Wiesz matematyka - Pani Wośko i Chemia Pani Gewale wiec wiesz ....
ciekawe czy Gawle dalej konspiruje z Kochelak...?
a jak widzisz Wosko to lepiej nie siedz na schodach...
pozdro
Podobno dalej, dalej
teraz Gawle z Wośko robi zakłady ;]
mem sądze że w stosunku do naszej klasy to Kochelak jest łaskawa (notabene nasza wychowawczyni)
co do Gawle 20/30 osób zagrożonych na semestr
btw. Mati wbij sie jutro na pierwszej 15 min do radiowęzła ;]
Odp: temat ogórkowy - 06/09/2006 12:39
Nie dygajcie , Kochelak wbrew pozorom jest w porzadku.
Z Gawle tez idzie sie dogadać.Z chemii do tej pory nic nie potrafie ale jakos udalo mi sie wszystko zaliczyć.
Dacie rade
Z Gawle tez idzie sie dogadać.Z chemii do tej pory nic nie potrafie ale jakos udalo mi sie wszystko zaliczyć.
Dacie rade
Zeszły rok zaliczyłem ledwo na 2 i na koniec dowiedziałem się, że za rok ona już się postara o to żebym nie zdał Ona nie lubi mnie, ja za nią nie przepadam i czas pokaże jak to będzie - bez walki się nie poddam hehe
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Dacie rade
Zeszły rok zaliczyłem ledwo na 2 i na koniec dowiedziałem się, że za rok ona już się postara o to żebym nie zdał Ona nie lubi mnie, ja za nią nie przepadam i czas pokaże jak to będzie - bez walki się nie poddam hehe
Ja jak sobie nie bede radzic z nia to w 2 polroczu wypi... do innej klasy gdzie ona nie uczy
Dzis mialem pierwszą lekcjie z Panią Wośko i ..... jak narazie była miła dla nas
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Odp: temat ogórkowy - 06/09/2006 16:15
Heh LO 8 widze...fajne czasy. U Kochelak 4 wywalczyłem na maturalnym, z Gawle to już były większe kombinacje. Wośko na szczęście nie miałem (Banasiak mi się trafiła - totalny luz, podobno teraz w bibliotece siedzi ). Zawsze wszyscy się bali naszej wice (Woźniak) uczy jeszcze Ale nasza klasa miała z nią luz.
..(Banasiak mi się trafiła - totalny luz, podobno teraz w bibliotece siedzi ). Zawsze wszyscy się bali naszej wice (Woźniak) uczy jeszcze Ale nasza klasa miała z nią luz.
dyrektorzy sie zmienili pare lat temu ;] (z 4-5 jak mnie pamiec nie zawodzi)
a co do Banasiak to miałem z nią pierwszy rok i bezkitu luz był,a teraz siedzi w bibliotece z Hamerą (drugi rok sie z nią mecze) ale także obie uczą normalnie..
Odp: temat ogórkowy - 06/09/2006 18:37TUTAJ
wedlug mapki musze sie dostac do tego Motanca.Ktos moze wie na co bedzie ten zjazd?Czy w ogole jest jakos oznaczony czy nie..Z gory thx
TUTAJ
wedlug mapki musze sie dostac do tego Motanca.Ktos moze wie na co bedzie ten zjazd?Czy w ogole jest jakos oznaczony czy nie..Z gory thx
...jak jedziesz na Stargard pare kilosow za Plonia mijasz po prawej stronie spore magazyny Netto...i tam zaczyna sie ten caly Motaniec... mam nadzieje ze o to ci chodzilo
Odp: temat ogórkowy - 06/09/2006 20:32
Na Wojska Polskiego za wynajecie w tygodniu płaciłem 14 zł za godz. W weekend natomiast około 18 zł. (bez sprzętu)
Dacie rade
Ja jak sobie nie bede radzic z nia to w 2 polroczu wypi... do innej klasy gdzie ona nie uczy
Dzis mialem pierwszą lekcjie z Panią Wośko i ..... jak narazie była miła dla nas
tak zwłaszcza układanie domina było najciekawszą rzeczą z tego wszystkiego co będzie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.