Odp: temat ogórkowy - 17/08/2006 13:43
Organizator meczu 4 kolejki Orange Ekstraklasy Wisła Płock – MKS Pogoń Szczecin, początek spotkania w sobotę, 19 sierpnia o godzinie 19-tej, przygotował dla szczecińskich kibiców 300 biletów, które w czwartek od godzin południowych będą do nabycia w kasie klubowej przy ul. Karłowicza 28. Sprzedaż kontynuowana będzie w piątek w godz. 9.00 – 15.30, cena biletu 15 złotych, przy zakupie należy okazać dowód tożsamości z numerem PESEL.
Jednocześnie informujemy, że w Płocku nie będą dostępne bilety na sektor dla kibiców zespołu gości.
[cytat]
[cytat=Góral]Organizator meczu 4 kolejki Orange Ekstraklasy Wisła Płock – MKS Pogoń Szczecin, początek spotkania w sobotę, 19 sierpnia o godzinie 19-tej, przygotował dla szczecińskich kibiców 300 biletów, które w czwartek od godzin południowych będą do nabycia w kasie klubowej przy ul. Karłowicza 28. Sprzedaż kontynuowana będzie w piątek w godz. 9.00 – 15.30, cena biletu 15 złotych, przy zakupie należy okazać dowód tożsamości z numerem PESEL.
Jednocześnie informujemy, że w Płocku nie będą dostępne bilety na sektor dla kibiców zespołu gości.
[cytat]
Miała być Inwazja...
I co myslisz , że te 300 biletów rozejdą się jak darmowe bilety na Legie ?
Nie o to chodzi , chodzi o to że wszyscy zapowiadają Inwazje na 1000 osoi przysyłają 300 biletów ... Powtórzy się sytuacja z Gdynii specjal by, wszyscy się tak zapowiadali że pojadął a ilu nas w sumie było? 250 ? Jeszcze dopłacać trzeba było przed pociągiem ... według mnie to te 300 biletów nie sprzedadzą
Odp: temat ogórkowy - 17/08/2006 21:13
Zainstalowalem Kabel USB Sony erikson Z520 i i podlanczam telefon pod kabel i naciskam na ikonke i pisze '' Not Connectd '' Ktos moze mi jakos pomóc co jest żle ?
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Zainstalowalem Kabel USB Sony erikson Z520 i i podlanczam telefon pod kabel i naciskam na ikonke i pisze '' Not Connectd '' Ktos moze mi jakos pomóc co jest żle ?
Masz pewnie złe stery do kabla...
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Sprubój to wejdz w rejestr(uruchom, regedit):
HKEY LOCAL MACHINESYSTEMCurrentControlSetUSB. Następnie klikamy prawym klawiszem myszki na USB, wybieramy UPRAWNIENIA i dajemy na PEŁNA KONTROLA dla WSZYSCY.
HKEY LOCAL MACHINESYSTEMCurrentControlSetUSB i szukamy klucza Vid 22b8&Pid 3801 (ja takiego nie miałem, ale znalazłem Vid 22b8&Pid 1001). Wewnatrz znajdziemy klucz "DeviceDesc", zmieniamy wartosć "Urządzenie kompozytowe USB" -> "Services" na wartosć "usbhub".
Teraz wchodzimy głębiej i znajdujemy "Control". Tutaj zmieniamy "ActiveService" również na "usbhub". Zamykamy edytor rejestrów.
UWAGA. W zależności od konfiguracji komputera gałęzie rejestru mogą nieznacznie różnić się od siebie. Proponuję również dokładnie przejrzeć gałęzie "HKEY LOCAL MACHINESYSTEMControlSet001EnumUSB" i "HKEY LOCAL MACHINESYSTEMControlSet002EnumUSB", gdyż zdarza się że to właśnie w któreś z nich należy wprowadzić ww. zmiany. Zdarza się też czasem, że nie musimy już nic poprawiać w konfiguracji rejestru
Dopóki daję pieniądze na Pogoń, dopóty będę zainteresowany jej losami. Najważniejsze decyzje podejmuje prezes Waszak. Jak zdecyduje się przenieść Pogoń do Szczecina, ja go poprę - zapewnia szef Pogoni, który od kilku tygodni przebywa za granicą.
Ale o tym, co się dzieje w Pogoni, dobrze Pan wie.
- Znam sytuację, ale to już nie jest moja rola. Decyzję podjąłem kilka miesięcy temu, po ostatniej rozmowie z wiceprezydentem Zalewskim. Zakończyłem współpracę z miastem i dałem zielone światło dla zarządu klubu
Nedzna obrona, zobaczymy czy czasem z Brazylii nie zdobedziemy kilku ''uzytkownikow''
Odp: temat ogórkowy - 19/08/2006 15:34
Marcin_ wejdź na infoludek.pl i tam poszukaj w ogłoszeniach o prace.
Jakis czas tam temu tam zaglądałem i było duzo tego typu ofert
ja mam a co sie urodzilo ? chcesz kupic ? masz z nim problem ?
po meczu Legii odpisze...
kupilem niedawno i wlasnie mam pytanie jak zrobic zeby filmy byly na caly ekran ? a nie taki male kliteczki pierwotnie w tym odtwarzaczu mialem deledysk na caly ekran wiec jest to mozliwe zeby tak bylo, tylko jak ?
Odp: temat ogórkowy - 20/08/2006 00:37
nie mam pojecia ja mam mp4 no name z allegro i filmy sa odtwarzane na pelnym ekranie, z tego co widze to nie ma nawet opcji zeby pomniejszyc...nie pomoge
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437556 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.