Odp: Bluzy,koszulki, polo - 11/04/2005 21:20
Po co jakiś projekt jak to ma być tylko haftowany herb Pogońi na lewej piersi w niewielkich rozmiarach...
Lissek dostalem potwierdzenie...jak na razie ok 20 chetnych na te ciuchy...na dniach reszta informacji...
...
Po rozmowach z Patyk84 doszliśmy do wniosku, że ok 15 kwietnia (bedzie po dziesiątym ) zorganizujemy spotkanie w sprawie zebrania kasy.Zrobienie odzieży to później kwestia tygodnia.Im szybciej się ogarniemy tym lepiej...
Co z tym tematem :?? juz po 10 a tu ani widu ani słychu ;>?? a moze chodziło po dziesiątym maja ??
Pozdro
Jutro 10 maja. To może cos sie ruszy albo odwołajcie. Zawaliłem imprezke przez te ciuchy.Obiecałem kolesiowi i... lipa.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 19/05/2005 17:50
Ja rezygnuje z zakupu tego co zamówiłem - powód:
1) Brak finansów - powód :
a) zbyt długie przeciąganie sprawy przez organizatora - powód ?
- nieznany...
A tak na poważnie to temat chyba niestety nieaktualny z tego co widze
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Ja rezygnuje z zakupu tego co zamówiłem - powód:
1) Brak finansów - powód :
a) zbyt długie przeciąganie sprawy przez organizatora - powód ?
- nieznany...
A tak na poważnie to temat chyba niestety nieaktualny z tego co widze
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 26/09/2005 18:23
Czy myslicie, że bedzie zainteresowanie na takie koszulki i bluzy...mogę je zrobić tylko niewiem czy bedzie na nie zainteresowanie...jesli się odezwiecie z pozytywnymi opiniami wykonam je i bedą do kupienia (prawdopodobnie przez allegro lub tez bezpośrednio... Narazie tylko kilka wzorów ale jeśli będzie zainteresowanie pojawi sie ich jeszcze więcej...Koszulki gdzieś w cenie 30 zł...ponizej wzory
http://img154.imageshack.us/img154/1244/p37jg.jpg
chcę wreście też zrobić też te koszulki z małym herbem z tym że bedzie to nadruk taki ala guma a nie haft jak miało być na początku bo haftem ten wzór bedzie mało widoczny
A może Wy macie ciekaw projekty by przenieść je na odzież...jak coś slijcie na [email protected]
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 26 września 2005, 18:29 [1 raz(y)]
Moze np czarne polo z bialymi akcentami (biale paski na kolnierzu i rekawach + herb na sercu). Ew sam se moge taka zrobic, wsytarczy znalezc taka polowke i pacnac zwykla naszywke (ale to nie to samo co wyszywana )
Tudziez naszywka czarna podluzna, biale paski u gory i dolu a po srodku gotykiem Pogon Szczecin. Kiedys na bodajze Pilsudskiego byl taki sklepik gdzie mozna bylo dostac przerozne naszywki, chcialem sobie zrobic sobie taka z herbem Gryfina ale cena ok 200 zl (za 1, za wiecej taniej za sztuke ale kto by to wzial )
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 26/09/2005 18:57
ten trzeci wzor z gryfem najlepszy moim zdaniem, ja najchetniej wciagnal bym koszulke z jakims dyskretnym nadrukiem, plus widzialem u starszych kibicow czarna bluze z kapturem z duzym bialym gryfem na plecach i napisem Pogon Szczecin. to by było cos pieknego
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362845 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.