Odp: Urodziny JuN - 23/10/2005 16:57
wszystkiego najlepszego!!zajebistych melanzowniczych wyjazdow,duzo sexu no i mocnych imprez...nie wiem jak to sie stalo ale oprocz busa do wronek nie mielismy jeszczeokazji wypic konkretnie:/ pozdrostaruchu
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Odp: Urodziny JuN - 22/10/2006 09:08
no i młody staje się coraz starszy..
najlepsze zyczonka tylko zebys juz nie rósł wiecej w gore i w szerz, bo niedlugo bedziesz silniejszy ode mnie
Życzenia dla Ciebie:
Nie zerkaj za siebie,
Idź śmiało przez życie,
Podkochuj się skrycie,
Kontroluj swe żądze,
Zarabiaj pieniądze,
Lekceważ pętaków,
Unikaj cwaniaków,
Przepisów przestrzegaj,
Na sobie polegaj,
Lecz przede wszystkim
Pokaż im wszystkim!
100lat moze nie, bo bedziesz tylko narzekal na kosci, no ale jak njwiecej tych mlodych mozna porzyczyc
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Odp: Urodziny JuN - 22/10/2006 12:41
I ja się przyłaczam do życzeń.. . Wszystkiego najlepszego zdrówka samych radosnych chwil oraz spełnienia najskrytszych marzeń
Odp: Urodziny JuN - 22/10/2006 16:16
zebys urosł duzy duzo zdrowia, powodzenia z rozwijajacym sie chyba ciagle nowym projektem futbolnet, duzo adrenaliny na kibicowskim szlaku
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426264 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.