Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 24/11/2009 01:24
Dexter...ogólnie serial zszedł na psy, oglądam z sentymentu/przyzwyczajenia, sezon IV słaby w porównaniu do I czy II. Ale końcówka odc. 4x9 w końcu godna poprzednich serii.
Albo mi się zdaję albo ktoś wspominał o tym serialu nie chce kłamać, ale chyba Giza coś pisała(jak kłamie to przepraszam). Serial jest ŚWIETNY! Wszystkie akcje są brane z dystansem także nie ma super efektownych wybuchów i strzelanin przez pół filmu. Jest świetna fabuła i wiele wątków, a nie tylko akcja, strzelanie, wybuch itd. Dużą role odgrywają tutaj przyjaciele, rodzina i praca głównego bohatera. Niesamowicie wciąga. Pojawiają się również zagadki kto, czemu i po co? Póki co są dwa sezony(1-13 odcinków, 2- 22 odcinki). Nic tylko ściągać na długie zimowe wieczory
I pytanie jeszcze: Dexter! warto zaczynać?
A co do Chucka to swojego czasu i ja coś pisałem chyba na ten temat, bardzo fajny serial w połowie stycznia 3 sezon się zaczyna.
tez pisalem. po polowie pierwszego sezonu dalem sobie spokoj. nic ciekawego, a tym bardziej smiesznego ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 02/01/2010 12:33
Swoja droga apropo serialow. Polsat zachowal sie juz 2 raz w ostatnim okresie bardzo niefajnie- przerywajac emisje swojego serialu.
Najpierw Fala Zbrodni dali odcinek z ktorego zakonczenia nic nie wynikalo poza tym, ze beda kolejne odcinki ciekawie sie zapowiadajace, nagle buch i stwierdizli, ze wiecej juz nie robia nowych odcinkow. Teraz PB na ladnych kilka odcinkow przed zakonczenie ostatniego sezonu zrezygnowali z jego emisji. W tym przypadku Ci co maja neta to mniej sie irytuja bo moga poznac/poznali juz zakonczenie, ale Ci co ogladali tylko w TV to raczej spotkala ich niemila sytuacja. Ogladac 4 sezony i nie poznac zakonczenia...
Dziś początek sezonu ósmego serialu '24'. Ciekawe jak się zacznie. Są tu jeszcze jacyś wytrwali maniacy?
1 sezon w 2,5 dnia, pozniej nie udalo mi sie wysrubowac lepszego rekordu ale nadal wiernym fanem jestem a najlepszym sezonem jest zdecydowanie s2 a dzis kolejne 2 odcinki
Dobry ten serial (24)? Widzę, że to już ósmy sezon, wszystkie trzymają poziom? Tak w ogóle to o czym opowiadają?
jesli chodzi o sensacje to chyba jest jeden z najlepszych, jak nie najlepszy serial. kazdy jest o czyms innym ale glownie chodzi o to ze "sa zli ludzie, ktorzy chca zniszczyc swiat, usa, zabic prezydenta albo cos jeszcze innego i jack bauer przez 24 odcinki/godziny staje na glowie zeby im sie nie udalo"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.