Odp: temat ogórkowy - 24/08/2006 02:44
Dzieki chlopaki za rady..A kupilem mondeo 1.8 kombi z 98 roku stan bdb za 9.300 z oc do lipca 2007 r.Tylko bed emusial sie oprzygotowac na niezle spalanie
Odp: temat ogórkowy - 24/08/2006 11:53
Odpowiedź masz w temacie o meczu z Koroną...
A sam trening jest o 16 lub o 17, ze wskazaniem na późniejszą porę...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy - 24/08/2006 19:56
jo, o tych oplach to chodzi o kazde roczniki? bo mam vecter 1,6 '99 z przebiegiem jakos 185 tys...no i wlasnie w warsztacei sie anprawia. no i tak mnie zastanawia czy te "nowsze" to tez sa takie awaryjne po przekroczeniu pewnego przebiegu?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy - 25/08/2006 18:08
wie ktos gdzie moge dostac jakas fajna bluze ?? z kapturem nie chodiz mi o bluzy z napisami typy superboy tylko o zwykle normalne bluzy z kapturem ........pozdro
Mam nadzieje,ze umowy na siebie nie spisywales tylko na ktoregos z rodzicow i siebie, abys byl wslascicielem ale aby byl jeszcze wspolwlasciciel, ze znizkami, wiekiem itp.
Ja umowe na siebie robilem to w pierwszym roku ubezpieczenie OC mnie prawie 2000zl wynioslo, po roku oddalem "polowe samochodu" matce w urzedach i za ubezpieczenie place ok 400zl, a licznik na znizki mi sie tez juz nabija;]
Sadek zalezy tez duzo po czym samochod jezdzil, kto nim jezdzil...Sa samochody co maja przebieg grubo ponad 300 000 czy 500 000 a silnik jets w zajebistym stanie
Odp: temat ogórkowy - 26/08/2006 11:41
a nie wiecie czy podczas wypadku, w ktorym stwierdzona by byla moja wina to czy traci sie znizki tylko w tej firmie ubezp. w ktorej ubezp. byl ten samochod czy we wszystkich? Jak np. ktos ma 2 auta, kazde w innej firmie ubezp. to czy na to drugie tez straci znizki?
Odp: temat ogórkowy - 26/08/2006 12:00
Moze mi ktos pomoc z gg?
Wlaczam sie na dostepny, gdy najade na jakas osobe i napisze wiadomosc to podczas wysylania od razu po nacisnieciu enter wyskakuje Error 22 i nastepuje zamkniecie programu.
Nie dochodza tez do mnie zadne wiadomosc, mimo, ze ludzie pisza...Ludzie widza tez moj opis.
Odinstalowalem juz gg i zainstalowalem ponownie (chyba nawet nowsze bo z 7.0 na 7.1)ale nic to nie dalo. Na profilu mojej siostry nie ma wogole bledow i normlanie moze gadac...
Wie ktos o co chodzi?
Odp: temat ogórkowy - 26/08/2006 12:34
Vega: Moze mi ktos pomoc z gg?
Wlaczam sie na dostepny, gdy najade na jakas osobe i napisze wiadomosc to podczas wysylania od razu po nacisnieciu enter wyskakuje Error 22 i nastepuje zamkniecie programu.
Nie dochodza tez do mnie zadne wiadomosc, mimo, ze ludzie pisza...Ludzie widza tez moj opis.
Odinstalowalem juz gg i zainstalowalem ponownie (chyba nawet nowsze bo z 7.0 na 7.1)ale nic to nie dalo. Na profilu mojej siostry nie ma wogole bledow i normlanie moze gadac...
Wie ktos o co chodzi?
odp :
ja mialem ten sam problem, samo odinstalowanie nie pomoze, ja musialem jeszcze usunac folder z wszystkimi plikami gg, ale nie ten gdzie masz zainstalowane gg tylko taki bardziej systemowy
u mnie on byl na dysku gdzie zainstalowany windows, a dalej: documents and settings->"administrator" lub "all users", gdy usunalem w tych folderach folder gadu gadu to potem po zainstalowaniu bylo juz ok mam nadzieje ze mnie zrozumiales, nie jestem "informatykiem" , wiec pisze bardzo ludzkim jezykiem
pozdro, mam nadzieje ze pomoglem
Tak jak gallero87 napisał musisz usunąć swoje konto (tylko swoje!) z folderu Gadu-Gadu w Documents & Settings, a później stworzyć je od nowa. Jeśli chcesz zachować archiwum przed wywaleniem swojego konta skopiuj plik archives.dat i po utworzeniu nowego podmień go z tym nowym.
Odp: temat ogórkowy - 26/08/2006 15:31
Sakasowalem folder o nazwie mojego konta skopiowalem archiwes i od nmowa zalozylem nr, przekopiowalem archiwes i dalej to samo;/
Odp: temat ogórkowy - 26/08/2006 16:43
Dobra juz dzialaa, okazalo sie,ze blad gg wlacza sie tylko gdy mam stare archiwum, gdy skaswaolem plik archiwum z folderu gg to wszystko zaczelo dzailac normalnie...
len tez mam;]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.