Odp: Fifa 2005 ... - 13/03/2005 11:58
a skad moge sciagnac fife 2005 ? oprocz kazy emule D++ itd. torrent tez chyba odpada bo trzeba miec jakis program czy cos ..
Raczej każdy tak ma Właśnie tu jest tak zrobione że każdy początkujący menadżer musi się wspinać po szczeblach kariery zaczynając od słabiaków a kończąc na najlepszych...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Osobiscie nie gram w Fife (gram w Winning Eleven ale przez przypadek natknelem sie na Patcha do FIFY 2005..Jesli ktos uzywa eMule lub eDokeya to niech sciaga i gra(zajmuje ok.35MB)..Milego Grania
Odp: Fifa 2005 ... - 02/09/2005 18:50
witam ..mialbym prosbe jzu jakis czas temu wyszedl dodatek do fify z przyspiewkami kibicow Sound AddOn..ma go ktos moze?bo na serwerze zostal przekroczony limit sciagniec...sam dodatek wyszedl juz dawno okolo czerwca ale ja dopiero niedawno sie na niego natknalem...jakby ktos znal jakislink do tego lub moglby mi pzreslac dodatek bylbym wdzieczny
barwy bieli i czerwieni=symbol czystosci przelanej krwia
witam ..mialbym prosbe jzu jakis czas temu wyszedl dodatek do fify z przyspiewkami kibicow Sound AddOn..ma go ktos moze?bo na serwerze zostal przekroczony limit sciagniec...sam dodatek wyszedl juz dawno okolo czerwca ale ja dopiero niedawno sie na niego natknalem...jakby ktos znal jakislink do tego lub moglby mi pzreslac dodatek bylbym wdzieczny
Ja mam... I ten patch, i ze stadionami i z przyśpiewkami. Ściągalem z www.fifaserwis.com !
Ja mam... I ten patch, i ze stadionami i z przyśpiewkami. Ściągalem z www.fifaserwis.com !
podaj bardziej szczegolowy link, bo ja tam niemoge nic prawie znalezc z ligi polskiej:/
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: Fifa 2005 ... - 02/09/2005 21:52
sciagnolem do fify 2005 tego patcha z liga polska a i tak nie mam ligi polskiej tylko tlo sie zmienilo ligi te same druzyny te same, ale ligi polskiej ni ma
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: Fifa 2005 ... - 03/09/2005 20:26
tak z nudow sobie demo fify 2006 sciagnalem i po rozegraniu meczu czuje zajebisty niedosyt. jak dla mnie 0 roznic w porownaniu z 2005. no moze i sa roznice ale dla mnie niezauwazalne wiecej pogram to moze cos znajde tylko sklady uaktualnione. ale podczas wgrywania zauwazylem logo Idea Ekstraklasy cyzby w koncu polska liga w fifie??
tak z nudow sobie demo fify 2006 sciagnalem i po rozegraniu meczu czuje zajebisty niedosyt. jak dla mnie 0 roznic w porownaniu z 2005. no moze i sa roznice ale dla mnie niezauwazalne wiecej pogram to moze cos znajde tylko sklady uaktualnione. ale podczas wgrywania zauwazylem logo Idea Ekstraklasy cyzby w koncu polska liga w fifie??
mało tego ze liga polska to jeszcze polski komentarz(Szpakowski,Szaranowicz) :-)
mało tego ze liga polska to jeszcze polski komentarz(Szpakowski,Szaranowicz) :-)
a o Szpaku i Szaranowiczu to gdzies czytalem ze beda dobra bomba bedzie tylko takich betonow nie bedzie w stylu: pilkarze maja nogi ciezkie jak z waty
Odp: Fifa 2005 ... - 04/09/2005 13:42
mam problem, sciagnelem mega patch PL2005 do fify i zainstalowalem i jak wlaczam gre to pokazuje mi sie logo reprezentacji Polski i wybieram jezyk jaki chcem grac, wiec biore Polski i mi sie wylacza gra;/ czy ktos wie co msuze zrobic
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Dobrze Ci sie wydaje, bo EA Sports od 5 lat wypuszcza to samo + uaktualniane składy Ja juz odpuscilem sobie granie w Fife, bo jest cos lepszego - PES Jak zagram w Fife 2006, to chyba tylko z ciekawosci, jaki bedzie polski komentarz.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
mam problem, sciagnelem mega patch PL2005 do fify i zainstalowalem i jak wlaczam gre to pokazuje mi sie logo reprezentacji Polski i wybieram jezyk jaki chcem grac, wiec biore Polski i mi sie wylacza gra;/ czy ktos wie co msuze zrobic
a usunales katalog FIFA 2005 z moich dokumentow? bo ja raz zapomnialem usunac i caly czas wyskakiwal mi blad
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763458310 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.