| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 27/05/2004 14:52
> Ja was powarznie pytam iść czy nie iść ??
Zawsze masz dwa wyjścia.
Pierwsze - idziesz na mecz, nic nie słyszysz poza trąbami, a reprezentacja po dobrym meczu przgrywa 0 : 3 :-D; (sorry za żart, liczę na 2 : 1 dla nas);
Drugie - siedzisz w domu, włączasz TV, pijesz piwko, a jak cię wkurzą do przełączasz na inny program 
Wybór należy do Ciebie [Ostatnio edytowane przez pm53: 2004-05-27 14:53]
|
SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 27/05/2004 15:17
i jeszcze jedno
> pytanie czy mialby ktos z was mozliwosc nagrania tego meczu na Wideo bo chetnie
> bym go sobie obejrzal jak juz ochlone z emocji i % bo pewnie bedzie ciezko sie
> koncentrowac na meczu podziwiajac czasem trybuny 
Bober, jak chcesz to moge Ci nagrać . Odezwij się na gadu. Pozdro
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 27/05/2004 21:04
czytajac komentarze pod artykulem na "falce" na temat trabek, to mysle Gandalf ze bedziesz mial pelne rece roboty, ja sie na ten mecz nie wybieram a ogladac bede chyba z wylaczonym glosem, poprostu szkoda slow na niektorych tempakow w tym miescie, jak widac terror to zamalo, trzeba by wymyslec cos drastyczniejszego
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 27/05/2004 21:12
Meczu z Irlandią nie oglądałem a ten będe oglądał chyba tylko dlatego, żeby zobaczyć w jakiej formie jest Grecja przed EURO.
Kosowski i Rasiak w kadrze...to już wole Malte oglądać...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 27/05/2004 22:58
Hieronim ja mam takie miejse. Do zobaczenia na meczu, oczywiscie badz z trabka. O ile jeszcze biletu nie spyliles
Pozdr dla kumatych
[Ostatnio edytowane przez F G: 2004-05-27 22:59] [Ostatnio edytowane przez F G: 2004-05-28 14:21]
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 28/05/2004 07:39
>
Meczu z Irlandią nie oglądałem a ten będe oglądał chyba tylko dlatego, żeby
> zobaczyć w jakiej formie jest Grecja przed EURO.
Kosowski i Rasiak w
> kadrze...to już wole Malte oglądać...
Wczoraj byłem w Reichu u kumpla i byliśmy na meczyku Niemcy - Malta. No fakt malta grała fajnie. czasami to gubili piłke jak nasi za najlepszych lat. wynik 7 : 0. Pozdro [Ostatnio edytowane przez pm53: 2004-05-28 09:26]
|
SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 28/05/2004 22:21
nie chce mi sie zakladac nowego tematu , wiec napisze tutaj
przeszedlem sie na ten trening, male spostrzezenie
-stadion opanowany przez Lecha, oj bedzie sie jutro dzialo
- na koniec chuligani z karteczkami, malo nie rozwalili plotu i pilkarzy 
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 28/05/2004 23:03
ZAWIADOMIENIE: Jutro(tj.sobota) mniej więcej od godz.16 przy wejściu od Karłowicza,za niewielką opłatą będzie wykonywane malowanie twarzy.Pieniadze będą przeznaczone na oprawy.
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 10:47
> ZAWIADOMIENIE: Jutro(tj.sobota) mniej więcej od godz.16 przy wejściu od
> Karłowicza,za niewielką opłatą będzie wykonywane malowanie twarzy.Pieniadze będą
> przeznaczone na oprawy.
swl: tam to na nowy temat. niech widzą i czytają i rozpowiadają
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|