Czesc Vasyl.
Jesli chodzi o odznaki to aktualnie nie posiadam wiec tylko moge Ci polecic sprzedawców na allegro
Podbij do Darego on zbiera wiec pewnie ma
Świetny podręcznik przygotowujący do matury z matematyki (sam się z niego uczyłem) ; ładnie przygotowany, wszystko przejrzyście opisane i przedstawione. Więcej informacji na aukcji.
Odp: Pchli targ - 20/02/2007 20:47
Szaliczek już sprzedanyMam nadzieje,ze kupca bedzie zadowolony
Mam do sprzedania nową koszulkę Pogoni M-ke, smycz i kufel Nie drogo. Czekam na wieści. Może być na mój e-mail: [email protected]
Pozdrawiam Wszystkich
Odp: Pchli targ - 20/02/2007 23:55
Nie wiedzialem gdzie zamiescic wiec daje tutaj...sluchajcie bylbym niezmiernie wdzieczny jakby mial ktos 2 sezon Prison Break i wypalil mi na plytke dvd...postawie jakiegos dobrego browarka lub moge nawet kupic za rozsadna cene
Odp: Pchli targ - 28/02/2007 17:05ODDAM drukarke HP 690C. Leży od dłuższego czasu nieużywana. W komplecie kable i zasilacz. Kiedyś działała, wiec teraz pewnie tez, tylko tusze trzeba sobie kupic Może komus sie przyda na czesci na przyklad Info na gg 4167273
Odp: Pchli targ - 02/03/2007 16:51
sprzedam bilet na mecz z łksem bilet za 20zl na sektor 10 rzad 4 miejsce 2 powiedzmy ze za 18zl zainteresowanych zapraszam na gg 1534803
"...i Nie WaŻNe GDZie PóJDę i TaK JeSTeM iNTRuZeM, MaSZ TeN DoWóD PiSZ, Nie CHCę STaĆ Tu DŁuŻeJ, MoŻeSZ MNie SPiSaĆ, TyLKo W TyM NoTeSie ZNoWu, PoWóD: Bo StoJę Tu W DReSie, Na RoGu..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.