tzn pisze ci ze limit slotow wyczerpany?
jak tak to: albo sicagasz "hide ip platinum" i zmieniasz
lub
Otwieramy Firefox.
* Wpisujemy w pasek adresu: about:config i naciskamy enter.
* Klikamy w pierwsze lesze pole i wybieramy: Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string):
* W pole tekstowe ktore sie przed nami otworzylo wpisujemy general.useragent.override, a w nastepne: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar):
* Zamykamy przeglądarke Firefox.
Odp: temat ogórkowy - 02/10/2006 19:52
Potrzebna jest jedna osoba do Ligi Fify 2007. Jak ktoś zainteresowany prosze jak najszybciej skontaktować się ze mną na gg : 1278358
Odp: temat ogórkowy - 03/10/2006 20:07
Wie ktoś skąd ściągać odcinki kiepskich z bear share ściągnełem już wszystkie które są do ściągnięcia ale za dużo ich niema...
Odp: temat ogórkowy - 03/10/2006 21:46
Zna ktoś może jakąś stronkę na której mogę sprawdzić prędkość swojego netu, bo wydaje mi się, że robią mnie w konia?
Odp: temat ogórkowy - 05/10/2006 18:59
wie ktos moze czy jest gdzies w szczecinie jakis serwis albo cos zeby mogli mi naprawic odtwarzacz mp3 creative TX ?bo gwarancja mi sie skonczyla,a nie dziala mi bo mi sie chyba pamiec flash skopała,bo nie mozna nic na niego wrzucic z kompa,ani sformatowac go.thx za odpowiedź!
Odp: temat ogórkowy - 05/10/2006 19:24
Pytanie do osob zamieszkujacych os. Kaliny; gdzies na ulicy Jodlowej (dokladny adres Jodlowa 23) znajduje sie sklep z obuwiem firmy "Badura" bylem dzisiaj w tych okolicach i nie znalazlem ani owego sklepu ani tegoz adresu... prosilbym kogos o dokladniejsze info jak tam trafic
Pytanie do osob zamieszkujacych os. Kaliny; gdzies na ulicy Jodlowej (dokladny adres Jodlowa 23) znajduje sie sklep z obuwiem firmy "Badura" bylem dzisiaj w tych okolicach i nie znalazlem ani owego sklepu ani tegoz adresu... prosilbym kogos o dokladniejsze info jak tam trafic
Masz jeszcze jeden przy Al. Niepodległości 60, DT POSEJDON - Galeria Centrum
...no wlasnie w "GC" juz bylem i dlatego chcialem sie zorientowac jak wyglada sprawa na ul. Jodlowej...
...no wlasnie w "GC" juz bylem i dlatego chcialem sie zorientowac jak wyglada sprawa na ul. Jodlowej...
Ja mieszkam na jodłowej ale... tu nie ma zadnego sklepu z butami
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426566 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.