Odp: Sylwester - 01/01/2006 11:06
co tu bede sciemnial NAJLEPSZEGO !! w nowym 2006 roku, By ta nasza przyszla Brasiliana grala troszke gorzej od Reprezentacji Brazylii, by spelnilo sie wszystko o czym marzycie i wogole wszystkiego Naj naj naj....
Ja nie byłem, wolałem balować u kumpla na chacie ale z tego co słyszałem od znajomych to było średniawo, dj grał nie najgorzej ale coś im sie sprzęt chrzanił (super oragnizacja ). Co chwila jakiś many od bosmana-sponsora imprezy wyskakiwał z jakimiś idiotycznymi konkursami. No i Mariana nam wygwizdali . Wydaje mi sie że kto nie był nie ma czego żałować. Domówki rulez
Odp: Sylwester - 01/01/2006 13:15
Jasne że domówki najlepsze...ale denerwuje mnie teraz na kacu ze za scianą u Sandała słysze non stop ... A MELANŻ TRWA...
Odp: Sylwester - 01/01/2006 13:16
Ja byłem na typowo domwowej zabawie i było super z tego co wiem od znajomych nie popisali sie impreza na walach ... pozdro ! Szczesliwego Nowego Roku
Odp: Sylwester - 01/01/2006 13:28
Jakiś many biegał po niebuszewie w skarpetkach nieźle był wypity. A przez sciane słyszeliśmy spiewy ..."nasza policja nalepsza w Polsce jest" i tak do 5 rano. Szkoda że następny sylwester za rok
Odp: Sylwester - 01/01/2006 14:33
Ja to mam wogule dylemat jak ja sie o 8.00 rano znalazlem w swoim Łózku z Pogodna.
I jak odpalalem cyrkownice to zle postawilem na odwrót Pozdro wszystkim
Pozdro dla chłopaków z Niebuszewa Górnego...dobrze było
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426371 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.