na forum od 7596 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 20:55
Napisalem w tym temacie bo nie chce zakladac nowego. Ma moze ktos opis przejścia gry Half-Life (pierwsza czesc) albo jak ktoś by wiedział gdzie na necie jest ten opis (sam nie moge nigdzie znaleść) to niech napisze na forum. Z góry dzieki.

"1948 & 1916"
SamAxe
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 20:55
oo tak.. Dragon Ball ! Ka me ha me ha ! ;D

kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 21:02
to byl desert strike a nie jugle strike, rzeczywiscie na amige miazdzyly wszystko sensible world of soccer nawyzszy wynik mozliwy to 100:0 ,settlers, mortal kombat, no i niezapomniane franko :) i te latajace joysticki jak cos nie wyjdzie a z pegasusa tez byl hokej ala ta pilka nozna co mowice ,niestety pilki niemialem a w hokeju to sie takie petardy walilo ze odrazu cala druzyne zmiatalo :)

ta stronka nie dziala niestety http://www.ctonline.glt.pl

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 21:08
apropos Franko mozecie podac linka, trza znowu pozwiedzac Szczecinskie rejony :D
a pamietacie Contre czy Zolwie ninja na Pegaza ??

i tak gra wszechswiata Super Mario

PS Jutro o 6:40 na Poloni 1 jest Tygrysia maska :P

tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 21:10
co to jest to Franko bo jakoś nie kojarze?? ;P

stahu
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 21:15

wapp napisał:  
mysle ze petycje nalezy skierowac do stacji ktora pierwsza emitowala wszystkie te bajki i jakis c zas temu tez puszczali yattamana czy daimosa :)

http://www.polonia1.com.pl/

a to mail

Barbara Gliszczyńska - Specjalista ds. programowych
tel. (22) 337 87 46 [email protected]

o 6.40 leci jakas tygrysia maska to moze po tym puszcza kapitana hawka tylko ktos musialby to wszystko zgrywac zeby bylo po polsku i w dobrej jakosci a potem na allegro jak wrzuci zysk ma gwarantowany :)

Wysyłamy , wysyłamy emaile, pozatym może by jakąś akcje zrobić ? Każdy by odwiedził jakieś forum założył temat żeby się ludziie podpisywali pod petycją , bo myśle że takich byłoby więcej niż tych co by wysłali maila

kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 21:16
tygrysia maska a po nim jakis bejsbolista:) co ktos tu wspominal , choc obu tych bajek nie ogladam ,zainstalujcie sobie program p2p .bearshare, i wpiszcie captain hawk, jest pelno odcinkow ale niewiem w jakiej wersji jezykowej, zaczynam sciagac :)

PoGo
Kibic
Na forum od 7350 dni

**

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 21:22
Skoro już wspominamy gry, pamiętacie Ugh? Jesli chodzi o Pegazusa, Tanki i Contra były dobre :]

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
crls
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 21:26

PoGo napisał:  
Skoro już wspominamy gry, pamiętacie Ugh? Jesli chodzi o Pegazusa, Tanki i Contra były dobre :]

wlasnie mi przypomniales;) czołgi i zlowie ninja to byly dla mnie kultowe giery. w contre tez oczywiscie sie lupalo.

Pamietam ten dzien jak stary przywiozl pegasusa do chaty, wtedy jeszcze malo kto go mial, a ja przez kilka dni w ogole na dwor przestalem wychodzic:D:D

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
BTR
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 21:29

Porto napisał:  
apropos Franko mozecie podac linka, trza znowu pozwiedzac Szczecinskie rejony :D

Ta,zajebisty początek:Szczecin - osiedle słoneczne i ruszasz z góry Rydla w kierunku Heliosów,a z bossem lejesz się w miejscu przystanku wiosenna,poza tym 3 misja jest jak się nie myle w okolicach stadionu i bijesz się z bossem na moście przy stacji Szczecin-Pogodno :D

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 21:38

Bator napisał:  

Porto napisał:  

Ta,zajebisty początek:Szczecin - osiedle słoneczne i ruszasz z góry Rydla w kierunku Heliosów,a z bossem lejesz się w miejscu przystanku wiosenna,poza tym 3 misja jest jak się nie myle w okolicach stadionu i bijesz się z bossem na moście przy stacji Szczecin-Pogodno :D

co to kurna blaszka (:D) za gra?? :/

Frz
Kibic
Na forum od 8828 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 21:39
Nie wierze że nie którzy nie słyszeli o grze Franko:D. Nie odchodząc od tematu: http://captaintsubasatime.50webs.com/

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
x-pack
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 22:07
Pewnie juz bylo ale gra poprostu wymiata uwaga naprawde wciaga !!Gra

Giera cos jak sensible tylko jestes jednym gitkiem i napierasz trenujesz, dragi, browary, imprezy, laski, kasa, wozy itp czyli zycie gwiazd ........pozdro

Szczecińska albo Zadna
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 22:19

Bator napisał:  

myslisz sie odnosnie tej 3 misji , akcja sie rozgrywa u mnie na rejeonie , konkretnie na komuny paryskiej , idac w tej 3 misji dalej mijamy szkole podstawowa nr 18 !!! a ten most z ktorego leci ten 3 cwel jest na ulicy RUGIANSKIEJ ( koncowy autobusu 69 ) !

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 22:20
A w " ZIEMNIAKA " grał ktoś :D ?

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
U-96
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 22:45
jeden z bossow byl pod sklepem z pirackimi gierkami na al.Niepodleglosci tuz zaraz obok przystanku autobusowego, teraz tam jest buda z chinskim zarciem :) pozatym poczatek przechadzki na lewobrzezu zaczynamy (po jezdzie maluchem LOL ) z Bramy Portowej spod obecnego KFC (kiedys byl tam taki super lokal MIK MAK, pamieta go ktos??? :) )

i tekst ktory juz przeszedl z tej gry do legendy to "wachaj" hehehe

pozdro dla nostalgicznych ;)

Szlugi, wóda, gołe baby !
Żeniu
Kibic
Na forum od 7596 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 22:50
Wam tez sie dlugo gra ściąga?? Ściagam juz od 40 minut a mam 50% :/

"1948 & 1916"
U-96
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 22:57

Bator napisał:  
Skoro wracamy do dzieciństwa to czy miał ktoś Amige500? Bo ja kilka lat śmigałem w jedyną gre jaka nigdy się nie nudziła...Sensible World Of Soccer.Grałem Pogonią każdy mecz przez 15 sezonów (bo po tylu gra się kończyła :( ) i każdy wygrywałem po 5,10 do zera ale i tak mi się podobało,a gre urozmaicałem sobie kupując zawodników z zagranicy i...oddając ich do innych klubów.Po 15 sezonach Polskie kluby miały już tylko ''moich'' zawodników... :D

hieh, to byly czasy. Ja jakos do Sensibla nigdy sie przekonac nie moglem - wolalem Goal! Jednak najlepsza absolutnie gra na Amige bylo dla mnie Polnoc-Poludnie - -potrafilem z kuplem pol dnia ja meczyc i sie nigdy nie nudzila. Z innych gierek swietne byly Dune2,Civilization,Railroad Tycoon,Sim City,Street Fighter II, Golden Axe, Battle Squadron, CABAL, PP Hammer, Cannon Fodder, Silent Service 1 i 2, Advanced Destroyer Simulator, NAVY Seals, Fire Force i kurde oczywiscie WINGS OF FURY!!!

Szlugi, wóda, gołe baby !
dymson
Kibic
Na forum od 7446 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 23:52
A FRANKO Pamietacie?? kolesia smigajacego po Słonecznym??

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448307 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005