ja dzisiaj wstalem rano i z przyzwyczajenia wlaczylem kompa zeby losta sciagnac a tu mi sie pryzpomnialo ze za tydzien nowy odcinek. w sumie bardziej to ogladam wlasnie z przyzwyczajenia niz z zainteresowania. z wielkim zainteresowaniem ogladam natomiast ostatni sezon The Shield
mały odpoczynek od Lostów przyda się
chociaż z przyzwyczejenia nie powiem szarpnął bym dziś odcinek
ja dzisiaj wstalem rano i z przyzwyczajenia wlaczylem kompa zeby losta sciagnac a tu mi sie pryzpomnialo ze za tydzien nowy odcinek. w sumie bardziej to ogladam wlasnie z przyzwyczajenia niz z zainteresowania. z wielkim zainteresowaniem ogladam natomiast ostatni sezon The Shield
to macie maly bonus..nowy odcinek South Park
no i elegancko
South Park rządzi, po obejrzeniu wszystkich sezonów polecam każdemu kto lubi absurdalno-amerykański humor
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 13/03/2009 10:58
Mala informacja dla sciagajacych czy ogladajacych ``OZ`` w polowie 3 sezonu konkretnie od 4odc. brak polskich napisow ja mecze z angielskimi w miare dobrze sie oglada prostym jezykiem gadaja,czasami problem z irlandczykami czy niggaz...no chyba ze zle szukalem i gdzies sa te napisy.
Mala informacja dla sciagajacych czy ogladajacych ``OZ`` w polowie 3 sezonu konkretnie od 4odc. brak polskich napisow ja mecze z angielskimi w miare dobrze sie oglada prostym jezykiem gadaja,czasami problem z irlandczykami czy niggaz...no chyba ze zle szukalem i gdzies sa te napisy.
nie ma. ja probowalem obejrzec fragmenty bez napisow ale przy slangach niektorych nie dawalem rady.
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 24/03/2009 11:12
Heroes 3x20
[SPOILER: Tożsamość Rebel została ujawniona - tak jak się spodziewałem. Mimo to odcinek 1 klasa - scena z zlodowaceniem Tracy super wykonana, a końcówka bardzo poruszająca. ]
3x21 za tydzień
ktoś z tu obecnych moze ogarnia kiedy maja być te ostatnie odcinki PB? coś mi się wydawało ze w marcu ma się coś ruszyć, ale coś cicho
pzdr!
04x17The Mother Lode 2009-04-18
04x18VS. 2009-04-25
04x19Son of a Bitch 2009-05-02
04x20Dominoes 2009-05-09
04x21Rate of Exchange 2009-05-16
04x22Killing Your Number 2009-05-23
Najdłuższa opera mydlana świata znika z anteny
Serial "The Guiding Light" zniknie z anteny - postanowiło kierownictwo stacji CBS. Ostatni odcinek zostanie nadany 18 września.
"The Guiding Light" zniknie z ramówki amerykańskiej stacji ze względu na coraz mniejszą oglądalność.
Wraz z ostatnim odcinkiem serial będzie sobie liczyć 15 700 odcinków. "The Guiding Light" już trafił do Księgi Rekordów Guinnessa jako najdłużej nadawany serial telewizyjny. Na swoim koncie opera mydlana ma 69 nagród Emmy.
Stacja CBS nadawała "The Guiding Light" od 1952 roku. Wcześniej - od 1937 roku - serial był obecny w radiu stacji NBC.
Oprócz Amerykanów "The Guiding Light" zobaczyli jeszcze m.in. Francuzi, Niemcy i Włosi.
Niewykluczone, że produkująca serial firma Procter & Gamble Productions przeniesie go do kablówki bądź internetu.
Akcja "The Guiding Light" rozgrywa się w fikcyjnym mieście Springfield na Środkowym Zachodzie. Na początku nadawania serial opowiadał o należącej do klasy średniej rodzinie Bauerów. Z czasem pojawiły się bogate rodziny Spauldingów, Chamberlainów i Lewisów, jak i pochodzący z klasy robotniczej Reardonowie. Baureowie pozostali jednak sercem serialu.
za wikipedia.pl:
Replika pomnika z początku XX wieku znajduje się w Szczecinie (patrz Pomnik Bartolomeo Colleoniego w Szczecinie) i Warszawie (na dziedzińcu Akademii Sztuk Pięknych)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.