Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> WOSP << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sz.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7380 dni

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:07
Ktoś pisał, że nie wiadomo, ile osób tam jest w tej fundacji. 27.

A co do tego, co Owsiak powiedział o fakcie, to ma rację. To smutne, że takie pisadekło ma największy nakład w Polsce.

P. S.
eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:14

Z. o Marną napisał:  

A co do tego, co Owsiak powiedział o fakcie, to ma rację. To smutne, że takie pisadekło ma największy nakład w Polsce.

Jasne , "Fakt" dla całego "salonu" stał się szmatławcem odkąd na jego łamach senator PO pan Piesiewicz przyjmował "lekki" nosem i przebierał się w sukienke.

Co do osób zatrudnionych przez Jura w fundacji to dziś na konferencji mówił coś o kilku ( bodajeże czterech ) w tym o jego żonie.

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7525 dni

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:18

eM napisał:  
[cytat=Tony Montana]
Co niektorym dupy sciska, ze ktos lamie monopol kosciola na datki od ludzi

W sumie to jest dobry pomysł na interes , taka firma zajmująca się "datkami od ludzi" . Trzeba tylko zrobic dobry biznes plan , promocje w mediach i można złamać monopol kościoła. Nie wiesz czy jest szansa aby dostać na to dofinansowanie z Unii?

Tony Montana napisał:  
ponadto z tego co wiem, a sa to dane powszechnie dostepne srednia placa w WOSP to 2,5 tys brutto (czyli niewiele - to mniej niz polowa sredniej pensji kapelana wojskowego)

Jak znasz dane powszechnie dostępne to moze powiesz mi ile Jurek zarabia bo nigdzie nie mogę znalezc.

Poszukaj w Krajowym Rejestrze Sądowym, gdzie sa rejestrowane wszystkie fundacje. Tam sa pensje zarzadu.

A zapewne duzo wiecej zarabia prowadzac programy w telewizju i radiu. I zapewne to bardzo sluszna kasa. i co z tego? zazdroscisz?
zmien sposob myslenia, zamiast zyczyc innym by wiodlo im sie gorzej, to zacznij rownac do tych co zarabiaja wiecej, pracuj, zarabiaj. mozna trzeba tylko chciec, miec duzo sily i wytrwalosci. a na dofinansowanie z unii tez mozesz sie zalapac, jak bedziesz chcial. Nie jest to trudne

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:19
Być może w samym założeniu WOŚP to słuszna idea,ale ja osobiście nie daje bo po prostu nie ufam. I nie chodzi tylko o Owsiaka,z gruntu nie daje na takie rzeczy. Niestety,ale za długo żyje, zachowuje należyty dystans i dobrze mi z tym-wole dać babci pod kościołem czy burakowi na wino-przynajmniej widze komu daje. A że orkiestrA Owsiaka to mega komercha to już druga strona medalu. Byłem na chwile wczoraj w Galaxy,asle jak wszedłem tak szybko stamtąd wyszedłem. A Tv unikałem szerokim łukiem. No ale...skoro nie daje to nie będę sie tu więcej rozwodził a tym bardziej tego negował.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:25

Tony Montana napisał:  
( ... ) zapewne duzo wiecej zarabia prowadzac programy w telewizju i radiu. I zapewne to bardzo sluszna kasa. i co z tego? zazdroscisz?
zmien sposob myslenia, zamiast zyczyc innym by wiodlo im sie gorzej, to zacznij rownac do tych co zarabiaja wiecej, pracuj, zarabiaj. mozna trzeba tylko chciec, miec duzo sily i wytrwalosci. a na dofinansowanie z unii tez mozesz sie zalapac, jak bedziesz chcial. Nie jest to trudne

Zapewne Kościół i Caritas zarabiają słuszną kase. I co z tego? Zazdroscisz im? Zmień sposób myślenia , zamiast życzyć innym by wiodło im się gorzej , to zacznij równać do tych co zarabiają więcej , pracuj , zarabiaj , może trzeba tylko chcieć itp itd.

Sz.
Kibic
Na forum od 7380 dni

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:28

eM napisał:  

Z. o Marną napisał:  

Jasne , "Fakt" dla całego "salonu" stał się szmatławcem odkąd na jego łamach senator PO pan Piesiewicz przyjmował "lekki" nosem i przebierał się w sukienke.

Co do osób zatrudnionych przez Jura w fundacji to dziś na konferencji mówił coś o kilku ( bodajeże czterech ) w tym o jego żonie.

Fakt zawsze był szmatławcem i każdy o tym wie. No, chyba że lubisz te historie o krowach dających kokakolę.

On nie życzy innym gorzej tylko odpowiada na twój zarzut. Nie chodzi o to, żeby Caritas zarabiał mniej, tylko czemu WoŚP miałby nie móc?

P. S.
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7525 dni

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:33

eM napisał:  

Tony Montana napisał:  
( ... ) zapewne duzo wiecej zarabia prowadzac programy w telewizju i radiu. I zapewne to bardzo sluszna kasa. i co z tego? zazdroscisz?

Zapewne Kościół i Caritas zarabiają słuszną kase. I co z tego? Zazdroscisz im? Zmień sposób myślenia , zamiast życzyć innym by wiodło im się gorzej , to zacznij równać do tych co zarabiają więcej , pracuj , zarabiaj , może trzeba tylko chcieć itp itd.

Nie jest to sluszne, o czym doskonale wiesz, bo nie kazdy dostaje ogromny majatek za darmo.

a ja nie zazdroszcze, tylko sam pracuje, widze juz efekty - z miesiaca na miesiac zarabiam wiecej, moge sobie na wiecej pozwolic, a studia skonczylem niedawno.

A ty dalej bedziesz smutny pisal na forum, i wszedzie widzial spiski, jak dwa twoje autorytety niewielkiego wzrostu...:)

BS
Kibic
Na forum od 7051 dni

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:33
Akcja WOŚP przede wszystkim adresowana jest do zwykłego , szarego obywatela... Informuje , że chociaż tego jednego dnia może się dorzucić na jakiś szczytny cel przeciętny Kowalski przez cały rok widzący tylko czubek własnego nosa . A jak go zachęcić ? Specjalną otoczką w TV , trzeba zwrócić jakoś uwagę społeczności a ludzie lubią takie rzeczy . Lubią przejść się na błonia , wypić grochówkę , zjeść chleb ze smalcem , posłuchać koncertu, na koniec obejrzeć pokaz laserów a przy okazji dorzucą się do puszki " bo wszyscy wrzucają i mają serduszka " .
Fenomen akcji tkwi nie tylko w jej medialności i popularności ale też w namacalności efektów , tak jak wspomniałem wcześniej , wystarczy przejść się do pobliskiego szpitala.

Co do innych fundacji to świetnie że działają , pomagają ludziom przez cały rok . Zamiast obrzucać innych błotem , niech poprostu skupią się na efektywniejszej formie działalności bo przecież "niby" intencją wszystkich jest zwykła pomoc a nie rywalizacja o monopol na najbardziej zajebistą fundacje w kraju ? Jeżeli komuś faktycznie zależy na tej drugiej kwestii to chyba nie do końca ma czyste intencje (vide ojciec dyrektor) ...

Ostatnio edytowany przez: BS, 11 stycznia 2010, 22:51 [1 raz(y)]

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7525 dni

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:40

BS napisał:  
Akcja WOŚP przede wszystkim adresowana jest do zwykłego , szarego obywatela... Informuje , że chociaż tego jednego dnia może się dorzucić na jakiś szczytny cel przeciętny Kowalski przez cały rok widzący tylko czubek własnego nosa . A jak go zachęcić ? Specjalną otoczką w TV , trzeba zwrócić jakoś uwagę społeczności a ludzie lubią takie rzeczy . Lubią przejść się na błonia , wypić grochówkę , zjeść chleb ze smalcem , posłuchać koncertu, na koniec obejrzeć pokaz laserów a przy okazji dorzucą się do puszki " bo wszyscy wrzucają i mają serduszka " .
Popularność akcji tkwi nie tylko w jej medialności i popularności ale też w namacalności efektów , tak jak wspomniałem wcześniej , wystarczy przejść się do pobliskiego szpitala.

Co do innych fundacji to świetnie że działają , pomagają ludziom przez cały . Zamiast obrzucać innych błotem , niech poprostu skupią się na efektywniejszej formie działalności bo przecież "niby" intencją wszystkich jest zwykła pomoc a nie rywalizacja o monopol na najbardziej zajebistą fundacje w kraju ? Jeżeli komuś faktycznie zależy na tej drugiej kwestii to chyba nie do końca ma czyste intencje (vide ojciec dyrektor) ...

Toz trafiles do sedna. pieknie napisales. Nie wszystko w wosp jest dobre, ale oprocz zbiorki pieniedzy chodzi tez o integracje spoleczenstwa. I to wychodzi im dobrze.

eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:42

Tony Montana napisał:  
a ja nie zazdroszcze, tylko sam pracuje, widze juz efekty - z miesiaca na miesiac zarabiam wiecej, moge sobie na wiecej pozwolic, a studia skonczylem niedawno.

A ty dalej bedziesz smutny pisal na forum, i wszedzie widzial spiski, jak dwa twoje autorytety niewielkiego wzrostu...:)

Pracuj zuchu! Może Jur doceni twój talent przedsiębiorczy i zatrudni cię w fundacji. Jeśli się nie uda to podbij do Urbana , masz talent do śledzenia klerykalrnych przekrętów , a nuż zatrudni cie w "NIE" na redaktora naczelnego. O moje samopoczucię się nie martw .Z autorytetami nie trafiłeś , ale strzelaj dalej , może ci się uda. Kończę owsiakowym Sie ma!

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7525 dni

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:45

eM napisał:  

Tony Montana napisał:  

Pracuj zuchu! Może Jur doceni twój talent przedsiębiorczy i zatrudni cię w fundacji. Jeśli się nie uda to podbij do Urbana , masz talent do śledzenia klerykalrnych przekrętów , może zatrudni cie w "NIE" na redaktora naczelnego. O moje samopoczucię się nie martw .Z autorytetami nie trafiłeś , ale strzelaj dalej , może ci się uda. Kończę owsiakowym Sie ma!

trafilem, tylko moze troszke zabolalo. sie ma !

Sz.
Kibic
Na forum od 7380 dni

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:46
Zabrakło ci argumentów i znów zacząłeś personalne podjazdy...

P. S.
eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:50

Z. o Marną napisał:  

Maryna o czym ty do mnie rozmawiasz?

ptaszek-fistaszek
*uciszony
Na forum od 6269 dni

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:54

eM napisał:  

Z. o Marną napisał:  

ty juz dobrze wiesz o czym
brak ci argumentow to bluzgasz dookola zal.pl

eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: WOSP - 11/01/2010 22:59
Argumenty są na dwóch stronach tego tematu ale jeśli nie zauważyłeś/iscie to wkleje jeszcze raz jeden z artykułów , więc:

"Na czym polega oszustwo Owsiaka

Wiele już razy pisałem (m.in. tutaj), dlaczego nie podoba mi się przedsięwzięcie Jerzego Owsiaka. Część z tych powodów oględnie przedstawił dzisiaj na swoim blogu Krzysiek Leski. Ja tak oględny nie jestem i sądzę, że należy przypominać, jakiej manipulacji dokonał w ciągu wielu już lat funkcjonowania WOŚP Owsiak oraz środowisko, które najbardziej go wspiera.

W przypadku Owsiaka mamy do czynienia z często stosowaną metodą tworzenia iluzji pozapolityczności osoby i przedsięwzięcia, które pozapolityczne wcale nie są. Owsiak nie jest osobą „pozaideologiczną”, stojącą w jakiś sposób poza sporem politycznym. Przeciwnie – jest osobą o bardzo wyrazistych poglądach, które uzewnętrzniają się od czasu do czasu w postaci zapowiedzi „dawania z baśki” tym, którzy ośmielają się badać życiorys Wałęsy, w wypowiedziach na temat Radia Maryja albo w usuwaniu sprzed wejścia na Przystanek Woodstock (podkreślam: z terenu publicznego) wystawy antyaborcyjnej. Jednak dla środowiska, mówiąc ogólnie, „Gazety Wyborczej” jest Owsiak authority of last resort – kimś, po kogo się sięga w nadzwyczajnych sytuacjach. Owsiak jest niezwykle wygodny, ponieważ jego charytatywna działalność pozwala tworzyć wrażenie, iż jest osobą niezaangażowaną politycznie, a więc to, co mówi, mówi niejako z pozycji „pozapolitycznych”. (O stosowaniu tej metody w pierwszym dziesięcioleciu III RP bardzo ciekawie pisał Zdzisław Krasnodębski w eseju „Filozofia III RP, czyli od »antypolityki« do »postpolityczności«” w zbiorze „Rzeczpospolita 1989-2009”, wydanym przez krakowski Ośrodek Myśli Politycznej.) Słuchacze odbierają poglądy Owsiaka nie jako poglądy uczestnika politycznej wojny, ale kogoś spoza nielubianego środowiska polityków, a tym samym nadają im większą wagę. Na tym polega wielkie oszustwo Owsiaka, którego on sam, jak sądzę w pełni świadomie, nie chce wyjaśnić, np. poprzez oficjalne poparcie konkretnej partii politycznej. Wziąwszy to pod uwagę, absolutnie zasadne było umieszczenie w noworocznej szopce przez Marcina Wolskiego m.in. Owsiaka właśnie w loży celebrytów, przyklaskujących oczywiście opcji jedynie słusznej.
WOŚP jest instrumentem utwierdzania tej iluzji. Przy czym trzeba zauważyć, że nastąpiła tu całkowita personalizacja idei: WOŚP to Owsiak, Owsiak to WOŚP. Są i inne organizacje, które posługują się popularnym wizerunkiem swoich twórców (Fundacja Anny Dymnej czy Akogo Ewy Błaszczyk), ale żadna z nich nie jest tak medialnie rozdmuchana, tak kontrowersyjna i żadna nie zmieniła się w sprawnie działający koncern. Tym samym każdy wyskok Owsiaka i każde jego kontrowersyjne stwierdzenie natychmiast może być zbite kontrargumentem: ale on tyle robi dla dzieci.

Czy na pewno? Owsiak zrobił przez te wszystkie lata z WOŚP istny cyrk, którego koszty stają się absurdalne. Godziny telewizyjnych transmisji, przeloty samolotami (tym razem w eskorcie F-16), tysiące ludzi do obsługi koncertów, którzy przecież nie pracują darmo, sprzęt itd. Jaki jest sens ciągnąć imprezę, gdzie co roku trzeba wymyślać nowe fajerwerki, coraz absurdalniejsze i coraz kosztowniejsze, byle zachęcić ludzi do jednorazowego zrywu? Porównanie kosztów i zysków to zwykłe wyliczenie efektywności. Nikt tego dotąd nie zrobił, a w takim wyliczeniu wspominany przez Leskiego Caritas wypadłby pewnie o kilkaset procent lepiej niż WOŚP.
Dlaczego nikt tego nie zrobił? O tym też już swego czasu pisałem: w sprawie WOŚP działa moralny szantaż. Kto krytykuje Owsiakową imprezę, ten widocznie musi nienawidzić małych dzieci, którym Owsiak pomaga. Ten argument jest oczywiście absurdalny, oparty na naciąganym sylogizmie i założeniu, że cel uświęca środki, a przy okazji dowodzący niezdrowego utożsamienia idei z osobą.
W licytacjach WOŚP biorą udział wszystkie liczące się firmy, wydając w ten sposób pieniądze swoich klientów bez pytania ich o pozwolenie, ewentualnie pieniądze państwowe. Nie ma wysokiego urzędnika, który mógłby się wyłamać z obowiązkowego entuzjazmu – w tym cyrku biorą udział i prezydent, i premier. Szantaż moralny odnosi skutek. Kto w entuzjazmie nie bierze udziału, zostaje napiętnowany.

Po raz kolejny warto postawić pytania, które już zadawałem: z jakich to powodów akurat jedna charytatywna impreza, firmowana przez osobę mocno kontrowersyjną, cieszy się bezprecedensowym wsparciem mediów, publicznych i prywatnych? Dlaczego akurat w tym przypadku istnieje niepisany obowiązek entuzjazmowania się i wspierania tej imprezy? Dlaczego F-16, które, jak rozumiem, i tak muszą latać, latają akurat, eskortując Owsiaka, a nie Annę Dymną albo wolontariuszy Caritasu, którzy co roku przed świętami po cichu sprzedają swoje świece?
Medialny i organizacyjny cyrk, jaki towarzyszy WOŚP, dawno już przekroczył granice absurdu i przyzwoitości. Owczy pęd wyłącza myślenie większości ludzi, którzy „dają na Owsiaka”, bo „przecież wszyscy dają”. Wraz z każdą edycją WOŚP uzupełniany jest wizerunkowy kapitał człowieka, który pod pozorami ograniczenia wyłącznie do pracy charytatywnej, przemyca bardzo wyraziste poglądy społeczne i polityczne. Ja tego kapitału podwyższał mu nie będę. "

http://lukaszwarzecha.salon24.pl/148967,na-czym-polega-oszustwo-owsiaka

Sie ma!

V...
Kibic
Na forum od 8715 dni

*

Odp: WOSP - 11/01/2010 23:03
Nie chce mi sie nawet tego czytac wsyztskiego bo zapewne nic nowego tu sie nie dowiem, albo jakies ploty sensacyjne beda;]
Wplacaj wiec na fundacje Polsat, TVN czy Radio Maryja- nie na WOSP- tam tapewno wszytsko jest super i 100% idzie na szczytne cele;)
Nawet jak by bral w kieszen odrazu 10% z tego co dostaje to i tak zrobil napewno wiecej dla Polskich dzieci niz CVi co najwiecej narzekaja.

P.S. Zrodlo tez bardzo wiarygodne. Jeszcze chyba pisala to osoba zwiazana z FAKTem

Ostatnio edytowany przez: V..., 11 stycznia 2010, 23:09 [1 raz(y)]

MKS
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: WOSP - 11/01/2010 23:37

ptaszek-fistaszek napisał:  

eM napisał:  

Z. o Marną napisał:  

ty juz dobrze wiesz o czym
brak ci argumentow to bluzgasz dookola zal.pl

Natomiast Ty sypiesz argumentami z rękawa, ogarnij się fistaszku bo w większości tematów się spinasz albo prowokujesz debilnymi postami.

A tutaj "pozują" do zdjęcia wolontariusze Jurka - Wolontariusze WOŚP

Brudstock już niedługo, ciekaw jestem ile kasy pójdzie na to z WOŚP'u oczy

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Safe
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: WOSP - 11/01/2010 23:47

Tony Montana napisał:  

BS napisał:  
Popularność akcji tkwi nie tylko w jej medialności i popularności ale też w namacalności efektów , tak jak wspomniałem wcześniej , wystarczy przejść się do pobliskiego szpitala.

Co do innych fundacji to świetnie że działają , pomagają ludziom przez cały . Zamiast obrzucać innych błotem , niech poprostu skupią się na efektywniejszej formie działalności bo przecież "niby" intencją wszystkich jest zwykła pomoc a nie rywalizacja o monopol na najbardziej zajebistą fundacje w kraju ? Jeżeli komuś faktycznie zależy na tej drugiej kwestii to chyba nie do końca ma czyste intencje (vide ojciec dyrektor) ...

Toz trafiles do sedna. pieknie napisales. Nie wszystko w wosp jest dobre, ale oprocz zbiorki pieniedzy chodzi tez o integracje spoleczenstwa. I to wychodzi im dobrze.

Ano integracja pierwsza klasa, Lewak wyzywa jednych, bo za mało dali, drugich, bo nie puścili go w TV, trzecich, bo napisali na nie tej stronie itd. "druga strona" nie mogąca pozostać bez słowa odwdzięcza się pięknem za nadobne. Pojawiają się stronnicy - jedni za Jurem, drudzy przeciw. BAH! i cała Polska kłóci się na temat tego czy juras to dobry czy zły chłop. No nie powiem, wychodzi mu to świetnie... i tak w kółko rok w rok.. Za tydzień wszystko ucichnie jak nie wcześniej, Jurek sobie policzy pieniądze, poda oficjalną wersję, a resztę rozda swoim pomocnikom i samemu sobie. Dumny z siebie (ba! też byłbym dumny jakbym chociaż w 1 dzień mógł tak jak You-rek Off-siak manipulować taką liczbą osób, inteligenty chłopaczyna z tego naszego, tfu! Waszego Jureczka) zasiądzie w fotelu i zacznie rozmyślać nad prawdziwą integracją... tym razem brzmiącą trochę mniej ambitnie niż "WIELKA Orkiestra Świątecznej Pomocy, Woodstock.

@Up
to na pewno prowokacja wymyślona przez tych nie dobrych kiboli. Przecież nikt nie wyciąga pieniędzy z puszek, które z resztą są świetnie zaplombowane! lol

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: WOSP - 11/01/2010 23:55

Tony Montana napisał:  

skoro wywolales mnie do tablicy.
Czas nauczyc sie odczytywac, co jest napisane na powaznie a co z przymruzeniem oka.

Nie sadze zeby ktokolwiek szedl oddac krew, by dostac kilka tabliczek niedobrej, taniej czekolady, bo taka jest smutna prawda. A piszac w ten sposob obrazasz mnostwo ludzi, ktorzy oddaja bezinteresownie krew, bo ona ratuje innym ludziom zycie. (w większosci z "cywilizowanych" krajów, za krew po prostu sie placi dawcom, nie poza drobnymi wyjatkami w Polsce). Tak wiec czasami pomysl, zanim cos napiszesz.

też przeczytaj dokładnie to co ja napisałem, odnosiłem się do Jurka, który według eM jest nieszczery ale jednak to co robi pozwala ratować życie, tak samo niektóre osoby, które chodzą oddawać krew. Bardzo dobrze, że to robią i chwała im za to, bo przecież być może ktoś z Nas kiedyś będzie potrzebował tej krwi, a czy On idzie oddać krew za tabliczkę czekolady czy po to by mieć fory u profesora to już dla mnie w tym przypadku podrzędna sprawa.

Pozdrawiam

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
ROJ
Kibic
Na forum od 7393 dni

Odp: WOSP - 12/01/2010 02:28
Coś za duże ciśnienie w tym wątku.
Ja do dyskusji mogę tylko dodać to, że pracuje u mnie facet który był 8 lat takim koordynatorem WOSP w naszym województwie. W tej chwili mieszka na Śląsku. Z ciekawości sprawdzilem ile zarabiał (mam nadzieję, że się nie obrazi). Średnio wychodzi, że 620 pln miesięcznie.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763362884 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005