Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 05/06/2006 19:21
a ja miałem nokie 35 10 i taka cegła ale sie nie psuje przynajmniej,
teraz mam siemensa cf 62 i jest beznadziejny. zacina sie, internet mi sie wali i ma wepchnięte za dobre aplikacje i źle działa. na dodatek żadnej normalnej gry
Sharp 550-SH podejrzewam ze jestem jedynym posiadaczem tego modelu w miescie o ile wogole przebywam akurat w miescie.
To sie mylisz ;-)
Nie dosc ze odebral mi miano jedynego posiadacza sharpa w miescie to jeszcze uszczuplij zapasy mojej krwi:
Zostałes ugryziony przez Wampir o imieniu VasyL.
Tym samym pozbawił Cię on 1.87 Litr krwi .
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 01/08/2006 19:52
Wie może ktoś jak można odblokować "kod aparatu"?
Mam Siemensa CX65 i w Ustawieniach jest opcja jak "blokada innych kart"(innej karty SIM telefon nie odczyta)
Chce go sprzedać ale nie wiem jak można odblokować ten KOD!!
Może ktoś wie??
Prosze o Pomoc!
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 22/11/2006 21:18
mam taki nie typowy problem z sagemem myx6-2. Jak mozna w tym modelu wylaczyc wibracje? bo po przez menu/ustawienia/dzwieki/wibracje/wibr.wylaczona niechce to dzialac niby jest wylaczona a jak ktos dzwoni to i tak wibruje.prosze o pomoc.
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368322 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.