A jak ci jakis czas temu podesalem linki to srednio ci sie podobalo Przed chwila wlasnie skonczylem S06E04 tym razem Texas(na bieżąco ogladam),nawet fajnie sie oglada i to jak gosciu przezywa jak mu cos sie uda zrobic
p.s 2 nowe odc. Californication sa juz dostepne ale pewnie kazdy juz wie.
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 20/09/2009 22:20
Pierwszy raz jak zobaczyłem gościa zjadającego jakieś larwy i inne obleśne organizmy nie wzbudziło we mnie to jakiegoś entuzjazmu. Jednak gdy obejrzałem jeden odcinek a później drugi na Discovery to się przekonałem. Każda jego kolejna podróż w nieznane bardzo wciąga widza. Teraz każdego popołudnia oglądam odcinki 5 serii. Poprzednie będę musiał nadrobić.
Co do 6 serii to zarzuć jakiegoś linka gdzie można byłoby to sobie ściągnąć
Nie wiem czy dobrze mi się kojarzy, ale czy Bear Grylls nie prowadził serii dokumentów "Obieżyświat" czy jakoś tak chyba na Discovery?
Man vs Wild Season 01,02,03 - najlepiej zaznaczaj po 1 sezonie i tak sciagaj. 4 i 5 sezon to juz musisz odcinkami sciagac ,jesli ci sie chce szukac to 1,2,3 podobnie, szybciej idzie i mozna na biezaco ogladac,zreszta wszystkie odcinki i sezony sa na torrenty.org , jesli masz tam konto,jak nie to zaloz,jedna z lepszych stronek(wraz z opisami,ocenami,komentarzami i dzialajacymi torrentami).
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 28/09/2009 14:13
obejrzyjcie sobie serial Entourage jestem po 5 sezonach i muszę powiedzieć, że HBO znów się popisała. Chyba jeszcze im się nie udało gniota jakiegoś wypuścić. Wracając do serialu warto. Ari Gold ze swoimi tekstami miażdży
5 sezonow ,ktos moze ogladal? Bo niewiem czy pakowac sie w kolejny...recenzje ma calkiem dobre.
``Aktorstwo, scenariusz, muzyka - wszystko stoi na najwyższym poziomie. Postacie są wielowymiarowe, świetnie napisane i zagrane, a fabuła wciągająca oraz dopracowana w każdym calu. Smaczku serialowi dodaje fakt, że część obsady to niezawodowi aktorzy, którzy na co dzień mają do czynienia z realnym światem przestępczym.``
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 15/10/2009 11:31
Szczerze, to chciałem właśnie oglądać The Wire bo to serial HBO, a HBO robi zajebiste seriale. Ale najpierw muszę nadrobić Six Feet Under i The Shield. Czyli z The Wire pewnie ruszę za rok
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
5 sezonow ,ktos moze ogladal? Bo niewiem czy pakowac sie w kolejny...recenzje ma calkiem dobre.
``Aktorstwo, scenariusz, muzyka - wszystko stoi na najwyższym poziomie. Postacie są wielowymiarowe, świetnie napisane i zagrane, a fabuła wciągająca oraz dopracowana w każdym calu. Smaczku serialowi dodaje fakt, że część obsady to niezawodowi aktorzy, którzy na co dzień mają do czynienia z realnym światem przestępczym.``
Chyba sie skusze
jestem po 2 sezonach. serial bardzo dobry, ale lekko przegadany co czasami meczy. odcinki po 50pare minut mogli skrocic do 40paru i byloby idealnie mimo tego niewielkiego feleru warto obejrzeć. a jak lubisz takie policyjne klimaty to The Shield jest fajny. tam jest o wiele wiecej akcji niz gadania.
co do HBO to sie nigdy nie zawiodlem na tej stacji. czego by nie nakrecili to dobre jest. musze sie zabrac za OZ.
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 15/10/2009 12:22
Z Oz jeden minus ze od polowy 3 sezonu niema napisow PL(choc mi to nieprzeszkadzalo), a serial rewelacja no i masz racje z tym HbO az wszedlem na ich stronke i zobaczylem jakie jeszcze seriale wyprodukwali,tam wlasnie znalalem ten The Wire.
Po The Shield - calkiem niezly serial, praktycznie kazdy odcinek trzymal w napieciu i ``cos`` sie w nim dzialo, choc po obejrzeniu narzuca sie jedno....wielkie HWDP
Ja jestem po 7 odcinku, i serial zajebiście wkręcił
Btw. dla tych co może nie wiedzą, są stronki [np. www.playtube.pl] na których możne oglądac zdecydowaną większość seriali online. Przynajmniej nie trzeba się bawić w ściąganie
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.