Odp: Pchli targ - 02/05/2007 21:55
sprzedam bluze abercrombie taka jak ta http://www.allegro.pl/item191644522_abercrombie_fitch_kilburn_xl_250_sprzedanych.html tylko ze rozmiar m. cena 220 zl
do uzgodnienia jak ktos chetny pisac na gg jak cos moge dac na allegro
Odp: Pchli targ - 09/05/2007 22:18
Kupie jakiś telefonik, taki do 100zł (w wyjątkowo korzystnych ofertach mogę wydać więcej złotówek ;p) Funkcje - Może mieć kolorowy wyświetlacz, ale nie koniecznie i ewentualnie irda, albo bluetooth. Sieć Plus/Orange (albo bez simlocka)
Oferty & Kontakt GG 797747
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Pchli targ - 21/05/2007 19:58
Panie, Panowie mam na zbyciu kartę abonamentową na Aqua Park LAGUNA o wartości 375 PLN. Jestem gotów rozstać się z nią za jedyne 320 PLN, więc 50 PLN GRATIS !!! Kto pierwszy ten lepszy - liczy się datownik na poście
ooo lol tyle ta plyta jest warta? to zaraz ja tez opycham
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Pchli targ - 21/05/2007 23:07
W najbliższym czasie na sprzedaż będę miał Samsunga x830. W kolorze czarnym, a nie jak Doda ktory posiada ten sam model, lecz w białeym kolorze
Telefonik używany przez jakiś miesiąc, w pełni leglany, bez żadnych sladów itd. Co do jego zalet oprócz małego rozmiaru to wubudowana pamięć wielkości 1 gb i wysoka funkcjonalnosć jako empetrójka.
Cena to pewnie coś koło 800 zł.
Konkrente info na gg w profilu.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
potrzebuje pomocy pod postacia kilku wypowiedzi - dotyczy zarowno kobiet jak i mezczyzn. Nie chce nikogo nadwyrezac czasowo i umawiac sie osobiscie na wywiady, wiec chetnych zapraszam na mojego maila [email protected]
przesle kilka pytan - nie na wszystkie trzeba odpowiadac, w zamian - moja dozgonna wdziecznosc.
Koncze moja mgr, chcialabym sie bronic w czerwcu, nim na swiat przyjdzie Kubus, nowy kibic Piogoni, wiec jak widac ogromnie zalezy mi na tych wypowiedziach (najlepiej do poniedzialku...)
Dziekuje z gory ))
Shee
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: Pchli targ - 08/06/2007 13:00
Sprzedam jedną kość 512 DDR RAM 400mhz firmy Goodram. Pamięć jest stosunkowo nowa, pochodzi z mojego komputera, w 100% sprawna. Sprzedaje, bo kupuje kość 1024. Cena 80 zł. Na RAM udzielam tygodniowej gwarancji. Możliwy dowóz do domu (Szczecin). Prosze o w miare szybki kontakt pod nr 3106595.
Sprzedam jedną kość 512 DDR RAM 400mhz firmy Goodram. Pamięć jest stosunkowo nowa, pochodzi z mojego komputera, w 100% sprawna. Sprzedaje, bo kupuje kość 1024. Cena 80 zł. Na RAM udzielam tygodniowej gwarancji. Możliwy dowóz do domu (Szczecin). Prosze o w miare szybki kontakt pod nr 3106595.
jak masz rachunek na kość to kość ma dożywotnią gwarancje producenta
jak masz rachunek na kość to kość ma dożywotnią gwarancje producenta
Problem w tym, ze rachunek gdzies zgubilem. Mam tylko rachunek od drugiej takiej samej kosci ale ja juz sprzedalem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.