| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: puchar pogononline w mz!!! - 23/01/2004 00:00
>Tabela :
> NAZWA
> M Z R P B Pkt.
>12. Energia Gryfino 2 0 0 2 3-10 0 pkt
No spoko zaczynam no ale przegralem z pierwszym heheh
----------------------------------------------------------------------------------
>Strzelcy :
> K.Makarewicz ( Energia Gryfino ) @@
I moj kochany byly Trener strzela bramki kto mieszka w Gyrfinie ten wie o co chodzi (powinien) ach ten Pan Makarewicz.... :placz:
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: puchar pogononline w mz!!! - 23/01/2004 16:16
Niewiem czy jest sens żebym dawał to wszystko na stronę jak itak wszystko tu widzicie a tam musze się pieprzyć z tabelami itp no ale jak chcecie może zostawie strone jak jest i tam tylko będzie terminarz
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: puchar pogononline w mz!!! - 23/01/2004 16:59
> Szybko straciłeś zapał, a tak poza tym to tu jest tabela tylko jednej grupy...
Znaczy nie zapał dla mnie to ta stronka to luzik a uaktualnienie tabel itp po jednej koljce zajmuje mi 10 minut (dosłownie) ale nieiwiem czy wogle tam ktoś wchodzi i czy jest sens to robić ale jak chcecie
Dla mnie to luzik [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-23 17:03]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: puchar pogononline w mz!!! - 23/01/2004 19:01
> Szybko straciłeś zapał, a tak poza tym to tu jest tabela tylko jednej grupy...
bo dzisiaj sa jeszcze 4 mecze nie bede robil tabeli codziennie
pozatym dzisiaj mialem ciezki dzien jutro bedzie tabela sesja wkoncu jest i kurwa pora brac sie di roboty bo znowu na 4 roku zostane
to umieszczaj na stronie tabele w takim wykonaniu jak terminarz. bedziemy ci ja przysylac a ty tylko wstawiaj
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: puchar pogononline w mz!!! - 23/01/2004 20:26
Dobra narazie ładnie wstawiłem tabele grupy B i wyniki strzelców narazie daję tylko pierwszą piątkę. Jak mówiłem update strony to tylko chwila...  
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: puchar pogononline w mz!!! - 24/01/2004 15:10
Dobrra 1 grupe i wyniki też zrobiłem już
(jeśli coś jest nietak to sorry ale tym razem sam musiałem rozmieścić tabele) [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-24 15:11]
|
|
|
|
|
Odp: puchar pogononline w mz!!! - 26/01/2004 16:52
Borsuk ustawil mecze na czwartek (jak zatwierdzalem nie zauwazylem), wiec mecze Kodeniec i K.S. Pogodno Szczecin beda rozegrane w czwartek. Zeby nie bylo, ze nikogo nie poinformowalismy o przelozeniu terminu.
|
http://mandu.pl
|
|
|
|
Odp: puchar pogononline w mz!!! - 28/01/2004 11:23
moge podac wyniki drugiej kolejki , tylko mam pewien malutki problemik, dzis o 11 rozgrywam dwa mecze i trzeci rewanz u mnie o 19 , wiec moze powiecie ktory wynik mam podac 
MKS Pogon Szczecin MKS Dragons Szczecin 0:0
MKS Pogon Szczecin MKS Dragons Szczecin 3:1
jak nie wierzycie to sprawdzcie 
moja druzyna to MKS Dragons Szczecin
ja jestem za tym pierwszym wynikiem , zapewne mój przeciwnik za tym drugim [Ostatnio edytowane przez Maly09: 2004-01-28 11:31]
|
Janie Pawle II - [*]
|
|
|
|
Odp: puchar pogononline w mz!!! - 28/01/2004 11:31
ja z nim grlem ( MKS Pogon Szczecin) i nie wiem jak to sie moglo stac ze o 11 dwa mecze gralismy, wymyslcie cos dla mnie lepiej aby zaliczyc ten wygrany mecz ale che byc fair wiec co wy proponujecie ?
|
I am the best at basketball !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: puchar pogononline w mz!!! - 28/01/2004 20:02
> komu sie wysyla wyniki meczow??
raczej sam staram sie sprawdzac wyniki ale dzieki 
D@rek narazie powiedzmy ze masz 2 walkowery
tabela bedzie w piatek mysle bo mam wchuj nauki teraz i naprawdenie mam czasu
pzdr for all
|
|
|
|
|
Odp: puchar pogononline w mz!!! - 28/01/2004 20:16
> Ja wysłałem kilka dni temu wyzwania druzynie Ina Goleniów Złodziejowo i bez
> odzewu!!
>czyzby 2 walkowery ??
Gdybyś był tak miły i przyjął wyzwania na piątek. 
Nie moglem teraz przyjąć twoich wyzwań z pewnych przyczyn.
pozdro
|
Ina Goleniów i Pogoń Szczecin
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6