| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Managerzone - Puchar Szczecina - 14/06/2003 23:08
> Boberek nie denerwuj sie zaraz przyjmuje twoje wyzwania . Ciekway jestem kto
> wygra ale mam nadzieje ze wygra lepszy 
ja sie nie denerwowalem tylko martwilem bo mam klopoty finansowe i kazdy mecz u siebie jest dla mnie wazny!i niechcialem stracic tego meczu.z tego co widze DIN to ja mam male szanse w tym meczu ale licze na moich chlopakow!powodzenia ci zycze DIN. Dzieki EMSI za wiadomosc na gg juz jest wszytsko dobrze!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Managerzone - Puchar Szczecina - 16/06/2003 18:51
Mam pytanie: Jezeli np po dwumeczu w eliminacjach bedzie remis (np. 2:1 i 1:2) to co wtedy. Mozna zrobic powtorke - ale jezeli juz wczesniej mam zajete wszystkie terminy to co?? To oczywiscie tylko hipotetyczna sytuacja ale jednak chcialbym wiedziec.
I jeszcze jedno pytanko. W fazie grupowej gramy mecz i rewanz od razu jednego dnia czy najpier jest jedna runda a potem runda rewanzowa?? pzdr
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
Odp: Managerzone - Puchar Szczecina - 16/06/2003 18:54
> A ja dostalem w dupe 1:7...i juz na za wiele nie licze...ale mam nadzieje ze
> chociazu siebie przynajmniej zremisuje..Gratulacje dla Olo team!
Dzieki borsuk
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Managerzone - Puchar Szczecina - 16/06/2003 19:12
jeeeeeeeeeest. o ile mnie wzrok nie myli to wygralem!!!! Pierwszy mecz przerabalem 1:2 a w drugim dostalem czerwona kartke w 51 minucie ale moj niezawodny snajper w 86 minucie zdobyl gola i 1:0 jeeeeest gratulacje dla wszystkich przegranych i wygranych
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Managerzone - Puchar Szczecina - 16/06/2003 20:11
Dzieki
> borsuk
Nie ma sprawy..jak najbardziej bralem taki wynik pod uwage poniewaz jestes o kilka lig wyzej..a ja jestem "zielony" w ta gre bo gram w nia od niecalego miesiaca..aha zapraszam bardzo na sparingi...Olo moze masz ochote zagrac? login: tupacfan
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Managerzone - Puchar Szczecina - 16/06/2003 20:16
> Mam pytanie: Jezeli np po dwumeczu w eliminacjach bedzie remis (np. 2:1 i 1:2)
> to co wtedy. Mozna zrobic powtorke - ale jezeli juz wczesniej mam zajete
> wszystkie terminy to co?? To oczywiscie tylko hipotetyczna sytuacja ale jednak
> chcialbym wiedziec.
I jeszcze jedno pytanko. W fazie grupowej gramy mecz i
> rewanz od razu jednego dnia czy najpier jest jedna runda a potem runda
> rewanzowa?? pzdr
Wtedy liczy sie stosunek sytuacji dodajesz w dwumeczu jednej i drugiej druzynie i ta co miala wiecej awansuje.
|
MKS
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7