Ile chcesz i co z SIM lockiem. czy moge uzywac inna SIM card czy tylko ERA?
ktory model bo jest kilka :RAZR V3 ; RAZR V3i; MOTORAZR V3i DG ; RAZR V3x oraz jaki kolor.
e-mail; [email protected]
Ostatnio edytowany przez: happy2504, 5 stycznia 2007, 17:22 [1 raz(y)]
Odp: Pchli targ - 09/01/2007 17:43
Sprzedam telefon NOKIA 3220. Telefon w 100% sprawny, używany ale w stanie bardzo dobrym. Jedna malutka ryska na ekranie głownym (zapewniam ze niewidoczna i w niczym nie przeszkadza), dodatkowo druga bateria (oryginalna troszke szwankuje-źle sformatowana). Bez simlocka. Cena 250 zł.
Sprzedam telefon NOKIA 3220. Telefon w 100% sprawny, używany ale w stanie bardzo dobrym. Jedna malutka ryska na ekranie głownym (zapewniam ze niewidoczna i w niczym nie przeszkadza), dodatkowo druga bateria (oryginalna troszke szwankuje-źle sformatowana). Bez simlocka. Cena 250 zł.
Piszesz że używany, porysowany i bateria szwankuje co jak co ale w reklamie kariery byś niezrobiła
lepiej zeby powiedziala jaki jest stan faktyczny, a nie pozniej problemy robic wsrod swoich
Ty no o co Ci chodzi ? Mam ja zacząć się czepiać ?? Napisałam jaki jest stan telefonu, proste. "JEDNA MALUTKA RYSA(...)DODATKOWO DRUGA BATERIA". Nie chcesz kupić to po co szum robisz ? A tak na ps. to w czym zrobie kariere to moja prywatna sprawa. Hahahah mogłam napisać - używany przez kobiete, stan IDEALNY. Przynajmniej opchnełabym go szybciej
Hehe wiece co, wy wszyscy jesteście tak zajebiście kumaci, że aż wam zazdroszcze.
Odp: Pchli targ - 12/01/2007 11:09 Mam do sprzedania bluzę Everlast, używaną ale w dobrym stanie Rozmiar: M (ale jak dla mnie to S ) Długość mierzona w zamku: 60cm Szerokość: 58cm Długość rękawów: 46cm Cena: Do uzgodnienia (czyli jest okazja tanio kupić bluzę) Kotankt: GG 797747 Zdjęcia: Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.