| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 03/05/2004 14:29
Hehe...najlepsze, że kiedys chyba byl taki punkt w regulaminie. Przynajmniej cos takiego ja pamietam Zos ostatnio emsi nie pisze na forum, wiec zaraz napisze do niego na maila
Aha i jeszcze jedna sprawa:
Wyniki w tym tygodniu zglaszajcie do emsi'ego albo do mnie(ja pozniej przekaze je emsi'emu ) . Sensei ma zrąbany komp i przez jakis tydzien nie bedzie mogl nic na nim robic [Ostatnio edytowane przez volve: 2004-05-03 14:42]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 03/05/2004 22:03
dobra ziomy jako ze emsiego zlapac na gg graniczy z cudem to napisze tutaj no wiec zeby kazdy z nas nie mial zaajebu z wynikami to najlepiej bybylo rozdzielic do kogo wyssylac wyniki ;] volve mowilem ci juz o tym in da school ;], pozdro btw ogladaliscie program z tede i lepperem?? DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 04/05/2004 21:42
A nie lepiej poprostu zrobić osobny adres (mail) gdzie by się wysyłało wyniki, a nie tu kombinujecie ciągle komu wysyłać?? Każdy by pisał która liga, wynik i tam strzelców jak są też potrzebni??
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 17:21
> mam pytanie ,
kto wyzywa na mecze - gospodarz -
czy top obojetne (to by
> było złe rozwiazanie , jesli byscie musieli przyznawac walkowery )
Obojętne, bo i tak grasz 2 mecze i tylko w jednym jesteś gospodarzem
P.S.: A tak wogóle to nie widać dużego "zainteresowania" organizatorów tą ligą... [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-06 17:25]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 17:41
> mam pytanie ,
kto wyzywa na mecze - gospodarz -
czy top obojetne (to by
> było złe rozwiazanie , jesli byscie musieli przyznawac walkowery )
wedlug
> mnie powinno byc podane do kiedy najpozniej poqwinno sie wysłac wyzwania
chlopie grasz dla zabawy czy liczysz a walkowery?
czy moze wyzwac kogos to dla ciebie wielka filozofia?
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 17:48
chlopie grasz dla zabawy czy liczysz a walkowery?
czy moze wyzwac kogos to
> dla ciebie wielka filozofia?
Quwa ,nie chodzi mi o to , ale poczytaj posty wyzej , juz masz ze wysłał zaproszenia a tamten ich nie przyjmuje , nie daje znaku ,
a jak bedzie ze gospodarz wpisany w terminarzu na bedzie musiał wyzwac np , do soboty dop 24 to wtedy bedzie mniej roboty dla organizatorow ,
a o mnie sie nie martw , jakos grałem w twoim pucharze i wyzywałem wszystkich sam ,
|
Janie Pawle II - [*]
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 18:14
No niestety musze sie zgodzic z poprzednikiem, panowie organizatoprzy jezeli sie za cos bierzecie to robcie to porzadnie do konca!! co sie dzieje z pucharem Szczecina? chyba tylko ja wiem ze jestem w finale bo strona sie nie zmienila chyba od miesiaca!! Mam nadzieje ze tutaj bedzie lepiej!! Pozdrawiam i licze na poprawe (np regulamin awansow)
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 18:31
_qlman_ -->> Hmmm....zadnych informacji? zadnego regulaminu??Hmm...a od czego jest stronka?? Jest tam regulamin, co prawda brakuje kilu punktow, ale powinno to byc poprawione niedlugo.
Narazei czekamy na emsiego. To on zajmuje sie stronką. Z wynikami trzeba poczekac, poniewaz co prawda pierwotnie bylo napisane w regulaminie, że mecze powinny byc rozgrywane we wtorki, ale postanowilismy to zmienic zeby bylo jak najmniej walkowerow. Przez to trzeba poczekac, az wszyscy rozegraja mecze(czekamy do piatku na wyniki).
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8