Odp: temat ogórkowy - 26/08/2006 20:27
Vega no musialem spisac na siebie bo nie mialem na kogo..Ale przepisy ze stycznia tego roku mowia ze przy przepisywaniu oc na siebie skladka jego przechodzi na mnie,czyli jest to przepisanie tzw.bezgotowkowe.Juz mi tak 3 osoby mowily...CVhyba ze sie myle
Odp: temat ogórkowy - 26/08/2006 23:22
Zarowno Grzelak jak i Kazmierczak wybiegli w 1 skladzie Boavisty, po 1 polowie bardzo dobre wrazenie pozostawil Kazmierczak ktory gra naprawde bardzo dobrze, Rafal nieco zagubiony i tracil sporo pilek ale ze 2-3 akcje rowniez mial udane.
Swoja droga to bardzo milo sie patrzy na mecz w ktorym wystepuje 2 bylych zawodnikow Pogoni
Ostatnio edytowany przez: eF^, 26 sierpnia 2006, 23:31 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 27/08/2006 11:40
"Because the night" - na meczu puszczany nie razy był ten utwór. Tylko jest to jakiś remix.. Zna ktoś wykonawce tej piosenki albo dokładny tytuł tego remixu
"Because the night" - na meczu puszczany nie razy był ten utwór. Tylko jest to jakiś remix.. Zna ktoś wykonawce tej piosenki albo dokładny tytuł tego remixu
Jan Wayne prawdopodobnie, jak coś podbij na gg w profilu.
Odp: temat ogórkowy - 27/08/2006 19:52
Masakra... przed chwilą na meczu Lecha-Wisła cały stadion krzyczal : Dudka ! Co? Morderco !
A następnie gromkie... WYPIERDALAJ !
edit. dlaczego nie warte posta? dla mnie jak najbardziej sluszne ! takich ludzi powinno sie tepic - do tego (tyle o ile slyszalem) to zrobil to w okolicach Szczecina (w samym?)
Ostatnio edytowany przez: eF^, 27 sierpnia 2006, 20:21 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.