Odp: Liga Światowa - 21/07/2006 22:16
Dzisiaj niestety porażka z Serbią 3:1. Strasznie wkurza mnie fakt, iż cały czas mamy kłopoty z poprawnym przyjęciem i zagrywką.
Jutro rewanż.
Odp: Liga Światowa - 23/08/2006 14:31
Bułgaria pokonała w Moskwie Brazylię 3:0 (25:17, 25:23, 25:20) w meczu grupy F finałowego turnieju Ligi Światowej siatkarzy.
Odp: Liga Światowa - 09/07/2007 14:08
juz za 2 dni w spodku rozpocznie sie turniej finalowy LS ja stawiam final Polska-Brazylia , mam nadzieje ze sie Brazylijczykom zrewanzujemy za Final mistrzost swiata
Odp: Liga Światowa - 09/07/2007 17:45
presja jest wielka, po MŚ i tej ostatniej świetnej serii narobili wielkiego smaku. Tylko że oni od MŚ nie zagrali jakiegoś "arcy poważnego" meczu, bo z Bułgarią takowy do końca nie był.
Wszystko zależy od tego jak zaczną.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Brazylia - Rosja 1
Francja - Polska 2
Bulgaria - USA 1
Mysle ze Brazylia jest poza zasiegiem, a mecze z Rosja, USA i Francja to kwestia dyspozycji dnia. Bulgaria mysle ze nie powalczy w swojej grupie.
a tu tylko male spostrzezenie:
LS 2006
Grupa A: Polska, Japonia, USA, Serbia i Czarnogóra Grupa B: Brazylia, Argentyna, Portugalia, Grecja
Grupa C: Włochy, Rosja, Chiny, Francja
Grupa D: Kuba, Egipt, Bułgaria, Korea Południowa.
Grup w tym roku nie chce mi sie szukac i kopiowac ale chodzi mi o to ze Brazylia rok po roku dostaje do grupy najprostszych rywali - nie wierze ze moze byc to przypadek
Ostatnio edytowany przez: stahu, 10 lipca 2007, 01:26 [2 raz(y)]
Odp: Liga Światowa - 11/07/2007 20:11
Ciekawy poczatek : Bulgaria - Brazylia 3:2 ... - moze mi ktos wyjasnic dlaczego tak sie stalo bo nie moglem odladac meczu ?
Polska - Francja - narazie nie jest zle - punkt za punkt
Odp: Liga Światowa - 11/07/2007 21:23
Polacy graja straszna siatkowke..
Sa mistrzami swiata w przegrywaniu wygranych meczow
jakim cudem zdobyli 2 miejsce na MŚ nie mam pojecia
maja przeblyski dobrej gry ale tez co chwile graja strasznie
nie ma chyba drugiej takiej druzyny na swiecie z czolowki aby tracili seriami po 3,5 czy 8 pkt w jednym ustawieniu..wkurwia to jak nic
kiedys wygyrwali z Serbia 23-17...mieli wygrany set..przegrali i set i mecz
druga sprawa
serwis niby ok bo jakis tam maja
ale moim zdaniem jest chujowy,oprocz Wlazlego nikt nie serwuje dobrze.czasem jedynie Swiderskiemu wyjdzie czy Zagumnemu (to w sumie nie serwis a oddanie pilki za darmo-klasowy zespol jak Brazylia nie ma nigdy problemow z takim serwisem)
wkurwia mnie ze to zawodowcy nie pracuja nigdzie a serwuja jak cipy..przeciez serwis to jest rzecz do wytrenowania ,podejrzewam ze mozna sie tak nauczyc -trenujac po 2-3h codziennie -aby im dorownac.(JEST TO RZECZ DO WYTRENOWANIA I 90% ZAWODNIKOW POWINNO MIEC CONAMNIEJ 75% SKUTECZNOSC MOCNEGO SERWISU-a nie ,nie dosc ze serwuja lekko to jak juz mocniej zaserwuja to wiekszosc to aut,albo siatka
inna chujowa sprawa jest odbior serwisu
ogolnie duzo by pisac graja straszna padake i tylko to ze w siatke jedynie 5 ekip jest mocnych to jakos w tej czolowce sie trzymamy
bo co by nie bylo od kilku lat w rankingach jestesmy wysoko i kazda ekipa oprcz Brazylii moze znami przegrac
Odp: Liga Światowa - 11/07/2007 21:26
tylko Pollacy prowadząc 17:13 potrafi przegrywać 17:24...a swoją droga to widze jakąś niemoc Polaków-pozatym nie cieszyłem sie z wylosowania Francji...oni nam jakoś nie leżą..przewiduje 1:3
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
ta o tym wlasnie pisalem,ze sa mistrzami swiata w przegrywaniu wygranych na 100% setow,czy tam meczow
podobnie jeden set byl z Bulgaria
zreszta nie jeden raz juz Polska tak grala
1 SET Z Francja wygrywali podajrze 18-12 nie minelo 2min i bylo po 19-19
2 set to samo skandal
powinni ich wychlostac w szatni nawet jak wygraja 3-1 bo nie mozna kurwa przegrywac wygranych meczow
to tak samo jak wpilke sie wygyrwa do 88min 2-0 i w ciagu 5min sie traci 3 bramki(wiadomo zdarza sie )ale nie co tydzien
nie wygrają juz 3:1 hehe jeszcze media bym wydusił-po co pierdolą ze Polacy niby faworyci? po co? kończy sie zawsze tak samo...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odp: Liga Światowa - 11/07/2007 22:42
wygralismy 3:2 ale nam chlopaki horror sprawili... uff emocji duzo i za duzo setow bo po piwka za duzo potrzeba bylo latac.
Odp: Liga Światowa - 11/07/2007 22:43
i tak sa cienkie bolki powinno byc 3-0
wygrywali 17-12 w 2 secie nie powinni tego puscic
w szatni chlosta powinna byc!
Odp: Liga Światowa - 11/07/2007 22:47
przepraszam za malkontentyzm....ale i tak nie popadałbym w euforie choć powiem że 4 i 5 set ładnie...ale dość Świderskiego w kadrze !!!
Odp: Liga Światowa - 11/07/2007 22:56
mnie najgorzej wkurza ze traca punkty seriami,po 5-8pkt naraz w jednym ustawieniu to jest bez sensu-i jak oni jeszcze mimo tego wygrywaja nie wiem...chyba maja wiecej szczescia niz rozumu
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368683 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.