Co do wydarzenia z racami to mój koleś miał własne zdanie które również popieram.
Ci co na forum mają najwięcej do powiedzenia g***o wiedzą! To są niedzielni kibice w kapciach, którzy na mecze chodzą od święta. Gdzie ta kibicowska solidarność?? Ci co tak najbardziej wykrzykiwali na "pirotechników" to leszcze i 10 letni ultrasi. Nikt nie dostał w morde, ale Ci największi prowodyrzy, CI co sie domagali linczu na chłopakach, po meczu byli zesrani i dobrze, że skończyło się tak jak skończyło, bo Pogoń to My!! A kto działa pod publiczke i idzie za ilością a nie jakością niech da buzi Panu Ptakowi i Panu Baranowskiemu!! Nikt nikomu nie chciał zrobić krzywdy rzucając świecami, bo nie wszystko poleciało celowo. Znalazła sie grupa prawdziwych, starych kiboli, którzy to rozumieją. Szacunek. Bo Ci co dużo gadają a mało robią to nie kibice.
Byle do Plocka. Ci co zasłużyli na wódke - napiją sie. Pozdro dla FC PODJUCHY. DZIĘKOWAĆ.
gdzie ty kolezko siedziales ? jakie podjuchy ? przeciez wiesz gdzie kwietnia stoi
Niby koszulka Fabinho a na 1 z linkow odwolujacych sie do v.pl jest Julcimar, ciekawe czyzby ktos nei wiedzial czyja koszulke sprzedaje? ; >
@DOWN
W realu? pomyslalem, ale zobacz ze ma 4 zdjecia REAL FOTO na ktorych widac, a podczas meczow 2 linki byly chyba zeby zobaczyc kto gral w tej koszulce, tym bardziej ze Julcimr stoi w takiej pozycji ze na 1 rzut oka mozna go pomylic, ale ogolnie zabawna sytuacja
Ostatnio edytowany przez: Safe, 15 sierpnia 2006, 17:37 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 15/08/2006 17:17
a nie pomyslales ze chodzilo mu moze o to zeby pokazac jak koszulka wyglada w realu? (ogolnie nie ta ktora wystawia)
Odp: temat ogórkowy - 15/08/2006 22:31
Niewiem gdzie napisac...
Jeszcze jedno miejsce wolne w Peugocie 106 - 2drzwiowym "Na piatego" do Plocka oczywiscie na Wisla-Pogon
Cena 70zl, gg:5728035
Ostatnio edytowany przez: Safe, 15 sierpnia 2006, 22:55 [1 raz(y)]
26.08 o 19 Będzie transmisja (na Canal+ oczywiście) z meczu Pogoń Szczecin-Korona Kielce
i co? na stadion nie pojdziesz?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Niewiem gdzie napisac...
Jeszcze jedno miejsce wolne w Peugocie 106 - 2drzwiowym "Na piatego" do Plocka oczywiscie na Wisla-Pogon
Bo ktoś zupełnie niepotrzebinie, już następnego dnia usunął cały temat z forum . Gdzie można się było ogłaszać z wolnymi miejscówami. Czy dogadać się i zorganizować jakoś busa na te pare osób, czy cuś. A temat można by, było przecież usunąć po meczyku, i tyle..
Niewiem gdzie napisac...
Bo ktoś zupełnie niepotrzebinie, już następnego dnia usunął cały temat z forum . Gdzie można się było ogłaszać z wolnymi miejscówami. Czy dogadać się i zorganizować jakoś busa na te pare osób, czy cuś. A temat można by, było przecież usunąć po meczyku, i tyle..
Dokładnie osób było chetnych dużo ja sam bym potrzebował 3 miejsca w jakims busie albo aucie i dotego mieszkam daleko od Szczecina więc moze ktos z okolic Łobza sie wybiera to moze jakies wolne miejsca jak cos to gadu 9806541.
Odp: temat ogórkowy - 16/08/2006 14:22
pytanie mam do was mam koncert pewnego zespolu trwa on 1,5 godz.... i jest zapisany jako jeden mp3 a ja chcialbym go podzielic na utwory i jakim to zrobic programem ?? dla tego co mi powie
Niewiem gdzie napisac...
Dokładnie osób było chetnych dużo ja sam bym potrzebował 3 miejsca w jakims busie albo aucie i dotego mieszkam daleko od Szczecina więc moze ktos z okolic Łobza sie wybiera to moze jakies wolne miejsca jak cos to gadu 9806541.
"Kto ma jechać ten pojedzie..." a temat został celowo usunięty... bez odzewu
pytanie mam do was mam koncert pewnego zespolu trwa on 1,5 godz.... i jest zapisany jako jeden mp3 a ja chcialbym go podzielic na utwory i jakim to zrobic programem ?? dla tego co mi powie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437560 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.