Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 26/02/2005 14:52
ja swój pierwszy mecz nie za bardzo pamietam, a to dlatego że byłem za mały żeby interesować się "kto z kim, kiedy i dlaczego"
po prostu jak pamięcia sięgne to łaziłem z tatą na twardowskiego juz pod koniec lat 80-tych
ale lata 90-te juz kojarze bo czesciej niz przy sklepiku i kiblach bywałem na trybunach
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 26/02/2005 19:48
oj pare latek temu jeszcze przed Bekdasem chyba ,z Polonia 0-2 zimno bylo ja z ojcem na niskiej ale i tak mi sie podobalo wracalismy do domu a ja juz myslalem o nastepnym meczu no i bylo 3-0 z widzewem ale najlepszy mecz jaki wspominam to na piekle z Wisla 3-3 i tez jeszcze stary sklad z Szubertem Pogon zadluzona po uszy a 5 w tabeli byla....
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 26/02/2005 22:00
PIERWSZY MECZ BODAJ 1994r. PRZECIWNIK MILIARDER PNIEWY DO PRZERWY 0:1 NA KONIEC 2:1 PAMIĘTAM ZE JEDNĄ Z BRAMEK STRZELIŁ OLO MOSKALEWICZ. NAJWIĘKSZY HARDCORE
POGOŃ-cracovia W II LIDZE W POPRZEDNIM SEZONIE I 3:0. ŚWIETNA ATMOSFERA, OPRAWA I WOGÓLE JAZDA. NO I LECH 4:3 FORNALAK 93min. BRAMA Z KARNEGO
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 27/02/2005 18:43
a mój pierwszy meczyk to Pogoń - Ruch , było 1:1 , dla nas strzelił Dymek , a dla niebieskich Włodarczyk , bardzo mi się podobało , bo fajnie śpiewali i w ogóle fajnie bilety tez mi sie podobały , były takie orginalne , a teraz jakies zje...ne , no to by było na tyle
acha był to rok chybaa 1999 czy 98 , nie pamietam ale mam gdzies bilet
a mój pierwszy meczyk to Pogoń - Ruch , było 1:1 , dla nas strzelił Dymek , a dla niebieskich Włodarczyk , bardzo mi się podobało , bo fajnie śpiewali i w ogóle fajnie bilety tez mi sie podobały , były takie orginalne , a teraz jakies zje...ne , no to by było na tyle
acha był to rok chybaa 1999 czy 98 , nie pamietam ale mam gdzies bilet
to był 1999 rok.wiem bo to byl moj drugi mecz na Pogoni:-)......pamietam,fajna atmosfera byla
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458056 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.