Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 17/05/2009 00:54
Apropo PB
"Przed nami jeszcze tylko dwugodzinny film. Jego fabuła będzie usytuowana między ostatnimi scenami serii, a przeskokiem o cztery lata, który zamknął serial. Film znajdzie się na płycie DVD, która zostanie wydana pod koniec lipca."
[SPOILER: Chyba bardzo prosto się domyśleć. Bo nie jest takie oczywiste jak umarł Michael, więc pewnie będzie opowiedziane jak do tego doszło. Bo że umarł (tak po prostu) na raka wydaję mi się zbyt proste. ]
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 19/05/2009 16:09
Co do 24 sezon 7 - właśnie oglądnąłem finał i mogę powiedzieć, że ten sezon wcale nie był taki zły. Co prawda schemat znowu się powtarzał, ale było wiele ciekawych momentów, pojawiło się kilka interesujących postaci, często dało się czuć mocne napięcie i napewno nie żałuję żadnego obejrzanego przeze mnie odcinka.
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 22/05/2009 15:33http://myepisodes.com/
fajna stronka, dodatkowo można sobie sprawdzić ile się czasu zmarnowalo na seriale mi bez polskich wyszlo 2 months, 2 weeks, 1 days, 16 hours, 30 minutes (ale trochę przekłamuje bo liczy odcinki po 30 i 60 minut a nie jak w wersji sciaganej 20 i 40 )
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 05/07/2009 19:17
Wie ktoś skąd ściągnąć odcinki "The Unit" (4x20, 4x21)? Co ciekawe na mininovej wyszedł już epizod 4x22 z napisami, a tych dwóch dalej jak nie było tak nie ma.
Może Randall?
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 29/07/2009 21:25
chcialbym zaczac ogladac jakis DOBRY serial
ogladalem PB ale skonczylem bo raczej sobie jaja robia i wszystko naciagane strasznie....
Dextera 1 serie co na TVN lecialo to nałogowo)
Myslalem o Dexterze(bo spodobal sie bardzo) lub 24h (chcialem zaczac juz dawno ogladac bo ciekawe)
Moze cos innego polecacie?
ogladalem PB ale skonczylem bo raczej sobie jaja robia i wszystko naciagane strasznie....
Myslalem o Dexterze(bo spodobal sie bardzo) lub 24h (chcialem zaczac juz dawno ogladac bo ciekawe)
ps nie chce ogladac serialu ktory ma 6 7 8 serii)
Odwróceni. Jeden z najlepszych naszych serial, 13 odcinkow.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.