| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 16:43
kurde, jaka tragedia, a tv milczy, napewno z ta smierc w jakims stopniu odpowiedzialnosc ponosi policja CHWDP, to oni maja zapewnic bezpieczenstwo powracajacym ludza, ale to nie zwroci zyca chlopaka
niech spoczywa w spokoju [']
kndolencje dla rodziny i znajomych
minuta ciszy na stadionie
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 17:07
> mysle ze tak czy inaczej, bez wzgledu na zachowanie cracovi temu czlowiekowi
> nalezy sie od nas minuta ciszy!
[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-10-06 20:24]
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 17:25
niebyl pewny w 100% czy cracovia przemilczy minute ciszy.niewiadomo co te czuby wymysla.pzdr.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 17:44
szkoda bardzo chlopaka 5 mniut wczesniej przechodzielm ta ulica.mam nadziej ze jak bedzie mecz i bedzie minuta ciszy to cracovia zamknie dupe i tez sie bedzie nie odzywac.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 17:51
Miał na imnmine grzesiek i mial zaledwie 10 lat
Ja pierdole 10 lat....... [ ']
I zgodze sie z alatem, kase dac lepiej rodzinie i moze zrobic puszki gdzie ludzie podczas meczu z Craxa beda wrzucali kase ??
Moze i przebiegl na czerwonym swietle, moze jego wina - nie wnikam - fakt jest jeden umarl chlopak któy mial zaledwie 10 lat...
[ '] [ ']
Ide na kronike moze cos powiedza o tym traigicznym wypadku ......
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 17:55
> ty Shihan jesteś pojebany dokładnie, ty uważasz że powinny stać oddziały policji
> które powinny przeprowadzać 10-cio letnich chłopcow przez ulicę ?
to co ja
> słyszałem od naocznego świadka to gówniarz przebiegał na czerwonym świetle----
> nastąpiła euforia która chce w tej chwili oczyścić ofiare a pogrążyć
> sprawce
przemilcze to idioto
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 18:02
alat....tu niechodzi o to kto byl sprawca moze to wina Policj moze tego chlopaka liczy sie to ze zginal czlowiek kibic Pogoni (dlatego pojdzie do nieba) a z ta kasa przesadzieles nikt ci nie kaze wlazisc do tam po to zeby im dawca kase zrob sobie ze swoja cenna zlotowka co ci sie zywnie podoba ja to mam w dupie.....a poniewaz niektore osoby nienawidza polcji z roznych czasem nieuzasadnionych przyczyn prosze cie tylko o spokoj bo swojim slowami mogles urazic nie jedna osobe.....
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 18:08
Odpowiedz jednego z kibicow cracovii na prosbe o uszanowanie minuty ciszy..... bedzie nas 1000 i zabijemy was jeszcze 100 ........ brak i szkoda slow pozostawiam bez komentarza....
|
Zawsze wierni i oddani !!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 18:31
Za GW
W Szczecinie pod kołami ciężarówki zginął wracający z meczu Pogoni 10-letni chłopiec, który na zielonym świetle przechodził przez jezdnię. Była godz. 20.30. Ciągnik siodłowy Man skręcał z ul. Jagiellońskiej (z góry) w al. Bohaterów Warszawy. Na przejściu dla pieszych przejechał chłopca, który zginął na miejscu. Wokół zebrał się natychmiast tłum kibiców. - Chcieli zlinczować kierowcę, policja musiała go ochronić przed samosądem - opowiada jeden ze świadków. - Krzyczeli, że to ich kolega, kibic.
Kierowca skręcał w prawo przy zielonej strzałce. - Ale jest ona tylko warunkowym przyzwoleniem na jazdę - podkreśla komisarz Krzysztof Targoński.
Czy kierowca nie zauważył dziecka, czy wbiegło ono na pasy, nie oglądając się wokół, ustali dopiero policyjne dochodzenie.

[']
[Ostatnio edytowane przez KuRcZaK: 2003-10-05 18:31]
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 18:43
alat! Idz wylewać swoje antyklerykalne żale gdzie indziej. My wszyscy w jakis sposób chcemy zachować pamięc tego dziecka, a Ty zaczynasz swój mierny wywód od
>z tymi modlitwami to jesteście pojebani i popierdoleni....
Człowieku ! zastanów sie nad sobą i uszanuj tego dzieciaka nie pisząc tu takich bzdur i w takim tonie.
[*]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 18:45
alat czemu tak przeklinasz  ? :nie_nie_nie: nie mozesz sie wysłowic w bardziej kulturalny sposób ?? Przecież to nie jest rynek tylko forum na którym widać ze kazby jest smutny z powodu utraty kibica.......
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 20:13
Mimo wieku młodego i późnej pory,
skręciłeś wczoraj z życia tory.
Z szalikiem jesienią na szyi szedłeś,
gdy niespodziewanie padłeś.
Zabił Cię przeciwnik większy po kroć razy
i na usta cisną się najgorsze wyrazy!