Odp: temat ogórkowy - 28/09/2006 20:01
Wie ktoś, gdzie można tanio i szybko zdjąć simlocka? Akdemiki odpadaja Chciałbym dostarczyc telefon do jakiegos serwisu.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
gdzie można zrobić nadruk na koszulkę (nazwisko i numer) i w jakiej cenie?
na Placu Rodła na przeciwko LOTu, obok takiej małej piekarni. Czynne mają chyba do 18. A ceny to nie pamietam, ale w miare niskie, na białych koszulkach taniej, w porownaniu do czarnych (trzeba dostarczyć swoją koszulke i wzor na dyskietce).
P.S.: A jesli Ci chodzilo o koszulke piłkarską to niewiem;]
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy - 29/09/2006 17:48
mam takie pytanko czy ktos z forumowiczów chodzil do szkoły języków obcych profi-lingua? jesli tak czy ktos by mogl mi troche wiecej napisac o tej szkole? jak mniej wiecej tam jest? czy da sie czegos tam nauczyc?
mam takie pytanko czy ktos z forumowiczów chodzil do szkoły języków obcych profi-lingua? jesli tak czy ktos by mogl mi troche wiecej napisac o tej szkole? jak mniej wiecej tam jest? czy da sie czegos tam nauczyc?
siostra chodziła rok temu na kurs maturalny i wrażenia ogolnie negatywne. M.in. miała zmiane lektora w trakcie, którego poziom był słaby, nie odbywało się tyle lekcji ile miało się odbyć... Później brała prywatne lekcje, które dały jej chyba więcej niż cały ten kurs...
A może ktoś chodził do Presto...? (słyszałem same pochlebne opinie co mnie troche dziwi, ale zapisałem się na lekcje próbne)
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Grzegorz Król, piłkarz Lechii Gdańsk, prowadził samochód po pijanemu. W wydychanym powietrzu miał 2 promile alkoholu.
Zatrzymany został wczoraj w nocy. Kwadrans po północy przy ulicy Bitwy pod Lenino w Gdańsku policyjny patrol z komisariatu na Chełmie postanowił skontrolować przejeżdżającego w pobliżu kierowcę renault. Okazał się nim właśnie napastnik Lechii. Policjanci nie mieli wątpliwości, że jest nietrzeźwy. Choć Grzegorz Król zachowywał się spokojnie i uprzejmie, czuć było od niego woń alkoholu. - Potwierdzam, że policyjny patrol zatrzymał wczoraj tego mężczyznę - mówi Dominika Przybylska z gdańskiej komendy policji. - Badanie alkomatem wykazało 2 promile alkoholu w wydychanym przez niego powietrzu.
Dzisiaj rano Grzegorz Król stawił się w komisariacie, gdzie złożył wyjaśnienia. Przedstawiony mu został zarzut jazdy po pijanemu. Może za to trafić do więzienia nawet na 2 lata. Na poczet ewentualnych przyszłych kar zabezpieczono również jego samochód. Został on już odholowany na policyjny parking. - Wciąż jestem zaskoczony i rozczarowany tym, co się stało - mówi Tomasz Borkowski, trener Lechii. - Bez kary na pewno się nie obędzie. Nie wiem jeszcze, jaką będzie miała formę, ale w grę wchodzi tylko kara finansowa albo wykluczenie z zespołu.
Odp: temat ogórkowy - 30/09/2006 12:26
Ma ktoś może fifę 07 PL? Jak tak to mógłby udostępnić na rapidshare lub gdziekolwiek plik dat_pol.big znajdujący się w folderze audio? Jest to polski komentarz do tejże fify. Chyba, że ktoś ma linka do tego pliku to też bym bardzo prosił o podanie
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: temat ogórkowy - 30/09/2006 12:59
http://www.youtube.com/watch?v=DsTcH0sxKrk&mode=related&search=
Genialna przeróbka jak nic pasująca do obecnej sytuacji w tym kraju...WIDAĆ ŻE MIŚ TO KULTOWA KOMEDIA,KTÓRA PRZEŻYJE NAS WSZYSTKICH!!!!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Ma ktoś może fifę 07 PL? Jak tak to mógłby udostępnić na rapidshare lub gdziekolwiek plik dat_pol.big znajdujący się w folderze audio? Jest to polski komentarz do tejże fify. Chyba, że ktoś ma linka do tego pliku to też bym bardzo prosił o podanie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.