Mówisz o graniu w naziemnych? Ze względu na podatek i to że trzeba do nich zasuwać bardziej opłacalna i wygodna jest gra w necie - że nie wspomnę o ofercie...
Kursy rzadko naziemne wystawiają na tyle dobre, by do nich iść...
oczywiście grając za 2zł to bez różnicy, albo grając wagony, ale w ten sposób kasy sie nie zarobi.
Poza tym co za różnica od którego buka - ważne żeby wyciągnąć
Odpowiem za siebie - obstawianie w necie opłaca się zdecydowanie bardziej. Nawet jeżeli na ziemi masz lepszy kurs niż w necie, to całą korzyść stracisz w wyniku 10%-owego podatku. Krótko mówiąc - jeżeli w necie masz kurs 1.80, to obstawianie w polskim buku jest opłacalne tylko wtedy, gdy oferuje on na to samo zdarzenie kurs >2.01...
takiego maila dostalem na skrzynke, korzystal juz ktos z tego, bo ja sie zarejestrowalem, ale bonusa ni chuja, nie jest tak, ze dostane bonusa dopiero po pierwszej wplacie ?
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Na www.admiralbet.com daja 10 euro za free , wystarczy sie zarejestrowac potem przycodzi od nich mail z linkiem aktywujacym konto . Oferta nawet ujdzie ,nie jest najgorsza
nie wiecie czy daja jesycye te 10 ojro za rejestracje :>>
Odp: bukmacherstwo w internecie - 24/09/2005 12:15
A ja zagrałem "super 13" w totomixie :
Grocilin - Craxa 1
Łęczna - Pogoń 2
Manu - Blackburn 1
Parma - Juve 2
Pao - Panioninos 1
Wisła-Lech 1
West Ham - Arsenal 2
Exeter-Burton 1 (1.45)
Celtic-Iverness 1(1.2)
Brentford-Bristol C. 1 (1.7)
FC Kopenhaga-Esbjerg 1 (1.4)
za 4zł, do wyjęcia 14.90
Brugge-Lokeren 1 (1.3)
Yankees-Toronto 1 (1.4) MLB
Pittsburgh-New England 1 (1.6) MLB
Green Bay-Tampa Bay 2 (1.5) MLB
Bayern strzeli 1.2
Aberdeen-Livingstone 1 (1.45)
za 3zł, 20.50
Uważam, że powinny wejsć, proszę o komentarze...
komenatrze,no dobra to po co grasz jakas brugie po kursie 1.30,a do 1 kupona powinno ci wejsc ale brentford to nieobliczalna druzyna.w Drugim jakos Livingston mi nie pasuje
Mowilem po co grac brugie po kursie 1.3?po co livingston i po co brendford hehehe szkoda ze nie gralem na odwortzawsze tak jest
Ostatnio edytowany przez: spagetti, 25 września 2005, 04:28 [1 raz(y)]
hm... ja
Inter - Fiorentina 1
Parma - Juve 02
Chelsea - Aston Villa 1
Leeds - Ipswich 1
Middlesbrough - Sunderland 1
Monaco - Nice 1
Betis - Barcelona 02
PSV - Roosendal 1
Sampdoria - Chievo 1
Wygrana: 41pln
w twoim kuponie natomiast porazek lub remisow dopartywal bym sie w tych 3 meczach..
Leeds - Ipswich 1
Monaco - Nice 1 i ewentualnie sampdoria
hm... ja
Inter - Fiorentina 1
Parma - Juve 02
Chelsea - Aston Villa 1
Leeds - Ipswich 1
Monaco - Nice 1
Betis - Barcelona 02
PSV - Roosendal 1
Sampdoria - Chievo 1
Wygrana: 41pln
w twoim kuponie natomiast porazek lub remisow dopartywal bym sie w tych 3 meczach..
Leeds - Ipswich 1
Monaco - Nice 1 i ewentualnie sampdoria
bez przesady... sampdoria wygra, Middlesbrough tez a co do leeds to sam nie jestem pewny
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763382342 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.