Odp: Pchli targ - 15/06/2007 17:31
Mam do sprzedania kartę pamięci SANDISK MEMORY STICK PRO DUO 512MB, którą sam używam obecnie + SANDISK MEMORY STICK PRO DUO 64MB
Cena do uzgodnienia.
Kontakt GG 797747
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Pchli targ - 15/06/2007 19:06
SPRZEDAM MP3 1 GB (CREATIVE ZEN) RADIO I WSZYSTKIE INNE BAJERY, MP3 JEST W IDEALNYM STANIE BRAKUJE TYLKO "ZAŚLEPKI" NA BATERIE ALE TO NIE PRZESZKADZA ;] CENA 70 ZŁ(nowka sztuka kosztuje 129 w selgrosie)
Odp: Pchli targ - 17/06/2007 10:35
witam mam na wymiane duza kolekcje plakatow Pogonii nawet z lat 90tych! plakatow jest dozyc sporo i sa roznych rozmiarow wymienilbym je na bilety lub programy z meczow Pogonii (najlepiej)
Odp: Pchli targ - 21/06/2007 18:48
Sprzedam sony-ericssona T610 do wymiany obudowa, tel + ładowarka, bez sim-locka i irdy , nie wiesza się, nie gubi zasięgu, starta obudowa korpus ok, cena ok 65 zł kontakt gg w profilu
Mam do sprzedania 2 kardrige do HP kolorowy i czarny , nowe ,oryginalne , oryginalnie zamkniete przez producenta .
Oddam praktycznie za pol darmo. Kontakt : 687 27 58
P.S Moge wystawic aukcje na Allegro , aby bylo na +1
Odp: Pchli targ - 04/07/2007 13:47
Sprzedam kartę wstępu VIP do klubu Elite ważną do końca 2007 r. uprawniająca do wstępu za darmo do lokalu. Kontakt gg w profilu
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
kupie jakis ciekawy model SE lub Nokiipo ...cena tak do 350-400...Pluslub bez simlocka
jak cos to [email protected]
sprzedam Ci K750i za 450zl z karta 1GB + kabel do kompa, zestaw sluchawkowy, bez simlocka, normalne slady uzytkowania, bateria trzyma ok. 3 dni jak sie troche dzwoni jak chcesz bez karty to za 400zl oddam...
kupie jakis ciekawy model SE lub Nokiipo ...cena tak do 350-400...Pluslub bez simlocka
jak cos to [email protected]
sprzedam Ci K750i za 450zl z karta 1GB + kabel do kompa, zestaw sluchawkowy, bez simlocka, normalne slady uzytkowania, bateria trzyma ok. 3 dni jak sie troche dzwoni jak chcesz bez karty to za 400zl oddam...
podbij na [email protected] i podaj gglub tel...jestem zainteresowany
Odp: Pchli targ - 16/07/2007 21:08
Do sprzedania polroczna (czyli jeszcze 1,5 roku na gwarancji) Nokia 6020 w Plusie.Stan idealny bo używana przez pannę. Kolor czarny...jakieś propozycje?? (moge zdjąc simlocka) Parametry i wygląd
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.