Odp: Pchli targ - 10/12/2006 17:46
Mam do sprzedania postać z gry Runescape jak i itemy do niej , sprzedam za pół darmo , bo juz przestalem grać . Jak coś to mogę wysłac screeny na maila .
Odp: Pchli targ - 10/12/2006 20:05
sprzedam Sagema Myx-7 ze wszystkim za 150zl stan sredni obudowa raczej do wymiany.wiecej szczegolow na gg (w profilu)
Odp: Pchli targ - 15/12/2006 11:34
Mam do sprzedania cd-rom firmy LG, 52x
oraz nagryware cd Liteon, max. predkosc zapisu 52x
Cana za cd-rom - 30zl, za nagrywarke - 40zl.
Sprzet w stanie idealnym, nigdy nie mialem z Nim klopotu, wszystko dziala jak nowe. Pozdrawiam
Odp: Pchli targ - 15/12/2006 14:42
Mam do sprzedania używany telewizor 21 calowy marki Sony ( KV-21LT1K ) FD Trinitron. Telewizor jest srebrny, w bardzo dobrym stanie. Posiadam zdjecia. Cena do negocjacji. Po info zapraszam na gg (w profilu).
Odp: Pchli targ - 25/12/2006 12:34
Sprzedam Nokie 6610 wraz z dwoma ladowarkami, stan bardzo dobry, cena: 130zl (nie do negocjacji, taniej nie widzialem).
Zdjecia wysle na maila, gdyby ktos byl chetny.
Odp: Pchli targ - 25/12/2006 12:50
1) sprzedam program do obróbki video Pinnacle Studio 10 Titanium Edition za 100 zł (folia, nawet cena jest - 149zł, kupowane w Media).
2) sprzedam nową, nieśmiganą kamerke internetową Creativa (taka) za 50 zł (w sklepie nówka kosztuje 65zł)
jak coś to gadu w profilu;]
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odtwarzacz MP3 (niefirmowy) 128mb z dyktafonem
Jest w dobrym stanie. Rok używany a znaczy w sumie mało używany.
cena: 40 - 45 zł
--------------------------------------------------------
Monitor: Sony Multiscan E100 Triniton
15 cali, płaski kineskop, nieuszkodzony, nigdy nieprawiany, troche używany,
Wszystkie dane tech: TUTAJ
cena: ok 200 zł (do negocjacji)
Wszelkie info na gg.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.