Odp: temat ogórkowy - 17/09/2006 19:31
osoba/y prowadząca stronę internetową TKKF Gryf Szczecin proszona o kontakt z moją osobą
jeśli oczywiście czytają forum
Gdzie moge znalezc jakiś sklep z duzym wyborem kolczyków do brwi?
Przyłączam się do pytania
Czy nikt naprawde nie wiem gdzie jest coś takiego w Szczecinie?
z tego co ostatnio widzialem jest takie cos w fali.pozdro
W Fali jest mały wybór, dobry wybór jest u Gonza w studiu tatuażu na Monte Cassino 34, jest też w studiu tatuazu na Kopernika przy pasażu a-z i jeszcze jedno studio na Bogusława na przeciwko Heliosa i na Jagiellońskiej przy skrzyżowaniu ze Śląską niedaleko od banku.
Gdzie moge znalezc jakiś sklep z duzym wyborem kolczyków do brwi?
Przyłączam się do pytania
Czy nikt naprawde nie wiem gdzie jest coś takiego w Szczecinie?
z tego co ostatnio widzialem jest takie cos w fali.pozdro
W Fali jest mały wybór, dobry wybór jest u Gonza w studiu tatuażu na Monte Cassino 34, jest też w studiu tatuazu na Kopernika przy pasażu a-z i jeszcze jedno studio na Bogusława na przeciwko Heliosa i na Jagiellońskiej przy skrzyżowaniu ze Śląską niedaleko od banku.
Wielkie dzięki chłopaki napewno te info się przyda
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Odp: temat ogórkowy - 18/09/2006 20:25
Polecam stronkę http://www.seherhotels.com/pol/index.htm - po prostu strona perfekcyjnie przetłumaczona na Polski
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Polecam stronkę http://www.seherhotels.com/pol/index.htm - po prostu strona perfekcyjnie przetłumaczona na Polski
Sumują 179 miejsce.
Pojedynczy miejsce, podwajają miejsce, potrójna miejsce, rodzinna miejsce (Więcej niż 3 ludzie).
Całe miejsce mają satelitowa TELEWIZJA, łazienka (przelotny deszcz albo wanna), telefon, muzyka, powietrzny warunek (ciepły albo chłód), balkon przez morze, pokrywany przez dywany, minizagrodzenie, hair-dryer.
Odp: temat ogórkowy - 21/09/2006 12:26
Mógłby mi ktoś pomóc znaleść jakiegoś działającego torrenta do jakiegoś tenisa na PC Może być Virtua Tenis lub coś takiego. Wielkie dzięki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.