Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 26/07/2005 21:36
Rozbroiły mnie ceny na Interii za oglądanie bramek...11 zł za kolejkę X średnio 4 kolejki w miesiącu to daje ponad 40 zł, za 35 mogę mieć wszystkie Canal +, przegięli na maxa i rozbawili mnie prawie do łez...
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 27/07/2005 05:45
Bylem na interii i bardzo fajnie to zrobili ale te ceny sa po prostu zalosne... slyszalem ze bramki maja byc platne tylko w dniu meczu i jeden dzien po nim a potem maja byc darmowe do sciagniecia ale widze ze jednak cos jest nei tak... :/
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 27/07/2005 23:42
Program jeszcze się dobrze nie zaczął, a juz sie dowiedziałem ze Dźwigała gra w Pogoni, a Edi w Polonii. Herb oczywiscie taki sam jak ostatnio (kura na pasiastym tle niebiesko-czerwonym).
EDIT: Co ciekawe w skrótach meczu herb mają dobry
Ostatnio edytowany przez: kln, 27 lipca 2005, 23:50 [1 raz(y)]
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 27/07/2005 23:54
Kolejna poprawka to, ze to Pogon przegrala jedno z ostatnich 13 spotkan a nie Wisla, tak samo jak uderzal Kazmierczak z wolngo to pokazali, ze to Edi. Sporo niedociagniec ale cieszy, ze mozna zobaczyc bramki.
Ps. Ale z nas eksperci w znajdywaniu bledow:d Pzdr all
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 27/07/2005 23:57
najpierw obejrzałem sobie lige + a nastepnie chciałem sobie porównac te 2 programy hmm magazyn ligowy na TVN trwa juz od 16 min a ja juz nie mam ochoty go ogladac jest to jedna wielka pomyłka i żenada. Chciałem tu przy wszystkich podziekowac mojej kochanej mamie że opłaca mi abonament C+ bo z TVN chyba niedałbym rady
Pozdro
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763442736 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.