Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy - 09/09/2006 01:09
Jestem wkurwiony i napity z deka. Mogę dostać bana - mi to zwisa i powiewa narazie...chuj w dupe tym osobą które mnie wkurwiły - oprócz jednej
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
PROGRAM:
16,00 - 16,15 Konjo powitanie
16,15 - 17,00 Cover Band
17,00 - 17,15 KONJO - konkurs
17,15 - 18,15 FARBA - zespół muzyczny
18,15 - 18,35 Konjo konkurs
18,35 - 19,45 CLASSIC - zespół muzyczny
19,45 - 20,15 Konjo konkurs
20,15 - 20,35 Próba dzwiękowa
20,35 - 21,50 Patrycja Markowska
21,50 - 22,35 Konjo - konkurs; Finał konkursu "Przystani na Bosmana"
22,35 - 23,35 BONEY M
23,35 - 23,50 Konjo , ewentualne bisy.
23,50 - 24,00 /zakończenie
Wydarzenie odbędzie się w miejscu:
Plac Mickiewicza, obok Muzeum Narodowego przy Wałach Chrobrego
W trakcie imprezy odbędzie się losowanie głównej nagrody promocji „ Przystań na Bosmana” – Skody Fabia.
Ponadto odbędą się konkursy w trakcie których będzie można wygrać 6 zestawów kina domowego i 3 telewizory oraz inne nagrody.
Wstęp: wolny
Odp: temat ogórkowy - 09/09/2006 11:30
Czy ktoś kompetentny wie,czy będzie można nabyć bilet w Krakowie na miejscu,tak jak ostatnio w Płocku?Bo Wisła ma jeszcze ograniczenie za wydarzenia z Arką.Próbowałem sie dowiedzieć u nas w klubie,ale telefon milczy.Proszę o pilne info.Z góry dzięks.
CZy jest gdzies transmitowany mecz Boavista Porto- Benfica Lizbona ?
polsat sport jakos kolo 22
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy - 09/09/2006 20:54
Wie ktoś może coś na temat modernizacji Lodogryfu na Woj. Polskiego? Podobno obiekt ma zostać zadaszony.. (niepewna informacja)..
CZy jest gdzies transmitowany mecz Boavista Porto- Benfica Lizbona ?
Własnie leci retransmisja .. Przy 2. golu asysta Grzelaka .. - SZOK.. Dostał piłke, minął gościa, mógł już wrzucać ale zrobił jeszcze jeden zwód jeszcze bardziej ośmieszając rywala, dośrodkował i gol .. Teraz czekam na 89' minute w której bramke zdobył Kaz
ps właśnie boisko opuszcza Grzelak - grał 82 minuty, b. chwalony przez komentatorów..
ps2 no SZOK .. przyjął piłkę na 17 m.. popatrzał gdzie bramkarz i technicznym uderzeniem strzelił bramke od poprzeczki ..
Ostatnio edytowany przez: stahu, 10 września 2006, 01:00 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 10/09/2006 09:25
Ja tez usiadlem i chcialem ogladac, ale najpierw musial mnie wynudzic przedluzony Bayern, potem jeszcze kupa reklam i zdolalem obejrzec tylko 1. polowe opoznionej transmisji. A widze ze 2. sie wiecej dzialo... no ale nasi na pewno na +, szczegolnie Grzelak, ktory osmieszal w ten sam sposob graczy Benfiki co np. Gornika Leczna. Jak nie zgubi formy (te wahania byly jego najwiekszym problemem) to spokojnie sie zadomowi w Portugalii, a Krzynowek wreszcie usiadze na lawce w reprezentacji Kazek za to oprocz 2 strzalow nie pokazal nic ciekawego w 1. polowie, ale musze obejrzec jeszcze 2.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.