| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 09/05/2004 14:21
Mam pytanko. Na chuj śpiewacie " Zawsze i wszędzie..." to ich tylko prowokuje i są skutki, że wszyscy polecą bo jakis debil z alkonu sie przyjebał, do kibica, że pije se piwo. A jak juz policja wchodzi na Młyn to wszyscy cicho. Śpiewajcie jak wejda na Młyn, a nie jak wyjda. Ale ogulnie dobrze. Nie prowokujcie ich to bez sensu.
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 09/05/2004 17:27
> Jak niemasz biletu na 11 lub 12 to poprostu prosisz kogos z gornych rzedow zeby
> dal ci bilet co za problem ?.
Nikogo nie trzeba prosic.
Mowisz, ze chcesz pospiewac i bez problemu Cie wpuszcza.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Młyn - 09/05/2004 17:31
Przychylam się do tego żeby nie wpuszczać młodych na 12.
Najbardziej jednak wkurzają mnie pikniki. Wpadnie taki na 12 i siedzi jak kołek. Na meczu z Jagą w lewym górnym rogu(z perspektywy kibica) siedziały jakieś niedoroby. ale nie tylko siedziały , co gorsza nawet się im śpiewac nie chciało(i to sporo tych nidorobów).
Ja jestem dziewczyną i cały mecz stoje i krzycze az mnie później gardło boli a oni sobie kurde siedzą! Nie jestem ze Szczecina ale sie tu ucze. Na mecze chodzę bo kocham Pogoń i kocham kibicować. Byłam już na kilku sektorach ale wybrałam 12 bo tam jest tylko prawdziwe kibicowanie. I strasznie nie podobają mi sie małolaty z trąbkami i pikniki.
P.S.Jeżeli ktoś ma jakieś dojścia to mógłby załatwić jakieś zakazy wstępu dla pikników i małolatów <==było by coś takiego mozliwe??
A tak na serio to może jakieś ulotki i plakaty na mieście mówiące o tym że małolaty i pikniki nie będą mile widziane na 12 i że zapraszamy osoby gotowe do ciągłego dopingu.
|
powrot prawowitego wlasciciela konta
|
|
|
|
Odp: Młyn - 09/05/2004 17:51
To raczej niemożliwe ! Nie ma reguły ...są niektórzy małolaci dopingujący niekiedy lepiej niz starsi. Ale naprawde żenujące jest jak takie gnojki spiewają teksty w stylu "Jebac Policje" !
P.S. A faktycznie dużo pikników w lewym górnym rogu ! Nawet szlików im się podnosić nie chciało!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Młyn - 09/05/2004 18:37
czemu kibice z innych sektorów nie śpiewają razem z młynem tylko coś innego i potem chujowo wychodzi to a jak zaśpiewają to nierówno.trzeba by coś z tym zrobić jakąs akcję przeprowadzić.
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
|
Odp: Młyn - 09/05/2004 19:04
Ale ja musze jedno powiedziec ,kiedy z piekla poszli pobioegac z policja to nie mial kto prowadic dopingu,ale dzieki calemu rzedowi na sektorze 6 (polowa sektory bodajrze 14rzad) to byla by stypa a tak oni ciagli za jezyki piknikow
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Młyn - 09/05/2004 19:21
Nie kazdy kto nie spiewa jest piknikiem lub malolatem wiele osob poprostu sobie stoi lub siedzi i obserwuje co sie dzieje a spiewaja np na wyjazdach .
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 09/05/2004 20:55
Nikogo nie trzeba prosic.
Mowisz, ze chcesz
> pospiewac i bez problemu Cie wpuszcza.
dobra zjebalem nastepnym razem bede sie rozpychal 
co do dopingu musze powiedzec ze z 9 nie wygladalo to wcale tak zle, oczywiscie zawsze moze byc lepiej, nawet na 9 bylo kilkadziesiat osob co spiewalo dolaczajac sie do mlynu.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Młyn - 09/05/2004 22:09
> Nie kazdy kto nie spiewa jest piknikiem lub malolatem wiele osob poprostu sobie
> stoi lub siedzi i obserwuje co sie dzieje a spiewaja np na wyjazdach .
:-)
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-