Odp: Pogoń w FM 2005- nowe update, potrzebne informacje - 02/03/2005 19:50
Ty D' Alessandro to moze juz bys sobie dal spokoj z robieniem tego update'u, bo tylko ludziom apetytu robisz.Kazdy kto bedzie chcial sobie sciagnac update to sciagnie sobie profesjonalnie zrobione updaty (ze zmianami nie tylko w calej lidzer polskiej, ale tez z najwazniejszymi transferami zagranicznymi np. Robi Robsona z cmrevolution). Ty jak zwykle duzo gadasz, a malo robisz. A ze zielonego pojecia o tym nie amsz swiadczy najlepeij fakt, ze dodajesz do Pogoni pilkarzy, kotrzy byli w Pogoni testowani (typu Miehle , Rudinei itd.) bo to niby poprawi realizm gry. Toz to najwiekszy idiotyzm jaki przeczytalem od dlugiego czasu. Pytam sie was uzytkownicy forum: kots z was naprawde bedzie chcial grac na takm updacie (o ile on w ogole wyjdzie, bo d'alessandro jest dobry w gadce)?Ja na pewno nie.Pozdrawiam.
Ty D' Alessandro to moze juz bys sobie dal spokoj z robieniem tego update'u, bo tylko ludziom apetytu robisz.Kazdy kto bedzie chcial sobie sciagnac update to sciagnie sobie profesjonalnie zrobione updaty (ze zmianami nie tylko w calej lidzer polskiej, ale tez z najwazniejszymi transferami zagranicznymi np. Robi Robsona z cmrevolution). Ty jak zwykle duzo gadasz, a malo robisz. A ze zielonego pojecia o tym nie amsz swiadczy najlepeij fakt, ze dodajesz do Pogoni pilkarzy, kotrzy byli w Pogoni testowani (typu Miehle , Rudinei itd.) bo to niby poprawi realizm gry. Toz to najwiekszy idiotyzm jaki przeczytalem od dlugiego czasu. Pytam sie was uzytkownicy forum: kots z was naprawde bedzie chcial grac na takm updacie (o ile on w ogole wyjdzie, bo d'alessandro jest dobry w gadce)?Ja na pewno nie.Pozdrawiam.
Ty wogóle czytałeś co ja napisałem !!! Bo widze że chyba nie.
1.,,Ty D' Alessandro to moze juz bys sobie dal spokoj z robieniem tego update'u, bo tylko ludziom apetytu robisz.Kazdy kto bedzie chcial sobie sciagnac update to sciagnie sobie profesjonalnie zrobione updaty (ze zmianami nie tylko w calej lidzer polskiej, ale tez z najwazniejszymi transferami zagranicznymi np. Robi Robsona z cmrevolution " CHYBA NAPISAŁEM JASNO ŻE UPDATE BĘDZIE ROBIONE ALBO NA JEGO SKŁADACH (WYRAŻE SIĘ JAŚNIEJ - NA UPDACIE RR&GREEDIEZ 1.3) ROZMAWIAŁĘM Z NIM O TYM JUŻ I MYŚLE ŻE DOJDZIEMY DO POROZUMIENIA
2 ,,Ty jak zwykle duzo gadasz, a malo robisz" TAK MASZ RACJE JEDNO UPDATE ZROBIŁEM TO I DRUGIE ZROBIE.
3.,,A ze zielonego pojecia o tym nie amsz swiadczy najlepeij fakt, ze dodajesz do Pogoni pilkarzy, kotrzy byli w Pogoni testowani (typu Miehle , Rudinei itd.) bo to niby poprawi realizm gry" A UMIESZ CZYTAĆ ??
- dodanie do bazy danych wszystkich zawodników którzy byli na testach w Pogon(których nie ma w bazie danych)i: np. Miehle, Rudnei, Cesar itd
4.,,Toz to najwiekszy idiotyzm jaki przeczytalem od dlugiego czasu." A DLA MNIE TWÓJ POST JEST NAIDIOTYCZNIEJSZY JAKI PRZECZYTAŁĘM OD DŁUŻSZEGO CZASU
5,,Pytam sie was uzytkownicy forum: kots z was naprawde bedzie chcial grac na takm updacie (o ile on w ogole wyjdzie, bo d'alessandro jest dobry w gadce)?Ja na pewno nie.Pozdrawiam" JAKOS JAK NA RAZIE WIDZE SAME CHĘTNE OSOBY DO GRANIA. POZDRAWIAM
Ty wogóle czytałeś co ja napisałem !!! Bo widze że chyba nie.
1.,,Ty D' Alessandro to moze juz bys sobie dal spokoj z robieniem tego update'u, bo tylko ludziom apetytu robisz.Kazdy kto bedzie chcial sobie sciagnac update to sciagnie sobie profesjonalnie zrobione updaty (ze zmianami nie tylko w calej lidzer polskiej, ale tez z najwazniejszymi transferami zagranicznymi np. Robi Robsona z cmrevolution " CHYBA NAPISAŁEM JASNO ŻE UPDATE BĘDZIE ROBIONE ALBO NA JEGO SKŁADACH (WYRAŻE SIĘ JAŚNIEJ - NA UPDACIE RR&GREEDIEZ 1.3) ROZMAWIAŁĘM Z NIM O TYM JUŻ I MYŚLE ŻE DOJDZIEMY DO POROZUMIENIA
2 ,,Ty jak zwykle duzo gadasz, a malo robisz" TAK MASZ RACJE JEDNO UPDATE ZROBIŁEM TO I DRUGIE ZROBIE.
3.,,A ze zielonego pojecia o tym nie amsz swiadczy najlepeij fakt, ze dodajesz do Pogoni pilkarzy, kotrzy byli w Pogoni testowani (typu Miehle , Rudinei itd.) bo to niby poprawi realizm gry" A UMIESZ CZYTAĆ ??
- dodanie do bazy danych wszystkich zawodników którzy byli na testach w Pogon(których nie ma w bazie danych)i: np. Miehle, Rudnei, Cesar itd
4.,,Toz to najwiekszy idiotyzm jaki przeczytalem od dlugiego czasu." A DLA MNIE TWÓJ POST JEST NAIDIOTYCZNIEJSZY JAKI PRZECZYTAŁĘM OD DŁUŻSZEGO CZASU
5,,Pytam sie was uzytkownicy forum: kots z was naprawde bedzie chcial grac na takm updacie (o ile on w ogole wyjdzie, bo d'alessandro jest dobry w gadce)?Ja na pewno nie.Pozdrawiam" JAKOS JAK NA RAZIE WIDZE SAME CHĘTNE OSOBY DO GRANIA. POZDRAWIAM
Odp: Pogoń w FM 2005- nowe update, potrzebne informacje - 04/03/2005 16:03
Ok, sorki zapedzilem sie z tym ze chcesz dodac tych testowancyh pilkarzy do Pogoni, ale i tak nie ma pojecia po co ich dodajesz i na jakiej podstawie ich bedzies ocenial (bo czy moze dobrze zrobic Miehle czy Rudinei).Jeszcze jedno: po co ktos mialby sciagac Twoj update jesli juz istnieje update robi robsona (a Ty tylko z niego korzystasz)? No, ale to dla mnie srednio wazne, bo ja i tak skorzystam z ich updateu.Tobie natomiast obiecuje, ze juz sie nie bede wtracal do tego tematu i zycze zebys rzeczywsicie zrobil jakis update (niech to juz bedzie cokolwiek, byle by to cos bylo).Pozdrawiam.
www.members.lycos.co.uk/mn1800 i naciskamy prawy przycisk myszki i ,,zapisz element jako" i po zapisaniu wgrywamy pliki do katalogu w którym zainstalowaliśmy FM2005 /data/db i napdpisujemy pliki któe tam są. Update jest robione na update Si dołączonym do patchu 5.03. Lista zmian :
- najnowsze transfery z Pogońi i do Pogoni m.in Poledica, Andradina, Pilarz, Terlecki, Grzanka itd
- 28 nowych zawodników dodanych do kadry Pogoni m.in Śliwiński, Stróż, Kowal, Bogatko, Prażmo, Laskowski, Chwałek, Dymek, Hernacki, Orłowski, A.Sidor, Ł.Sidor, Bejnierowicz, Burnejko,Przewoźniak,Śnieg, Skórski , Grosicki, Burnejko itd.
- aktualny sztab trenerski
- do nazwy mediów dodany serwis Pogońonline
- zmienione pozycje, długosc kontraktów, płace, umiejętnosci
- dodani do bazy danych m.in : Miehle, Kostyk.
- wiele innych rzeczy aby gra Pogońią była jak najbardziej realna
Kolejny updejt naprawiający błędy tego już wkrótce, nadal liczę na pomoc odnośnie infomacji o juniorach których wymieniłem w poprzednich postach.
Pozdrawiam i życzę miłego grania
Ostatnio edytowany przez: MN, 5 marca 2005, 20:07 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń w FM 2005-Nowe Update już jest !!!! - 05/03/2005 13:06
Pogoń całkiem dobrze zrobiona Ale w następnym update przydałoby się poprawić też inne kluby z polskiej ligi Bo mimo, że zrobiliście je na updacie SI, to jednak panowie z SI Games nie bardzo się postarali. Nie jest przeprowadzona duża ilość transferów w pozostałych klubach polskiej ligi.
Więc tak: wspólnie z kolegą Robinho szykujemy update, którego premiera na 100% (jeśli nie będzie jakiegoś kataklizmu) nastąpi w tą sobote. I szczegółowe zmiany które w nim będą :
- transfery Pogoni czyli: Poledica, Adriano, Feraina,Kasprak,Divecki itd oraz Pilarz, Grzanka, Terlecki itd
- dodanie do składu Pogoni następujących zawodników: : Bogatko,Dzik, Dymek, Wójtowicz , Herman,Jastrzębowski, Burnejko, Orłowski, Przewoźniak,Herda, Grabarczyk, Zając, Kornicki, Różycki, Maszadro, Laskowski ,Paradowski , A. Sydor, Śnieg, Ł. Sydor, Hawrasz, Chwałek, Kostyk, Skórski, Prażmo, Kamrowski, Bejnierowicz, Śliwiński,Stróz,Weber,Kowal,Bielecki, Kustrzyk,A.Celeban.
- dodanie do bazy danych wszystkich zawodników którzy byli na testach w Pogon(których nie ma w bazie danych)i: np. Miehle, Rudnei, Cesar itd.
- nowe media: m.in: Pogońonline
- prawidłowe kontrakty, płace, pozycje
- i inne uaktualnienie, potrzbene by gra zespołem stała się jak najbardziej realna Cały update będzie robiony najprawdopodobniej na updejcie RRi Greediez, o ile zgodzą sie nam użyczyć swoją pracę. Osobiście rozmawiałem już z RR i myślę że da rade go przekonać.
Aby wykonać te wszystkie zmiany w Pogoni potrzebuje informacji. Piszcie na forum wszystko co wiecie o tych zawodnikach których nazwiska podałem wyżej, piszcie na forum na meila ([email protected]), na gg raczej nie bo mam z nim problem (5991076). Wypisujecie wszystko co wiecie: imiona, pozycje, umiejętności, daty urodzenia (bez tego zawodnik nie powstanie :/), szczegółowe informacje itd. Pozdrawiam !!
uptade troce nie na czasie bo tam juz nie graja -Kostyk ,Herda, Zajac, Kornicki, Snieg, Grabarczyk,Herman, Dzik
a brakuje Wolski, Paliwoda, klimkowski, Moryson, Duraj, Radtke , Szczukiewicz i Bialek
Jak cos to poprawke zrobcie
Ostatnio edytowany przez: ZDR, 5 marca 2005, 20:36 [2 raz(y)]
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: Pogoń w FM 2005-Nowe Update już jest !!!! - 08/03/2005 11:36
W kadrze pierwszego zespołu brakuje jeszcze Kuchara. Edi Andradina nie powinien grać na pozycji OP/N L ? a Adriano OP/N LŚ ? Natomiast Moskalewicz OP/N LŚ?. Jeśli chodzi o 1. lige, to np. Dorosz z Legii powinien być wypożyczony do Polonii Warszawa. Dopiero zacząłem grać na updacie, także nie zdążyłem jeszcze dopszukać się innych błędów
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458076 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.