Ja obecnie nie robie żadnego update, bo nie ma to sensu, a Ci ludzie o których mówisz to nie są moi współpracownicy...
Olek życze Ci powodzenia w robieniu update ... Nie wiem skąd się wziąłeś ale widze że jestem geniuszem Jak chcesz to możesz skonsultować ze mną niektóre decyzje.
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 28/11/2004 14:04
Mam jedno pytanie . Prowadze w FM reprezentacje u-21 Polski i jak już dochodzi do meczu ustalam cały skład to pisze że musze wystawić bramkarza a jest wystawiony pomocy !!!!!!!
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 28/11/2004 15:04
Zrobilem dla siebie delikatny update dodajac Peskvica (wogle go nie ma w grze) ktory przychodzi do Pogońi od zimy do tegog dodalem silvere i giuliano poprawilem znacząco wszystkich pilkarzy Pogońi do tego dodalem troche transferow ktore sa juz zaklepane na zime dodalem wiekszosc ksywek klubow ( Pogoń - portowcy , duma pomorza ) poprawilem wiekszosc pilkarzy legii wisly lecha i groclinu poprawilem managera legii ( nie jest juz nim socha) usunelem profil player trenerom Pogońi... oraz dodalem kluby ktore sie lubia i nielubia zgodnie z realnymi zgodamikosami ]]] chce ktos ?
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 28/11/2004 18:34
Mam jedno pytanie . Prowadze w FM reprezentacje u-21 Polski i jak już dochodzi do meczu ustalam cały skład to pisze że musze wystawić bramkarza a jest wystawiony pomocy !!!!!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437449 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.