Co do prawobrzeza to masz Europe Nie wiem jak tam ucza bo nie korzystalem ale duzo znajomych chodzi. Co do STSa to max chyba tydzień, ale reki nie dam uciac.
Odp: temat ogórkowy - 31/08/2006 23:41
Dzieki wszytkim
Zdecydowalem sie albo na ta na Kostki Napierskiego, bow Europe byl kuzyn 5lat i dalej nic nie umie, mowi niby ze umie ale..
Wiec albo bede chodzil wlasnie tam albo prywatnie do domku
W regulaminie pisze, że do 30 dni "od spełnienia warunków wygranej", czyli od ostatniego wydarzenia na kuponie które weszło. Masz dużo czasu zdążysz odebrać
Odp: temat ogórkowy - 01/09/2006 19:53
Hej.Jaka polecacie ubezpieczalnie tania zeby oc zaplacicBo tak szukam,to najtaniej znalazlem 1300 w Alianz i jakiej jednej jeszcze...Dodam ze nie mam zadnych znizek,pojemnosc 1.6 auta,98 rocznik,ponizej 25 latA dzis dostalem ulotke ze niby 811 zl oc na batorego ale tam jest 8 ubezpieczalni a tera ktora ma te 811 to nie wiem,pewnie sciema
Odp: temat ogórkowy - 01/09/2006 20:04
Poszukaj gdzies multiagencji oni wynajda cos najtanszego dla Ciebie.NEGOCJUJ z nimi cene,mi zawsze udaje sie jakas 100 utargowac.Ja zalatwilem ubezpieczenie w MAZOVII to jest multi agencja ktora biuro ma na ul.Gen.Dabrowskiego 38/40 pokoj 315 tel.0918122385 lub 0914836954 wew.174.Ja doradzilbym Ci zebys pojechal osobiscie i negocjowal cene.Najpierw zapytaj sie za ile Ci ubezpiecza a potem powiedz ze znalazles gdzies indziej taniej i jak Ci obniza to ubezpieczysz u nich.
Odp: temat ogórkowy - 01/09/2006 22:02
to mile ale tak btw pani dydo to moja matka i nie ucieszyla sie z tego stwierdzenia .. jesli nadal jestes uczniem lo1 to trzymaj sie na bacznosci .. zaluje ze nie ma tu Twojego IP ..
Odp: temat ogórkowy - 01/09/2006 22:08
a no rzeczywiscie mam na imie Natalia .. i widze ze spooro .. o mnie wiecie ... a nawiasem to nic .. i zal mi tych textow .. szczegolnie tego "corka pani dydo to moja dziewczyna" .. bo to zalosne ..
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy - 02/09/2006 18:10
Mam pytanie czy trwa nadal ten konkurs na oficjalnej ze sie typuje wynik i mozna wygrac bilety do multikina .. jak tak to prosze o e-maila do tego serwisu
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Odp: temat ogórkowy - 02/09/2006 18:26
"A jednak w czerwcu 1946 roku gdy dluga kolumna maszerujaca przemiarzała Mall, a wiwatujace tlumy radowaly sie z odrodzenia wolnosci w powojennym swiecie, dumna Polska pozsotala w cieniu. Wbrew przyrzeczeniu Edena dwaj jej najblizsi sprzymierzency WB i USA porzucily "swieta sprawe". Po Hitlerze nastal drugi okupant - Stalin. Tamtego uroczystego dnia polscy bohaterowie wojenni tacy jak Ubranowicz i jego koledzy z Dywizjonu 303 - niegdy nazywani "bozyszczami Anglii"- musieli stac na londynskim chodniku w roli widzów.
Młody polski pilot, ktory patrzyl w milczeniu na przesuwahaca sie defilade odwrocil sie, chca odejsc. Stojaca obok staruszka spojrzala na niego zzdiwiona. "Dlaczego pan placze, mlody czlowieku?" - spytała. "
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.