Niedługo bedę kupował kompa nowego i mam pytanie:
Gdzie jest największy wybór (cena od 3tys. do 4,5tys. zł)?
Oczywiście żeby parametry były jak najlepsze :>
Przejdź się do HARTA...
Powiesz facetowi ile masz kasy, do czego potrzebujesz kompa i mniej więcej co chcesz mieć, a on Ci wyjmie karteczke i wszystko rozpisze łącznie z cenami... Mam kompa z Harta i narzekać na niego nie mogę, a jak mi złożyli to się okazało, że na monitor "17" mam jeszcze kase...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Przejdź się do HARTA...
Powiesz facetowi ile masz kasy, do czego potrzebujesz kompa i mniej więcej co chcesz mieć, a on Ci wyjmie karteczke...
... i naciągnie cię Nigdy, ale to nigdy nie mów ile masz na kompa. Najlepiej idź tam z kimś kto się zna trochę na częściach lub przynjamniej weź wstępny spis części, które chciałbys mieć. Inna sprawa, że wg. mnie Hart jest jednym z najdroższych sklepów w Szczecinie. Polecam Comp-Art na Ks. Bogusława 16, dla przykładu podam, że na kompie za 1,2tys w porównaniu do harta zaoszczędziłem 100pln + dostałem klawiaturę Logitecha gratis
To już wasz trzeci bezbramkowy remis z Arką z rzędu.
- Nie udało się nam przełamać i szkoda tego trzeciego meczu. Arka to dla silny przeciwnik, który w swoich szeregach ma kilku znakomitych zawodników.
Przejdź się do HARTA...
Powiesz facetowi ile masz kasy, do czego potrzebujesz kompa i mniej więcej co chcesz mieć, a on Ci wyjmie karteczke...
... i naciągnie cię Nigdy, ale to nigdy nie mów ile masz na kompa. Najlepiej idź tam z kimś kto się zna trochę na częściach lub przynjamniej weź wstępny spis części, które chciałbys mieć. Inna sprawa, że wg. mnie Hart jest jednym z najdroższych sklepów w Szczecinie. Polecam Comp-Art na Ks. Bogusława 16, dla przykładu podam, że na kompie za 1,2tys w porównaniu do harta zaoszczędziłem 100pln + dostałem klawiaturę Logitecha gratis
Mnie akurat nie naciągnął, ponieważ byłem z kolesiem, który się troche na kompie zna, miałem cennik w ręku i na kartce rozpisane wszystko co chce Facet dokonał paru korekt i naprawdę ja narzekać nie mogę...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Wiesz, badz co badz jak np. komornik by przyszedl, to bym mial bardziej przejebane niz jak np. poprosze odzicow o to, aby zaplacili za mnie, za co i tak bede musial hajs oddac...
w 2004 roku udalo im sie mnie zlapac , po roku przyszlo zawiadomienie ze mam do zaplacenia 120 zl, olalem. Pozniej przyszlo wezwanie do Sadu Grodzkiego i zaplacenie tam 160 zl, olalem. Pozniej przyszlo zawiadomienie, ze mam zaplacic 200zl (skad to wytrzasneli to nie wiem) i zagrozili wpisaniem na liste dluznikow , olalem i mam spokoj .
ps. U-96 zaplaciles juz ten mandat? ja jeszcze nie .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Z tego co mi wiadomo to nie ma raczej darmowych kont, ale jesli sie myle to po prostu zaloz je jesli jest darmowe.
Mylisz sie Klakson
Są darmowe konta na dwa dni...!
RapidCheck powiadamia Cię kiedy sa wolne konta i wtedy mozesz założyc
Mnie się własnie skończyło i myslałem ze ktos ma lub zna jakis sposób na rapida
Wiesz, badz co badz jak np. komornik by przyszedl, to bym mial bardziej przejebane niz jak np. poprosze odzicow o to, aby zaplacili za mnie, za co i tak bede musial hajs oddac...
lepiej zaplacic, bo mi np. przyszlo wezwanie do sadu, ale nie do mnie (mam 17 lat) tylko do rodzicow. dlatego lepiej od razu sie przyznac i uregulowac wszystko w terminie, tym bardziej ze pozniej kwota wzrasta, o doliczaja koszta windykacji itd.
Odp: temat ogórkowy - 14/08/2006 14:18
Takie ciekawe zdanie przyuważyłem podczas gry w FM 6 ..
"To kibice stanowią o prawdziwej sile każdego klubu i zarząd na pewno rozumie że dalsze ignorowanie
ich zdania wtrąci klub w jeszcze poważniejszy kryzys"
... szkoda tylko że nasz zarząd tego nie rozumie
Pozdro
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
jaki jest najnowszy,najlepszy manager na pc ? dawno nie zarzadzalem klubem
na ta chwile wg mnie najlepszy jest Football Manager 2006 na nastepna wersje trzeba bedize czekac do grudnia. Polecam FM 2006 z boskim updatem Profesora ktory zamienia ligi belgijskie na I, II i III (dwie grupy) olskie. oprcz tego dziesiatki zespolow z IV i V ligi
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Odp: temat ogórkowy - 14/08/2006 17:11
Co do wydarzenia z racami to mój koleś miał własne zdanie które również popieram.
Ci co na forum mają najwięcej do powiedzenia g***o wiedzą! To są niedzielni kibice w kapciach, którzy na mecze chodzą od święta. Gdzie ta kibicowska solidarność?? Ci co tak najbardziej wykrzykiwali na "pirotechników" to leszcze i 10 letni ultrasi. Nikt nie dostał w morde, ale Ci największi prowodyrzy, CI co sie domagali linczu na chłopakach, po meczu byli zesrani i dobrze, że skończyło się tak jak skończyło, bo Pogoń to My!! A kto działa pod publiczke i idzie za ilością a nie jakością niech da buzi Panu Ptakowi i Panu Baranowskiemu!! Nikt nikomu nie chciał zrobić krzywdy rzucając świecami, bo nie wszystko poleciało celowo. Znalazła sie grupa prawdziwych, starych kiboli, którzy to rozumieją. Szacunek. Bo Ci co dużo gadają a mało robią to nie kibice.
Byle do Plocka. Ci co zasłużyli na wódke - napiją sie. Pozdro dla FC PODJUCHY. DZIĘKOWAĆ.
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.