Podbijam, bo obejrzał bym sobie ten serial ale nie mam skąd go ściągnąć. Jakby ktoś posiadał linki na rapida czy coś w tym w tym stylu był bym wdzięczny. Pzdr
A ma ktoś może linki do The Wire na rapidshare? 1 sezon chociaż..?
Podbijam, bo obejrzał bym sobie ten serial ale nie mam skąd go ściągnąć. Jakby ktoś posiadał linki na rapida czy coś w tym w tym stylu był bym wdzięczny. Pzdr
Wie ktoś, czy w końcu jutro jest premiera nowego sezonu Lost?
Bo było coś, że mogą przełożyć.
z tego co widzę to wyszedł w super słabej jakości (cam) s06e01 w środę w internecie będzie dostępny s06e01 i s06e02,
wyszedł już s06e00 ale to jest chyba takie przypomnienie wszystkiego co sie działo
pozdro
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 16/02/2010 12:10
Lost początek miał dosyć ciekawy, zaś odcinek w tamtym tygodniu bardzo słaby. Zobaczymy jutro.
Natomiast 24 s08 jak dla mnie jak zwykle na wysokim poziomie, dzisiejszy odcinek również miazga
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 23/02/2010 20:13
Orientuje się ktoś kiedy na Discovery będą nowe episody Beara Gryllsa ?
I w jakich miejscach będzie, nie wiem czy to prawda ale znajomy wspominał coś o Antarktydzie choć w to jakoś nie chce mi się wierzyć.
I w jakich miejscach będzie, nie wiem czy to prawda ale znajomy wspominał coś o Antarktydzie choć w to jakoś nie chce mi się wierzyć.
Ostatnio mignęła mi jakaś reklama i chyba od środy (czyli jutra), w programie jest 21:30 Szkoła przetrwania Irlandia - tego chyba jeszcze nie było
``Zdradzony i zniewolony przez swoją ojczyznę. Odradza się jako wojownik. Spartacus: Blood and Sand jest to opowieść zrealizowana z ogromnym rozmachem o najsłynniejszym gladiatorze starożytnego Rzymu, którego los rozdziela z ukochaną i zmusza do krwawej walki o przetrwanie na arenie. Spartacus aby uniknać śmierci musi odnaleźć się w świecie gdzie rządzą przemoc i korupcja, gdzie liczy się tylko sława i seks. Swą siłę do przezwyciężania wszelkich przeciwności czerpie z rządzy zemsty na swych oprawcach.``
Polecam!! Serial poprostu niesamowity! Juz niechce sie rozpisywac i zachwalac go ale sceny walki(mega brutalne),ilosc krwi wylana na ekranie,czy niesamowita scenografia(a raczej w wiekszosci oprawa graficzna) poprostu wgniataja w fotel. Polecam z glosno nastawionymi glosnikami i najlepiej w FullHD. miazgaaa Narazie po 4 odcinkach,5 podobno jeszcze lepszy, a i co najwazniejsze mamy w serialu tendencje zwyzkowa czyli z odcinka na odcinek coraz lepiej.Po pierwszym odcinku bylem lekko zawiedziony po czwartym juz zachwycony
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 24/02/2010 20:19
ja do konca pierwszego odcinka nie dotrwalem ale sciagam i obejrze calosc jak juz sie skonczy. serial wykonaniem przypomina troche sin city i 300 ale w niektorych momentach troche przesadzili no ale nie widzialem za duzo wiec nie oceniam.
osobiscie nie moge sie doczekac premiery Pacyfiku od HBO. Jak serial bedzie na poziomie Kompanii Braci (a takie sa zapowiedzi) to nie mam wiecej pytan i odliczam dni do premiery
ja do konca pierwszego odcinka nie dotrwalem ale sciagam i obejrze calosc jak juz sie skonczy. serial wykonaniem przypomina troche sin city i 300 ale w niektorych momentach troche przesadzili no ale nie widzialem za duzo wiec nie oceniam.
osobiscie nie moge sie doczekac premiery Pacyfiku od HBO. Jak serial bedzie na poziomie Kompanii Braci (a takie sa zapowiedzi) to nie mam wiecej pytan i odliczam dni do premiery
serial będzie lepszy (budżetowo) niż Kompania Braci, niesamowite pieniądze przeznaczyli. Dzisiejszy lost taki sobie, jakoś mam wrażenie, że na siłę wszystko[SPOILER: jakoś mnie męczy pokazywanie tego świata bez katastrofy, po kiego dziada to robią?, chyba wszystkich bardziej interesuje dlaczego ciało Locka jest wykorzystywane przez przeciwnika Jacoba niż to, co robi syn Jacka, czy gdzie pracuje John Locke. Teraz kolejna ciekawostka z tymi nazwiskami w różnych miejscach (jaskinia, latarnia morska). No i ta świątynia "nowych tamtych;d"]
Jeszcze spolier z hatak.pl na temat Lost
[SPOILER: No dobra, łatwo się domyślić, że skoro w ogóle piszę tę informację, to Perrineau znowu się pokaże. Jak by nie patrzeć, rozmowa z nim odbyła się na Hawajach po zakończeniu zdjęć z jego udziałem, więc... Wstęp musiałem napisać w miarę dyplomatycznie, aby nikt mi nie zarzucał spoilerowania w pierwszym zdaniu
Przejdźmy do rzeczy. To, że Michael nie żyje, nie ma w Zagubionych najmniejszego znaczenia, bo różne zmartwychwstania czy inne objawienia to akurat, jak na ten serial, niewielki kaliber wydarzeń niecodziennych. Wszyscy (lub przynajmniej większość) na pewno pamiętają podwójne morderstwo w jego wykonaniu (Ana Lucia + Libby) z sezonu drugiego. Od tego czasu próbował naprawić swój błąd i - wg Perrineau - będzie miał szansę, której szukał od tamtego czasu.
Mogłem przeprosić, powiedział w rozmowie. Okazało się to bardzo emocjonującym przeżyciem. Było w tym coś bardzo przyjemnego. Przepraszałem nie tylko ją, ale również Hurleya. Jorge Garcia (Hugo Reyes) podziela zdanie Perrineau: Próby wzbudziły we mnie o wiele większe emocje, niż się tego spodziewałem.
No dobrze, ale co z Aną Lucią? Jej przeprosiny się nie należą: Stała mu na drodze. Chciała zabić Bena, powiedział Perrineau. Widzicie, jak Michael Emerson świetnie radzi sobie w serialu? Gdyby jej się udało, ominęłoby nas to wszystko. Powinniście mi dziękować!
Aktor twierdzi, że pokaże się jako duch, a nie postać zmartwychwstała sensu stricto. Najprawdopodobniej nie zobaczymy go również w alternatywnej linii czasu (tej, w której samolot się nie rozbił), chyba że wykorzystane zostaną jakieś materiały archiwalne. Odnośnie Libby nie ma pewności. Garcia powiedział jedynie: Zobaczymy.]
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 24/02/2010 22:54
Mnie tam drażni ten serial, sama fabuła ok, natomiast sceny walki to parodia. Albo dostaje cios tarczą na mordę i nic mu nie jest wszystkie ząbki na miejscu, innym razem przejedzie komuś mieczem po plecach tamten jednorazowo 15 litrów krwi upuszcza...
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Mnie tam drażni ten serial, sama fabuła ok, natomiast sceny walki to parodia. Albo dostaje cios tarczą na mordę i nic mu nie jest wszystkie ząbki na miejscu, innym razem przejedzie komuś mieczem po plecach tamten jednorazowo 15 litrów krwi upuszcza...
Serial mial byc wyprodukowany w konwencji ``300`` Franka Millera i w niektorych momentach naprawde go przypominal,miałobyc duzo krwi, efekciarskie pojedynki itp. no i jest,warto przypomniec ze budzet to az 2 mln $ na odcinek.
``Przemoc – typu odrąbywane członki czy tryskająca na wszystkie strony posoka – to element efektów, które z założenia miały się znaleźć w tej produkcji .``
Wiec wszystko kwestia gustu...Mi sie akurat taki nadmiar tej krwawej otoczki podoba, i podejrzewam ze jakby bylo mnie to serial sporo by stracil(niewatpliwie na swoj ``klimat``). Chocby te sceny w pojedynkach przy ktorych po jednym uderzeniu ekran robil sie caly zalany krwia(ciekawy pomysl). Mialobyc hucznie,efekciarsko,brutalnie,troche komiksowo a`la Frank Miller...jak dla mnie jest Jedyny minus to fabula to ma tyle wspolnego z prawdziwym Spartacusem co ja i piwo bezalkoholowe
Ostatnio mignęła mi jakaś reklama i chyba od środy (czyli jutra), w programie jest 21:30 Szkoła przetrwania Irlandia - tego chyba jeszcze nie było
Nowe odcinki Ultimate Survival są pokazywane od zeszłego tygodnia w każdą środe o 21:30.
Tydzień temu zwiedzał bezludne wyspy na zachód od Panamy, podobno ma być odcinek jak był w naszym kraju
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.