Czy ty wiesz że bilety na mecze w Szczecinie są ciągle dostępne w Poniedziałki lub wtorki.Tak są dostępne.
Teraz mam pytanie do znawców telewizji polskiej,satelitarnej mam pytanie czy istnieje jakaś strona która by zawierała specyfikacje dekoderów,forum,recenzje platform CyFRA+ i Polsat.Ogólnie o telewizji.Dziękuję.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Odp: temat ogórkowy - 13/09/2006 19:28
http://groups.msn.com/Pogon/shoebox.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=106 list do zony
http://groups.msn.com/Pogon/shoebox.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=105 list do meza
dobre
Odp: temat ogórkowy - 14/09/2006 16:33
Klopoty z netem rozwiazane
Ale ``nasze`` czarne chlopaki wczoraj pochlali okolo 9 brazylijczykow widzianych wczoraj w Grand Cru a rozpoznalem tylko Tavaresa....bylo dosc ciemno
cosik mi sie zdaje ze taki widok nie bedzie sporadyczny i ze doczekamy sie szczecinskiej wersji Eltona jezdzacego po pijaku. albo rybki albo akwarium - Ptak z jednego gowna sie wpakowal w drugie
To też ludzie i po kilku miesiącach skoszarowania w Gutowie im się należało... oby tylko nie poszli drogą np. Kaczorowskiego, którego można było spotkać pijanego w piątkowe przedmeczowe wieczory....
Odp: temat ogórkowy - 14/09/2006 19:16
dokladnie.chyba kazdy z nas po polrocznym pobycie w zamknieciu pierwsze co by zrobil to poszedl na balety sie zabawic.nie miejmy im tego za złe
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Odp: temat ogórkowy - 14/09/2006 21:50
Potrzebuje definicji pochodnej i wyznacznika oraz rozwiązania zadania y'= 1/y^298x^2 + 9x^3) Mo=(4,0) - pilne - potrzebne na examin z matmy
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448424 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.