Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
volve
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 03/05/2004 14:29
Hehe...najlepsze, że kiedys chyba byl taki punkt w regulaminie. Przynajmniej cos takiego ja pamietam:) Zos ostatnio emsi nie pisze na forum, wiec zaraz napisze do niego na maila:D

Aha i jeszcze jedna sprawa:
Wyniki w tym tygodniu zglaszajcie do emsi'ego albo do mnie(ja pozniej przekaze je emsi'emu:) ) . Sensei ma zrąbany komp i przez jakis tydzien nie bedzie mogl nic na nim robic:( [Ostatnio edytowane przez volve: 2004-05-03 14:42]

Kocur
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 03/05/2004 15:26
nom, wpisalem sie temu gosciowi w ksiege gosci i nic nie odpisuje

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 03/05/2004 15:40
dobra, to jak nie odpowie do godz. 19 to szukaj wtedy sparing-partnerów:)

sensei_man
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 03/05/2004 22:03
dobra ziomy :] jako ze emsiego zlapac na gg graniczy z cudem to napisze tutaj no wiec zeby kazdy z nas nie mial zaajebu z wynikami to najlepiej bybylo rozdzielic do kogo wyssylac wyniki ;] volve mowilem ci juz o tym in da school ;], pozdro btw ogladaliscie program z tede i lepperem??buhahaDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 04/05/2004 08:01
Wiem, że mówiles, ale powiedz jeszce to emsi'emu:) A tak rpzy okazji to przecież nie miales miec kompa przez tydzień??:D

Cypek
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 04/05/2004 13:56
mam pytanko! Rozgrywam dzisiaj 2 mecze z moim przeciwnikiem w lidze zachodniopoorskiej i sie zastanawiam który z meczy sie liczy? Czy tylko jeden ten co jest w terminarzu czy obydwa spotkania?

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 04/05/2004 15:59
Oczywiscie oba sie licza!!!:D

Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 04/05/2004 21:42
A nie lepiej poprostu zrobić osobny adres (mail) gdzie by się wysyłało wyniki, a nie tu kombinujecie ciągle komu wysyłać??:) Każdy by pisał która liga, wynik i tam strzelców jak są też potrzebni??

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 05/05/2004 08:20
Mój kumpel (dziolex - Kleinschonau SSA) wysłał 2 wyzwania Pogon Szczecin Bukowe na mecze 1 kolejki ligi 3.2. Druzyna zaakceptowala tylko jedno (na mecz u siebie wieczorem)... On nie pisze na tym forum, a chce się dowiedzieć czy dostanie za poranny mecz vo.

Obrazek gif wstawiony na forum
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 05/05/2004 14:36
A napisal do tej drużyna do ksiegi gosci o tym??!! Niestety na MZ sa nieraz takie bledy, ze niby wyslano wyzwanie a przeciwnik tak na prawde dostaje tylko jedno. Niech skontaktuje sie z nim i wyjasni ta sprawe

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 05/05/2004 19:58
Piterek_ -->> Hmm...dobry jest Twoj pomysl, ale poki co trzeba poczekac, aż sie emsi odezwie(najlepiej tutaj:) ) bo poki co to jako jedyny z organizatorow udzialm sie na forum (sensei poki co ma kompa w naprawie:( )

Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 05/05/2004 21:29
Aha, zapomniałem powiedzieć że wyzwanie zostało zaakceptowane po godzinie 11 czyli po terminie pierwszego meczu... na razie nie mam z tym kolegą kontaktu :/

Obrazek gif wstawiony na forum
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 10:28
a kiedy beda wyniki na stronie ligizachodniopomorskiej??

MW'03
Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 17:15
mam pytanie ,
kto wyzywa na mecze - gospodarz -
czy top obojetne (to by było złe rozwiazanie , jesli byscie musieli przyznawac walkowery )

wedlug mnie powinno byc podane do kiedy najpozniej poqwinno sie wysłac wyzwania

Janie Pawle II - [*]
Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 17:21
> mam pytanie ,
czy top obojetne (to by
> było złe rozwiazanie , jesli byscie musieli przyznawac walkowery )

Obojętne, bo i tak grasz 2 mecze i tylko w jednym jesteś gospodarzem

P.S.: A tak wogóle to nie widać dużego "zainteresowania" organizatorów tą ligą... [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-06 17:25]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8191 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 17:41
> mam pytanie ,
czy top obojetne (to by
> było złe rozwiazanie , jesli byscie musieli przyznawac walkowery )

wedlug
> mnie powinno byc podane do kiedy najpozniej poqwinno sie wysłac wyzwania

chlopie grasz dla zabawy czy liczysz a walkowery?
czy moze wyzwac kogos to dla ciebie wielka filozofia?

Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 17:48

chlopie grasz dla zabawy czy liczysz a walkowery?
czy moze wyzwac kogos to
> dla ciebie wielka filozofia?

Quwa ,nie chodzi mi o to , ale poczytaj posty wyzej , juz masz ze wysłał zaproszenia a tamten ich nie przyjmuje , nie daje znaku ,
a jak bedzie ze gospodarz wpisany w terminarzu na bedzie musiał wyzwac np , do soboty dop 24 to wtedy bedzie mniej roboty dla organizatorow ,
a o mnie sie nie martw , jakos grałem w twoim pucharze i wyzywałem wszystkich sam ,

Janie Pawle II - [*]
_qlman_
Kibic
Na forum od 8002 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 17:49
O co chodzi ? Co to ma byc ? Zerowa organizacja, zadnych informacji o starcie, regulach itp, kompletna porazka. Po co ktos to chcial organizowac skoro tak naprawde nic sie nie dzieje.

Bonzo
Kibic
Na forum od 8974 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 18:14
No niestety musze sie zgodzic z poprzednikiem, panowie organizatoprzy jezeli sie za cos bierzecie to robcie to porzadnie do konca!! co sie dzieje z pucharem Szczecina? chyba tylko ja wiem ze jestem w finale bo strona sie nie zmienila chyba od miesiaca!! Mam nadzieje ze tutaj bedzie lepiej!! Pozdrawiam i licze na poprawe (np regulamin awansow)

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 18:31
_qlman_ -->> Hmmm....zadnych informacji? zadnego regulaminu??Hmm...a od czego jest stronka?? Jest tam regulamin, co prawda brakuje kilu punktow, ale powinno to byc poprawione niedlugo.
Narazei czekamy na emsiego. To on zajmuje sie stronką. Z wynikami trzeba poczekac, poniewaz co prawda pierwotnie bylo napisane w regulaminie, że mecze powinny byc rozgrywane we wtorki, ale postanowilismy to zmienic zeby bylo jak najmniej walkowerow. Przez to trzeba poczekac, az wszyscy rozegraja mecze(czekamy do piatku na wyniki).

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772468239 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005