Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 20:55
Napisalem w tym temacie bo nie chce zakladac nowego. Ma moze ktos opis przejścia gry Half-Life (pierwsza czesc) albo jak ktoś by wiedział gdzie na necie jest ten opis (sam nie moge nigdzie znaleść) to niech napisze na forum. Z góry dzieki.
Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 21:02
to byl desert strike a nie jugle strike, rzeczywiscie na amige miazdzyly wszystko sensible world of soccer nawyzszy wynik mozliwy to 100:0 ,settlers, mortal kombat, no i niezapomniane franko i te latajace joysticki jak cos nie wyjdzie a z pegasusa tez byl hokej ala ta pilka nozna co mowice ,niestety pilki niemialem a w hokeju to sie takie petardy walilo ze odrazu cala druzyne zmiatalo
ta stronka nie dziala niestety http://www.ctonline.glt.pl
Wysyłamy , wysyłamy emaile, pozatym może by jakąś akcje zrobić ? Każdy by odwiedził jakieś forum założył temat żeby się ludziie podpisywali pod petycją , bo myśle że takich byłoby więcej niż tych co by wysłali maila
Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 21:16
tygrysia maska a po nim jakis bejsbolista co ktos tu wspominal , choc obu tych bajek nie ogladam ,zainstalujcie sobie program p2p .bearshare, i wpiszcie captain hawk, jest pelno odcinkow ale niewiem w jakiej wersji jezykowej, zaczynam sciagac
Ta,zajebisty początek:Szczecin - osiedle słoneczne i ruszasz z góry Rydla w kierunku Heliosów,a z bossem lejesz się w miejscu przystanku wiosenna,poza tym 3 misja jest jak się nie myle w okolicach stadionu i bijesz się z bossem na moście przy stacji Szczecin-Pogodno
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Giera cos jak sensible tylko jestes jednym gitkiem i napierasz trenujesz, dragi, browary, imprezy, laski, kasa, wozy itp czyli zycie gwiazd ........pozdro
Ta,zajebisty początek:Szczecin - osiedle słoneczne i ruszasz z góry Rydla w kierunku Heliosów,a z bossem lejesz się w miejscu przystanku wiosenna,poza tym 3 misja jest jak się nie myle w okolicach stadionu i bijesz się z bossem na moście przy stacji Szczecin-Pogodno
myslisz sie odnosnie tej 3 misji , akcja sie rozgrywa u mnie na rejeonie , konkretnie na komuny paryskiej , idac w tej 3 misji dalej mijamy szkole podstawowa nr 18 !!! a ten most z ktorego leci ten 3 cwel jest na ulicy RUGIANSKIEJ ( koncowy autobusu 69 ) !
Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 22:45
jeden z bossow byl pod sklepem z pirackimi gierkami na al.Niepodleglosci tuz zaraz obok przystanku autobusowego, teraz tam jest buda z chinskim zarciem pozatym poczatek przechadzki na lewobrzezu zaczynamy (po jezdzie maluchem LOL ) z Bramy Portowej spod obecnego KFC (kiedys byl tam taki super lokal MIK MAK, pamieta go ktos )
i tekst ktory juz przeszedl z tej gry do legendy to "wachaj" hehehe
Skoro wracamy do dzieciństwa to czy miał ktoś Amige500? Bo ja kilka lat śmigałem w jedyną gre jaka nigdy się nie nudziła...Sensible World Of Soccer.Grałem Pogonią każdy mecz przez 15 sezonów (bo po tylu gra się kończyła ) i każdy wygrywałem po 5,10 do zera ale i tak mi się podobało,a gre urozmaicałem sobie kupując zawodników z zagranicy i...oddając ich do innych klubów.Po 15 sezonach Polskie kluby miały już tylko ''moich'' zawodników...
hieh, to byly czasy. Ja jakos do Sensibla nigdy sie przekonac nie moglem - wolalem Goal! Jednak najlepsza absolutnie gra na Amige bylo dla mnie Polnoc-Poludnie - -potrafilem z kuplem pol dnia ja meczyc i sie nigdy nie nudzila. Z innych gierek swietne byly Dune2,Civilization,Railroad Tycoon,Sim City,Street Fighter II, Golden Axe, Battle Squadron, CABAL, PP Hammer, Cannon Fodder, Silent Service 1 i 2, Advanced Destroyer Simulator, NAVY Seals, Fire Force i kurde oczywiscie WINGS OF FURY!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448307 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.