Brawo i tak wlasnie musi byc!!! Widac ze panu Ptakowi Pogon jest bliska a nie jak niektorzy twierdzili ze ma ja ... gdzies. Teraz kibice ktorzy wyzywali Ptaka powinni sie zachowac honorowo i Go przeprosic(jesli maja honor)
werner
Mnie osobiscie p. Ptak moze mnie w Ptaka pocalowac
Na pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze. Zezol ma tylko to drugie (może nawet i lewe ). Więc wstrzymał bym się z takimi słowami .
Oj pali sie grunt pTAKOWI!!
Wie ktoś, gdzie na necie mozna dorwać plan imprezy pt. Przystań na Bosmana?? szukalem na ich stronie ale średnio mi to wyszło oczywiscie nie interesuje mnie kto bedzie grac, ale w jakich godzinach owa impreza bedzie sie odbywac (czyli od, do )
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Wie ktoś, gdzie na necie mozna dorwać plan imprezy pt. Przystań na Bosmana?? szukalem na ich stronie ale średnio mi to wyszło oczywiscie nie interesuje mnie kto bedzie grac, ale w jakich godzinach owa impreza bedzie sie odbywac (czyli od, do )
http://carlsbergpolska.pl/infocentrum/?id=1071
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
http://carlsbergpolska.pl/infocentrum/?id=1071
O kurde, w morde, niesprecyzowalem sie ... chodzi mi o finał w Szczecinie, a nie Stargard...
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: temat ogórkowy - 30/08/2006 22:36
Po pierwsze Finał nie jest w Szczecinie a w szczecinie będą takie gwiazdeczki jak:Bony M i Patrycja Markowska .Skąd informacja strona Bosmana .
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Odp: temat ogórkowy - 31/08/2006 15:37
ad. 2 - Felberg - wiem ze w 1 LO na piastów jest (bo tam chodzilem) b. dobra szkola, wporzadku lektorzy i przyjemna nauka
ad. 1 - nie jestem pewien ale chyba zaraz po tym jak wejdzie Ci ostatni mecz z kuponu (ja odbieram dla pewnosci na nastepny dzien zawsze)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.